XI кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив, 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: XI кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив

Мнениеот slash1912 » 28 сеп 2013 00:01

Viv.Brooke написа:Защо се "ядете" с ботевисти? Пичовете са се доказали като най-сплотената и културна фенска маса у нас (според мен). Полза от дракане няма.

Колкото до мача - очаквам здраво дерби с много положения и голове. Мисля, че това пасва на профилите и на двата отбора :!:

Не мисля,че споровете между нас са излезли от добрия тон,всеки гледа да защити тезата и отбора си.Все пак феновете на Ботев и Лудогорец сме културни хора,за разлика от някои други!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 28 сеп 2013 08:05

И аз не смятам че темата е излязла от добрия тон. Просто след последните два мача между двата отбора в които съдиите бъркаха все в полза на Лудогорец някои от нас съвсем нормално изказаха желание това да не се получава в трети пореден мач. А това че някои фенове на Лудогорец отричат съвсем очевидния факт, че отбора ви е бил подпиран в тези мачове е съвсем друг въпрос.
Аз лично не се срамувам да призная че в мача срещу Черно Море първите две ситуации за дузпи бяха 50 на 50 и след като не свирна първата спокойно можеше да даде дузпа за игра с ръка на Минев но явно съдията го достраша и накрая даде дузпа за ситуация в която дори и Гонзо призна че си беше чиста симулация на негов играч.

Иначе аз лично смятам че имаме доста добри шансове в този мач просто защитата не трябва да прави безумните грешки които направи срещу моряците защото не вярвам играчите на Лудогорец да изтърват такива подаръци. Освен това малко или много Лудогорец ще мислят за домакинския си мач срещу Динамо където трите точки са много по важни от тези срещу Ботев. Общо взето троен мач и който от двата отбора е по съсредоточен пред гола ще измъкне победата.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 сеп 2013 14:55

С оглед на кадровите проблеми в двата отбора, смятам че имаме предимство, защото "Ботев" загуби почти цялата си офанзивна мощ, а ние въпреки проблемите ще играем с Барт и Моци, макар без никаква алтернатива. От този мач искам единствено да излезем с четирима здрави защитници. "Ботев" играят много колебливо като гости и считам, че везните са в наша полза. Във футбола всичко става, но моято прогноза е за 2:1.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 28 сеп 2013 19:46

2:0
[offtopic][rimg]http://picbg.net/u/71915/55010/728131.jpg[/rimg][/offtopic]

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 28 сеп 2013 22:41

D.Georgiev написа:С оглед на кадровите проблеми в двата отбора, смятам че имаме предимство, защото "Ботев" загуби почти цялата си офанзивна мощ, а ние въпреки проблемите ще играем с Барт и Моци, макар без никаква алтернатива. От този мач искам единствено да излезем с четирима здрави защитници. "Ботев" играят много колебливо като гости и считам, че везните са в наша полза. Във футбола всичко става, но моято прогноза е за 2:1.

Доволно равенство. Откъде си я измисляте тази колебливост не мога да разбера. В последните шест мача като гост Ботев е допуснал само един гол... Вярно, че е отбелязал два, но все пак "колебливост". Иначе ми прави впечатление, че липсата на офанзивни футболисти прави мачовете, в които влизаме като фаворити доста трудни за вземане. Много по-лесни са ни "трудните" мачове. В тях определено почти не можем да загубим.
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 28 сеп 2013 22:42

Абе голям го вадихте шампионите , но истината е ,че ви изтървахме. 8-) Анисе на два пъти пропусна да реши мача. С този сакат състав на БОТЕВ - точката е добре... А съдията , както и предните мачове, подпираше през цялото време домакините. :!: Само един малък пример. През първото полувреме не свири изрисуван жълт на Ешпиньо за събаряне отзад на Ромарио , след което възникна опасен пробив на домакините ...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 сеп 2013 22:45

Много слаб мач.Разочароващ резултат за ЗЕЛЕНАТА МАГИЯ ,много подцениха Ботев Пловдив и си мислеха ,че без много напрягане ще спечелят
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Тралала

Мнениеот Тралала » 28 сеп 2013 23:05

И сега ако ми кажете ,че Станислав Тодоров свири обективно?!?!?!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 сеп 2013 23:08

Тралала написа:И сега ако ми кажете ,че Станислав Тодоров свири обективно?!?!?!

Не гледах мача,но ако е свирил за Лудогорец-в тоя форум няма да си признаят.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 сеп 2013 23:16

Заслужен Х на негостоприемен стадион.Дано Стоянов се оправи бързо и успех в четвъртък.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”