DarkPsy написа:
Абе на теб не ти ли е малко неудобно? Забравих, вие сте вечно провокирани. Интересно само как тия обиди продължават да седят, а въпросният индивид продължава смело да се вихри на воля във форума, че и се оплаква с цялата си наглост!
DarkPsy написа:Бла-Бла-Бла! Селяндурите от старозагорско в цялата си прелест!
DarkPsy написа:Смешник.
DarkPsy написа:Ми не мога, майка ти не ме пуска. Тъпак.
DarkPsy написа:Доволно прости селяни сте.Честна дума! Какви търговски дружества бе, олигофрен? Псуваш Христо Ботев! Като искаш да си топ-мега ултрас пей ебахме папагалите, жълтурите, майните в гъза! Толкова ли ви е умствения капацитет в тоя селски град? Отнася се и за тоя неудачник над мен!
DarkPsy написа:Селски, посмей да дойдеш в Пловдив и ще разбереш. Ако искаш можеш и да ми се обадиш! Подробности на лични. Помияр.
DarkPsy написа:Глупак, ти освен да сееш злъч и омраза друго не правиш.Лицемер!
DarkPsy написа:Феновете на марулите са утайки! Факт!
DarkPsy написа:Вие сте най-долната прослойка в тази страна! Факт! Само най-гнусната сволач може да пее Ебахме Ботев в гъза! Селяни!
DarkPsy написа:Как може да викате Ебахме Ботев в гъза бе утрепани селяни!
DarkPsy написа:Капут си ти и всички зелени олигофрени! Използвани капути! Да вдигаш лика на Ботев и половин час по късно да пееш Ебахме Ботев в Гъза,това го може само най-долната, гнусна, селска сволач!
DarkPsy написа:Уникално тъп си!
DarkPsy написа:Селяндури!
DarkPsy написа:Най-гнусната и жалка публика е старозагорската.ФАКТ! Когато си селянин си селянин и нищо не може да промени този ФАКТ! Изложихте се в Национален ефир. Отрепки.
DarkPsy написа:То бива бива анална черно-бяла-синя любов, ама минавате всякакви граници. Поне не го демонстрирайте толкова очевадно. Бъркайте си по дупките някъде другаде.
Дано това вече е достатъчно за наказание!