10ти кръг Любимец - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: 10ти кръг Любимец - ЦСКА

Мнениеот ivan40 » 26 сеп 2013 19:37

Не че нещо а ма мача е пазарен, и не можете да ме убедите в противното като ви знам каква класа сте :roll: После не говорете за Левски :arrow: другите начини!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 сеп 2013 19:41

ivan40 написа:Не че нещо а ма мача е пазарен, и не можете да ме убедите в противното като ви знам каква класа сте :roll: После не говорете за Левски :arrow: другите начини!

Защо си мислиш че някой ще се занимава с твоите глупости?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 сеп 2013 19:44

CSKA 78 написа:Не мога да разбера някои "цесекари",отборът ни победи Любимец(да не забравяме,че това е отборът,който победи Ботев и Лудогорец) на техен терен с категоричен резултат.Вместо да се радват,тези люде продължават да пускат "коструктивните" си критики! :roll:

ПП И освен това, в момента сме трети в класирането :!:

А защо не? На теб лично харесва ли ти играта? На мен не и си го казвам.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 сеп 2013 19:58

petko.h.markov написа:
CSKA 78 написа:Не мога да разбера някои "цесекари",отборът ни победи Любимец(да не забравяме,че това е отборът,който победи Ботев и Лудогорец) на техен терен с категоричен резултат.Вместо да се радват,тези люде продължават да пускат "коструктивните" си критики! :roll:

Каква игра очакваш,като на Барселона,на Байерн Мюнхен(или на някой друг отбор)!!?Все пак се намираме в България и единствения отбор,който практикува горе-долу сносен(при това на моменти) футбол е Лудогорец(да не забравяме,че те са доста по-напред от нас във финансово отношение,нямат нашите проблеми и могат да се съсредоточат единствено върху проблемите си от игрово естество).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 сеп 2013 20:07

CSKA 78 написа:
petko.h.markov написа:

Каква игра очакваш,като на Барселона,на Байерн Мюнхен(или на някой друг отбор)!!?Все пак се намираме в България и единствения отбор,който практикува горе-долу сносен(при това на моменти) футбол е Лудогорец(да не забравяме,че те са доста по-напред от нас във финансово отношение,нямат нашите проблеми и могат да се съсредоточат единствено върху проблемите си от игрово естество).

И най-идиотската постъпка си има свое философско оправдание.Първите ти няколко изречения ги подминавам
Просто няма идея/как по-просто да ти го обясня/ само изритване напред.Но това е тактиката на Стойчо независимо
от финансово и физическо състояние на отбора.Да ми обясниш как липсата на пари пречи на един футболист да подаде точен пас на 10-20м.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 сеп 2013 20:12

Важна победа. Вече е в миналото.
Важен е следващия мач.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 сеп 2013 20:13

petko.h.markov написа:И най-идиотската постъпка си има свое философско оправдание.Първите ти няколко изречения ги подминавам
Просто няма идея/как по-просто да ти го обясня/ само изритване напред.Но това е тактиката на Стойчо независимо
от финансово и физическо състояние на отбора.Да ми обясниш как липсата на пари пречи на един футболист да подаде точен пас на 10-20м.

Престани да пишеш глупости. Къде го видя това изритване напред, че не мога да се сетя? И какво е виновен Стойчо, че играчи на по 25-30 години не могат да си подават бе?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 сеп 2013 20:16

Кировец написа:
petko.h.markov написа:И най-идиотската постъпка си има свое философско оправдание.Първите ти няколко изречения ги подминавам

Престани да пишеш глупости. Къде го видя това изритване напред, че не мога да се сетя?

Тук вече не мога да ти помогна.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 сеп 2013 20:18

Да ми обясниш как липсата на пари пречи на един футболист да подаде точен пас на 10-20м.

С пари бихме си купили по-добри футболисти,които да могат да правят и 30-40 метрови пасове!(мисля,че е елемементарно!).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 сеп 2013 20:19

petko.h.markov написа:
Кировец написа:

Престани да пишеш глупости. Къде го видя това изритване напред, че не мога да се сетя?

Тук вече не мога да ти помогна.

Естествено, че не можеш. Ти си гледал, ама от жалката ти душица и злобата, която я е пропила нищо не си видял и забелязал.
Въобще много се ядосвам като трябва да отговарям на идиотските ти постове, бе.... Те еба в големия капацитет.

Върни се в “Архив”