Ред Бул-Левски Сф ,20:00 (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ред Бул-Левски Сф ,20:00 (официална тема)
Прекрасен мач на Йордан Милиев.Нямах поглед върху неговата игра,но ми направи много силно впечатление.Според мен смяната на Ники Димитров с Жоазиньо беше огромна глупост.Двете бразилски крила са бързи,но нямат техника,нямат центриране,нямат мисъл в играта,не могат да вкарват и голове.Сърмов е ясен.Христов също.Абе въобще който е правил тази селекция да искаше не можеше да я направи толкова зле!Все пак успех оттук нататък в оставащите три мача,но с тези футболисти и един вкаран гол ще е успех.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- metodito
- Контакти:
Браво на българите, които бяха на стадиона. Милиев беше играч на мача за "Левски"!
Аз специално съм много разочарован от видяното, играхме много дезорганизирано, допускахме много грешки или казано накратко-не знаехме за какво сме излезли на терена.С тази игра ще си останем с 0 точки в групата.Надявам се поне срещу Своге най-после да спечелим
Най- важното е Сърмов да си ходи.
Другото, което ме притеснява е, че с Гонзо почнаха да играят... Нима всички мъки са били за да стане той началник???
Ако е така аз съм пас.
Другото, което ме притеснява е, че с Гонзо почнаха да играят... Нима всички мъки са били за да стане той началник???
Ако е така аз съм пас.
Не се лъжете , промяна почти нямаше ...
Сърмов - Пълна дупка , виновен за първия гол и за отменения и пасовата му успеваемост беше 1/10 ...
Йовов - Нямам думи да го опиша даже , .....
Христов - това момче освен че изплю топката веднъж , чухте ли го ?
Петков - колкото и жалко да ми е да го кажа , пак му вкараха от центъра , наистина жалко..
Треньора:
Като цяло не обърка тотално нещата , но това че остави Йовов , а замени Хичо беше голяма грешка , но надали щеше да промени коренно мача...
Това си е мое мнение де, проблемите са същите и пак ги има..
Сърмов - Пълна дупка , виновен за първия гол и за отменения и пасовата му успеваемост беше 1/10 ...
Йовов - Нямам думи да го опиша даже , .....

Христов - това момче освен че изплю топката веднъж , чухте ли го ?

Петков - колкото и жалко да ми е да го кажа , пак му вкараха от центъра , наистина жалко..
Треньора:
Като цяло не обърка тотално нещата , но това че остави Йовов , а замени Хичо беше голяма грешка , но надали щеше да промени коренно мача...
Това си е мое мнение де, проблемите са същите и пак ги има..
САМО ЛЕВСКИ!
- Levski 1914
- Контакти:
Gutev написа:Аз специално съм много разочарован от видяното, играхме много дезорганизирано, допускахме много грешки или казано накратко-не знаехме за какво сме излезли на терена.С тази игра ще си останем с 0 точки в групата.Надявам се поне срещу Своге най-после да спечелим
Точно в този мач не мога да кажа, че сме играли дезориентирано. Напротив...мисля, че футболистите бяха добре подредени по терена. Гонзо направи една грешка...включването на Жо....не е във форма и това си е. Сърмов няма какво да се коментира...от десет паса, девет са грешни. Браво на Милиев и Генев! Харесаха ми също Петков и Минев.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- Levski4Ever
- Контакти:
Какво ревете бре? Все едно не се очакваше, че ще загубим. Айде успокойте се и погледнете хубавите страни на мача. Младата двойка Милиев и Генев игра повече от добре. Видя се желание и дух. Между другото и Хичо игра много добре. Поне за мен. Без финтове и с много пасове и желание. Горе главата, Левски тепърва ще расте!

- maximalniq
- Контакти:
Първото полувреме не правихме много грешки,но когато нещата опрът ние да водим играта нещата са много зле,просо нямаме футболисти за атакуваща игра.Тези пропуски ги правят от 2 години насам.Да свършва този сезон защото боли много...

Тази вечер тези момчета доказаха че могат друг върпроса че все още има какво да се желае. Гонзо определено ги надъха но не става за треньор. Този отбор показа че когато иска да играе може да направи нещо една безумна грешка на Г. Сърмов ни лиши поне от точка. Йовов само той го умее това но той за това е Ицо Йовов... той за това ще остане идол на повечето хора в сектора. Младежите които сега обикаляте света с този отбор пожелавам Ви да преживеете това което преживяхме ние малко по старите преди време. Свалям Ви шапка момчета бъдете до отбора си докрай и го подкрепяйте.
Вдъхнаха ми надежда следващият мач в Лига Европа може да направим нещо повече.
Вдъхнаха ми надежда следващият мач в Лига Европа може да направим нещо повече.
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!
днес един колега ми обясняваше,че мислел да залага за резълтат разлиак 4 гола...