Безкомпромисен написа:fr3ak_boy написа:Безкомпромисен написа:Моята целевва група гледа предаването Безккомпромисно в интернет!
Ето, сам се издаде, че си платен.
С държанието си ти целиш да изплашиш младите хора от антикомунистическата идея и именно поради тази причина си избрал интернет пространството, за да извървшваш подмолната си пропаганда и да принуждаваш младите хора да бягат от антикомунистическата идея. Признай си, Жеков! На всички нормални хора им е ясно, че си платен, а може би страдаш и от шизофрения или друго ментално разстройство.
Тези доводи съм ги чувал 1001 пъти! И защо съм платен, защото съм казал , че Бойка Борисова и Долен Сидеров са комунистически престъпници, че СДС е Съюз на Държавна Сигурност, ами не е ли? Преди да ме ругаят дебилите , интересувайте се кой кой е . от къде е , от какъв род произхожда и т.н.!Аз в рода си имам роднинска връзка със съпругата професор Александър Цанков!Затова се гордея с моя род!
Чеки бе, нали професор беше измислена комунистическа титла? Сега пък се гордееш с родството си с престъпник, носещ комунистическа титла още преди 90 години.