23 септември-въстание или метеж

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: 23 септември-въстание или метеж

Мнениеот Безкомпромисен » 27 сеп 2013 19:24

fr3ak_boy написа:
Безкомпромисен написа:Клетвена декларация на БАП:
"Аз долуподписаният заявявам , че никога не съм членувал в БКП и БЗНС, никога не съм бил щатен или нещатен сътрудник на комунистическите тайни служби!Никога не съм заемал щатна длъжност в пионерската организация "Септемврийче",ДКМС, профсъюза и ОФ организацията!След 1989год. не съм учачаствал в управлението на страната до общинско ниво!Всичко това се отнася за мойте роднини по права и съребрена линия , както и по сватовство!"

Ако отговаряте на тези изисквания , сте добре дошли в Българска Антикомунистическа Партия!

И ти какво, отрекъл си се от майка си и баща си, за да се правиш на "анти"комунист. :lol: :lol:

Аз съм антикомунист по рождение и по природа!Майка ми и баща ми ме учиха да съм безкомпромисен антикомунист!
Повече на комунистически провокации не отговарям!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 27 сеп 2013 19:45

Безкомпромисен написа:
fr3ak_boy написа:
Безкомпромисен написа:Клетвена декларация на БАП:
"Аз долуподписаният заявявам , че никога не съм членувал в БКП и БЗНС, никога не съм бил щатен или нещатен сътрудник на комунистическите тайни служби!Никога не съм заемал щатна длъжност в пионерската организация "Септемврийче",ДКМС, профсъюза и ОФ организацията!След 1989год. не съм учачаствал в управлението на страната до общинско ниво!Всичко това се отнася за мойте роднини по права и съребрена линия , както и по сватовство!"

Ако отговаряте на тези изисквания , сте добре дошли в Българска Антикомунистическа Партия!

И ти какво, отрекъл си се от майка си и баща си, за да се правиш на "анти"комунист. :lol: :lol:

Аз съм антикомунист по рождение и по природа!Майка ми и баща ми ме учиха да съм безкомпромисен антикомунист!
Повече на комунистически провокации не отговарям!

И вечер с патос рецитираш майчиното стихотворение за Гагарин! :lol: :lol: :lol:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 сеп 2013 19:46

На комунистически провокации не отговарям!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 27 сеп 2013 19:50

Безкомпромисен написа:На комунистически провокации не отговарям!

И все пак написа мнение в темата т.е. отговори. Слаб си, Жеков. Личи си отдалеч, че си платен. :lol: :lol:
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 сеп 2013 19:54

fr3ak_boy написа:

И все пак написа мнение в темата т.е. отговори. Слаб си, Жеков. Личи си отдалеч, че си платен. :lol: :lol:

Ако бях платен, защо 4 години нямам предаване в нито една от комунистическите медии за манипулация и дезинформация, а търся помощ от антикомунистите, за да правяя предаване в интернет? Нали съм удобен на комунистическите престъпници?А другите, които са си чисти комунисти като Иво Инджев , ако ги свалят от ефир, веднага друга комунистическа медия ги взема?

Истината е, че просто разкрих много комунистически престъпления и комунистическите престъпници търсят всякакъв начин да пишат лъжи и клевети за мен и моето семейство!Затова се и навъдиха много комунистически провокатори като теб!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 27 сеп 2013 19:58

Безкомпромисен написа:
fr3ak_boy написа:

Ако бях платен, защо 4 години нямам предаване в нито една от комунистическите медии за манипулация и дезинформация, а търся помощ от антикомунистите, за да правяя предаване в интернет? Нали съм удобен на комунистическите престъпници?А другите, които са си чисти комунисти като Иво Инджев , ако ги свалят от ефир, веднага друга комунистическа медия ги взема?

Истината е, че просто разкрих много комунистически престъпления и комунистическите престъпници търсят всякакъв начин да пишат лъжи и клевети за мен и моето семейство!Затова се и навъдиха много комунистически провокатори като теб!

Убеден съм, знаеш какво е целева група.
Просто твоята целева група гледа телевизия СКАТ. ;)
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 сеп 2013 20:18

Моята целевва група гледа предаването Безккомпромисно в интернет!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 27 сеп 2013 20:22

Безкомпромисен написа:Моята целевва група гледа предаването Безккомпромисно в интернет!

Ето, сам се издаде, че си платен.
С държанието си ти целиш да изплашиш младите хора от антикомунистическата идея и именно поради тази причина си избрал интернет пространството, за да извървшваш подмолната си пропаганда и да принуждаваш младите хора да бягат от антикомунистическата идея. Признай си, Жеков! На всички нормални хора им е ясно, че си платен, а може би страдаш и от шизофрения или друго ментално разстройство. ;)
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 сеп 2013 20:30

fr3ak_boy написа:
Безкомпромисен написа:Моята целевва група гледа предаването Безккомпромисно в интернет!

С държанието си ти целиш да изплашиш младите хора от антикомунистическата идея и именно поради тази причина си избрал интернет пространството, за да извървшваш подмолната си пропаганда и да принуждаваш младите хора да бягат от антикомунистическата идея. Признай си, Жеков! На всички нормални хора им е ясно, че си платен, а може би страдаш и от шизофрения или друго ментално разстройство. ;)

Жеков имаше предаване по СКАТ, но получи проблем с гърлото. Дори събираше волни пожертвувания за операция. Възможно е и да не може да говори вече така, както се иска, за да си водещ в телевизия. Освен това той идеи няма, а само едно комунистите.. комунистите.. комунистите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 сеп 2013 20:38

fr3ak_boy написа:

Тези доводи съм ги чувал 1001 пъти! И защо съм платен, защото съм казал , че Бойка Борисова и Долен Сидеров са комунистически престъпници, че СДС е Съюз на Държавна Сигурност, ами не е ли? Преди да ме ругаят дебилите , интересувайте се кой кой е . от къде е , от какъв род произхожда и т.н.!Аз в рода си имам роднинска връзка със съпругата професор Александър Цанков!Затова се гордея с моя род!

Върни се в “Свободна зона”