Съндърланд - Ливърпул 29.09.2013 | 18:00 |1-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: Съндърланд - Ливърпул 29.09.2013 | 18:00

Мнениеот gugushito » 27 сеп 2013 13:02

Ако и тия не ги бием....... значи ни чака ДЕЖА ВЮ :oops: :cry: отново жестока борба за 6-7 място.... 2-0 !!!!!

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 27 сеп 2013 13:08

9lives написа:Вие не сте никакви фенове как може да отпишете сезона след 5 мача. Миналият сезон Ареснал по това време имаха 2 спечелени мача и 3 равни (9 точки) и пак влязоха в Топ 4. Ние в момента сме 5ти, но сме с едни и същи точки с Челси и Ман. Сити. Бахти мрънкането бахти чудото. И като спечелим мача и 5:0 пак ще се обърнете като фурнаджийска лопата и ще почната хвалбите по мениджъра.

Ти за мен не бери грижа - аз ще съм фен на този отбор, ако ще и в конференциите да играе. Има съществена разлика между това да искаш нещо да се случи и това до каква степен смяташ, че ще се случи. Арсенал от 15 години играят ШЛ, така че и с 0 точки да започнат, не ги мисли. При нас традицията е съвсем друга. Залутаме ли се в непостоянство отначало, вероятността да я караме така до края е много голяма.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 сеп 2013 13:28

Предвид, че ние 2003та и 2009та изтървахме спечелена титла, а Арсенал всяка година прави и невъзможното да мине дори по голова разлика Тотнъм и да се класира в ШЛ не мисля че има много място за сравнение. Но ме изуми факта, че отмъкнаха може би най-добрия плеймейкър в момента от Реал.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 27 сеп 2013 15:50

Като за след 2 поредни загуби, доста добро настроение на тренировката днес http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ol-6104380

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 27 сеп 2013 17:36

Karsa Orlong написа:
9lives написа:Вие не сте никакви фенове как може да отпишете сезона след 5 мача. Миналият сезон Ареснал по това време имаха 2 спечелени мача и 3 равни (9 точки) и пак влязоха в Топ 4. Ние в момента сме 5ти, но сме с едни и същи точки с Челси и Ман. Сити. Бахти мрънкането бахти чудото. И като спечелим мача и 5:0 пак ще се обърнете като фурнаджийска лопата и ще почната хвалбите по мениджъра.

Ти за мен не бери грижа - аз ще съм фен на този отбор, ако ще и в конференциите да играе.

Ти защо си мислиш, че това беше към теб. Не си ти единственият, които написа такъв тип коментар.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 27 сеп 2013 18:47

9lives написа:
Karsa Orlong написа:

Ти за мен не бери грижа - аз ще съм фен на този отбор, ако ще и в конференциите да играе.

Ти защо си мислиш, че това беше към теб. Не си ти единственият, които написа такъв тип коментар.

Защото си го написал в множествено число, логично е да съм един от хората, които имаш предвид.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 27 сеп 2013 19:21

Труден мач.Миналия сезон едва измъкнахме хикс.Трябва да подобрим играта си.С оглед липсата на Джонсън,си мисля,че е много вероятно да продължим с трима централни защитници.Чудя се какво се случва с Алън и дали са верни слуховете,че има някаква мистериозна травма,или просто Роджърс му няма доверие.Очаквам дуета Суарес-Стъридж да заработи.Надявам се да играем по-офанзивно и в халфовата ни линия да има повече живец.Няма да съм в България поне една седмица,така че основно ще се осведомявам за развитието на мача чрез форума на гонг и TIA.
Предполагам,че ще видим състава,който загуби от манксовете,като не очаквам повече от една промяна/евентуално Агер,ако е готов/.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 сеп 2013 21:52

Момчетата показаха ,че могат да играят добър футбол срещу съдийското отборче. Аз никога не съм се съмнявал . Когато искат играят .Но срещу Саутхямптън ..не искаха.
Има разбира се и някои единици ,които нямат място в тоя отбор и бъркат играта и се надявам много скоро да се разкарат ,защото дърпат отбора надолу.

Прави ми впечатление ,че и физически започват да влизат във форма. Това е напълно нормално .Добрата физическа форма идва до два месеца ,след подготовката . Онзи ден ,имаше добро движение по терена , скорост,динамика и то до самия край на мача . Суарес и Стъридж е нормално да са по зле физически от останалите.
Суарес е ясно ,че му трябват малко мачове за да влезе в час . Ония ден се поизмори накрая ,което е нормално.
Стъридж ,обаче ,както казах,ще му е доста трудно физически в сравнение с останалите ..по простата причина ,че не е водил пълноценна подготовка. Видимо се измаря през второто полувреме на мачовете . Тук искам да обвиня Роджърс ,защото не го вади през второто . Можеше да пусне Аспас на негово място ,но така е преценил човека. Той си носи отговорността.
Щом Кели се върна ,би трябвало Уиздъм още тая седмица да се даде под наем ,за да играе и се развива.
Искам Алберто да играе по често. Трябва ни повече креативност в средата .Много ми е постно.
Джерард и Хендерсън подават само на сигурно ,няма я изненадата . Не поемат отговорноста да навлязат смело и да пробват двойното ,да пробват удара ,извеждащия пас.Не може да се чака само на нападателите ,трябва и халфовете да търсят гола и да подпомагат дейно атаката. Ок,Хендерсън има желание да отбележи ,но му е трудничко . :) Оная топка ,само трябваше да я насочи точно ,без сила ,но той така и не уцели вратата. Качества няма ..не може да разчитаме на него да ни решава мачовете в ключови моменти а за жалост точно той все се оказва в идеални позиции. :)
Много съм разочарован от Стърлинг. Включва се трагично ,като резерва.Вместо да израства ,той тъпче на едно място. Не е концентриран .Може много повече . Да се стяга !
И нямаме типично дясно крило .Това също ме изнервя .
Ако играят сериозно ,ще бият Съндърланд.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 28 сеп 2013 00:30

Съндерланд не са нещо особено, но са последни и с нов тренер както и са домакини, но след 2-те поредни загуби на Ливърпул е време да се върнем на победния път прогнозата ми е 1;4 нещо по-резултатно дано отначало тръгнем с гол и да го решим рано рано. YNWA !!!
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 28 сеп 2013 01:02

Като тръгнем с гол и "баба знае" така. Въпроса е, имаме ли сила и възможности да обърнем нещата в наша полза, ако нещата не вървят на добре. И да вкараме през второто, най-накрая...

Върни се в “Ливърпул”