Ред Бул-Левски Сф ,20:00 (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ред Бул-Левски Сф ,20:00 (официална тема)
Е няма какво да се направи .... нашите не могат да бележат и това си е.... Трябва зимата или да се търси сериозен нападател, или да се даде шанс на малките- Табаков и Цачев .... иначе няма оправия 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Тия на стадиона си свирехa в мелодията на Smoke On The Water
П.П.Христов, ОЛИГОФРЕН!

П.П.Христов, ОЛИГОФРЕН!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
ФОШЕТО ХРИСТОВ Е ЛИЦЕ -постоянно ме разсмива
samoleta написа:killer написа:Абе, Сърмов едно точно подаване няма бе, дееба, за кво въобще го пуска?
За какво ми е Христов, Табаков да влиза, Христов е изпята песен
КИЛЕР ИМАШ ХУБАВ АВАТАР ЕДИН ЧОВЕК който играеше със сърце за ЛЕВСКИ
Мани бе, жена ми не даде да кръстим детето Далибор, толкова и се молих. Сериозно го казвам
killer написа:samoleta написа:killer написа:Абе, Сърмов едно точно подаване няма бе, дееба, за кво въобще го пуска?
Мани бе, жена ми не даде да кръстим детето Далибор, толкова и се молих. Сериозно го казвам
еххх...тия жени...

killer написа:samoleta написа:killer написа:Абе, Сърмов едно точно подаване няма бе, дееба, за кво въобще го пуска?
[offtopic]Ахахаха ти сериозно си му бил фен ... не беше кой знае какво като играч, но се раздаваше на макс. и обикна един отбор, който му беше чужд ... за това моите уважения към Драгич

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Re: Ред Бул-Левски Сф (официална тема)
slavia_forever написа:sslevski написа:Ето и моята прогноза за прословутия мач 0:1.
Това желание ли е, или прагматична прогноза?![]()
Реален резултат за мен, е нещо от сорта 4-5:0 за Ред Бул!![]()
Хайде сега с прогнозата лягай да спиш
Мани бе, жена ми не даде да кръстим детето Далибор, толкова и се молих. Сериозно го казвам[/quote]
[offtopic]Ахахаха ти сериозно си му бил фен ... не беше кой знае какво като играч, но се раздаваше на макс. и обикна един отбор, който му беше чужд ... за това моите уважения към Драгич
[/offtopic][/quote]
О, Драгича толкова сърцато игра за Левски, да не говоря, че където имаше въргал на терена беше винаги пръв, няма значение кой е почнал и кой е виновен.

О, Драгича толкова сърцато игра за Левски, да не говоря, че където имаше въргал на терена беше винаги пръв, няма значение кой е почнал и кой е виновен.
Re: Ред Бул-Левски Сф (официална тема)
LUDAKIS написа:slavia_forever написа:sslevski написа:Ето и моята прогноза за прословутия мач 0:1.
Това желание ли е, или прагматична прогноза?![]()
Реален резултат за мен, е нещо от сорта 4-5:0 за Ред Бул!![]()
Хайде сега с прогнозата лягай да спиш
+1
Коментирай Венци Стефанов....
САМО ЛЕВСКИ!
killer написа:Мани бе, жена ми не даде да кръстим детето Далибор, толкова и се молих. Сериозно го казвам

О, Драгича толкова сърцато игра за Левски, да не говоря, че където имаше въргал на терена беше винаги пръв, няма значение кой е почнал и кой е виновен.[/quote]
Ако не ме лъже паметта, след като напусна Левски след това на едно дерби с червените беше при нас в Б сектор ...