Интер - Фиорентина (26 Септември | Четвъртък |21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Re: Интер - Фиорентина (26 Септември | Четвъртък |21:45)

Мнениеот Авалокитешвара » 26 сеп 2013 23:58

Странен мач. Въпреки, че в никой момент от мача не се притеснявах кой знае колко от евентуална загуба, истината е, че през голяма част от мача Фиорентина стоеше по-добре. Нашите ми скъсаха нервите първото полувреме с опитите си да влязат поне трима барабар с топката в мрежата. Имахме поне четири-пет остри ситуации, от които не успяхме да достигнем дори до удар към вратата. За разлика от виолетовите, които просто стреляха сакато (и добре, че).
Второто беше по-добре в това отношение. Имахме удари към вратата.

Между другото, не мога да разбера защо тези идиоти от бтв, а и не само, говорят (преди този мач), че сме били стартирали много по-добре, че сме били вече различен отбор от миналата година и т. н. Реално бихме сигурния изпадащ Сасуоло, кандидата за серия Б Катания и Дженоа, като в последния мач изобщо не играхме нещо кой знае какво. И не загубихме в къщи от Ювентус. Това са си напълно нормални резултати, които не виждам с какво показват, че сме излезли от кризата. Ясно е, че трудно в следващите двайсет години ще регистрираме толкова слаб сезон като миналогодишния.
За мен, едва сега може да се говори, че сме стартирали силно. След победата над Фиорентина.
И едно благодарско на Монтела. :mrgreen: Много удачни смени.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 26 сеп 2013 23:59

storm написа:Toя Джонката, все едно гледам Майкон

Толкова слаб, толкова добър, толкова гологлав?
Юлий Цезар

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 сеп 2013 00:02

Авалокитешвара написа:Странен мач. Въпреки, че в никой момент от мача не се притеснявах кой знае колко от евентуална загуба, истината е, че през голяма част от мача Фиорентина стоеше по-добре. Нашите ми скъсаха нервите първото полувреме с опитите си да влязат поне трима барабар с топката в мрежата. Имахме поне четири-пет остри ситуации, от които не успяхме да достигнем дори до удар към вратата. За разлика от виолетовите, които просто стреляха сакато (и добре, че).

Между другото, не мога да разбера защо тези идиоти от бтв, а и не само, говорят (преди този мач), че сме били стартирали много по-добре, че сме били вече различен отбор от миналата година и т. н. Реално бихме сигурния изпадащ Сасуоло, кандидата за серия Б Катания и Дженоа, като в последния мач изобщо не играхме нещо кой знае какво. И не загубихме в къщи от Ювентус. Това са си напълно нормални резултати, които не виждам с какво показват, че сме излезли от кризата. Ясно е, че трудно в следващите двайсет години ще регистрираме толкова слаб сезон като миналогодишния.
За мен, едва сега може да се говори, че сме стартирали силно. След победата над Фиорентина.

Много брак имаше в играта ни, да не говорим за слабите Нагатомо, Джонатан и най-вече Гуарин, благодарение на който не водихме още през първата част. След това с напускането му и жестовете си мисля, че е време да седне на пейката за мача с Каляри. Определено единственото което ме радва са 3т. но играта ни беше трагична, може би последните 20мин. тръгнахме добре, но като цяло много, много слаб мач.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 сеп 2013 00:41

Гуарин: "Направих този жест, защото момента беше труден за отбора, но аз не исках да обидя феновете, исках да им кажа по-добре да ни подкрепят, защото имаме нужда от тях. Изграждаме нов отбор и феновете са много важни за нас, особено когато играем у дома. Ако някой ме е разбрал погрешно се извинявам. Не искам да обиждам никого, аз обичам моите съотборници и всички фенове. Днес беше труден ден и с треньора ще видим какви грешки сме направили. Но ние сме на прав път и това е което има значение".

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 27 сеп 2013 00:47

durex написа:
Авалокитешвара написа:Странен мач. Въпреки, че в никой момент от мача не се притеснявах кой знае колко от евентуална загуба, истината е, че през голяма част от мача Фиорентина стоеше по-добре. Нашите ми скъсаха нервите първото полувреме с опитите си да влязат поне трима барабар с топката в мрежата. Имахме поне четири-пет остри ситуации, от които не успяхме да достигнем дори до удар към вратата. За разлика от виолетовите, които просто стреляха сакато (и добре, че).

Много брак имаше в играта ни, да не говорим за слабите Нагатомо, Джонатан и най-вече Гуарин, благодарение на който не водихме още през първата част. След това с напускането му и жестовете си мисля, че е време да седне на пейката за мача с Каляри. Определено единственото което ме радва са 3т. но играта ни беше трагична, може би последните 20мин. тръгнахме добре, но като цяло много, много слаб мач.

Съгласен съм за брака в действията ни. И все пак, интересното е, че за мен миришеше повече на футбол в този ни мач, от колкото в двубоя ни с Дженоа, когато предимно кюскахме топката.
Според мен в този мач преди всичко ни липсваше играч като Милито. За мен това е съвършеният нападател, защото той знае не само да вкарва топката, когато излезе на добра позиция. Но и още нещо изключително важно: Да взима много бързи и правилни решения и да си координира с останалите атакуващи футболисти. Както асистира на Снайдер и Майкон срещу Барса в ШЛ, примерно. Защото в този мач, получава играчът хикс топката в наказателното поле и почва едно мислене какво да се прави, все едно трябва да се докаже сложна теорема... И естествено губим предимството си :evil:
Юлий Цезар

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 сеп 2013 09:38

durex написа:Гуарин: "Направих този жест, защото момента беше труден за отбора, но аз не исках да обидя феновете, исках да им кажа по-добре да ни подкрепят, защото имаме нужда от тях. Изграждаме нов отбор и феновете са много важни за нас, особено когато играем у дома. Ако някой ме е разбрал погрешно се извинявам. Не искам да обиждам никого, аз обичам моите съотборници и всички фенове. Днес беше труден ден и с треньора ще видим какви грешки сме направили. Но ние сме на прав път и това е което има значение".

Голям глупак...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 сеп 2013 11:11

Авалокитешвара написа:
durex написа:

Съгласен съм за брака в действията ни. И все пак, интересното е, че за мен миришеше повече на футбол в този ни мач, от колкото в двубоя ни с Дженоа, когато предимно кюскахме топката.
Според мен в този мач преди всичко ни липсваше играч като Милито. За мен това е съвършеният нападател, защото той знае не само да вкарва топката, когато излезе на добра позиция. Но и още нещо изключително важно: Да взима много бързи и правилни решения и да си координира с останалите атакуващи футболисти. Както асистира на Снайдер и Майкон срещу Барса в ШЛ, примерно. Защото в този мач, получава играчът хикс топката в наказателното поле и почва едно мислене какво да се прави, все едно трябва да се докаже сложна теорема... И естествено губим предимството си :evil:

Определено Мадзари трябва да помисли за схема с още един нападател поне в домакинските срещи, защото се вижда че от време на време изпитваме трудности. А когато са двама нападатели и имаш Рики зад гърба си, нещата според мен ще се получават по-добре в атаката.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 сеп 2013 11:41

durex написа:Определено Мадзари трябва да помисли за схема с още един нападател поне в домакинските срещи, защото се вижда че от време на време изпитваме трудности. А когато са двама нападатели и имаш Рики зад гърба си, нещата според мен ще се получават по-добре в атаката.

А в защита ще ни разпорят...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 сеп 2013 17:43

tevez написа:Много интересен мач. И двата отбора са във форма. Ще кажа трудна победа за Интер - 2:1.

8-)

Върни се в “Интер”