Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan40 написа:Не че нещо а ма мача е пазарен, и не можете да ме убедите в противното като ви знам каква класа стеПосле не говорете за Левски
другите начини!
CSKA 78 написа:Не мога да разбера някои "цесекари",отборът ни победи Любимец(да не забравяме,че това е отборът,който победи Ботев и Лудогорец) на техен терен с категоричен резултат.Вместо да се радват,тези люде продължават да пускат "коструктивните" си критики!
ПП И освен това, в момента сме трети в класирането
petko.h.markov написа:CSKA 78 написа:Не мога да разбера някои "цесекари",отборът ни победи Любимец(да не забравяме,че това е отборът,който победи Ботев и Лудогорец) на техен терен с категоричен резултат.Вместо да се радват,тези люде продължават да пускат "коструктивните" си критики!
А защо не? На теб лично харесва ли ти играта? На мен не и си го казвам.
CSKA 78 написа:petko.h.markov написа:CSKA 78 написа:Не мога да разбера някои "цесекари",отборът ни победи Любимец(да не забравяме,че това е отборът,който победи Ботев и Лудогорец) на техен терен с категоричен резултат.Вместо да се радват,тези люде продължават да пускат "коструктивните" си критики!
А защо не? На теб лично харесва ли ти играта? На мен не и си го казвам.
Каква игра очакваш,като на Барселона,на Байерн Мюнхен(или на някой друг отбор)!!?Все пак се намираме в България и единствения отбор,който практикува горе-долу сносен(при това на моменти) футбол е Лудогорец(да не забравяме,че те са доста по-напред от нас във финансово отношение,нямат нашите проблеми и могат да се съсредоточат единствено върху проблемите си от игрово естество).
petko.h.markov написа:И най-идиотската постъпка си има свое философско оправдание.Първите ти няколко изречения ги подминавам
Просто няма идея/как по-просто да ти го обясня/ само изритване напред.Но това е тактиката на Стойчо независимо
от финансово и физическо състояние на отбора.Да ми обясниш как липсата на пари пречи на един футболист да подаде точен пас на 10-20м.
Кировец написа:petko.h.markov написа:И най-идиотската постъпка си има свое философско оправдание.Първите ти няколко изречения ги подминавам
Просто няма идея/как по-просто да ти го обясня/ само изритване напред.Но това е тактиката на Стойчо независимо
от финансово и физическо състояние на отбора.Да ми обясниш как липсата на пари пречи на един футболист да подаде точен пас на 10-20м.
Престани да пишеш глупости. Къде го видя това изритване напред, че не мога да се сетя?
Да ми обясниш как липсата на пари пречи на един футболист да подаде точен пас на 10-20м.
petko.h.markov написа:Кировец написа:petko.h.markov написа:И най-идиотската постъпка си има свое философско оправдание.Първите ти няколко изречения ги подминавам
Престани да пишеш глупости. Къде го видя това изритване напред, че не мога да се сетя?
Тук вече не мога да ти помогна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта