10ти кръг Любимец - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 10ти кръг Любимец - ЦСКА
Евала Кировски, евала....
- Bombardier
Кировскииииии, уникален нападател, както и Сидибе, късат се да бележат
Това момче да го беше оставил тоя, все едно щеше да вкара....
- shotgun blues
- Контакти:
Честита победа на феновете на ЦСКА
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Bombardier
Марсиньо вкара хубав гол, но се губи кацо цяло...слабички са ЦСКА, от ранният час ли , що ли, но слабо
- Jorkorazporko
Pichichi написа:petko.h.markov написа:Не знам вие какво мислите за мача но за мен това е жива мъка.Независимо че точно в този момент вкарахме гол.
Нищо добро не виждам-пасове комбинация.Само дълги и неточни пасове напред и там каквото стане.Това не си
е работа.
Е ти да не чакаш Т.Янчев да влезе в ролята на Пирло и да играе футбол?
Да се радваме и на малкото в момента че ЦСКА играе в А група и печели точки, за футбол има време но ще трябва и друг треньор.
Това е ключовото за успеха! Аз лично искам да разкараме максимално бързо Стойчо и да дойде бат' Мето с Паро Никодимов! Докато се пускат разни измислени герой като Кировски, Сидибе, Ревсон и пр., няма как да стане!
В този решен мач сега Стойочо може да пусне Карачанака и Долапчиев, като цяло в този отбор единствените чужденци които трябва да играят са Черни и Марсиньо и с някои условности Милесавлич и Менди
- Bombardier
terrorist написа:В този решен мач сега Стойочо може да пусне Карачанака и Долапчиев, като цяло в този отбор единствените чужденци които трябва да играят са Черни и Марсиньо и с някои условности Милесавлич и Менди
Милисавлевич, Гъргоров, Фо-Поре, Чочев....Марсиньо не си е повишил формата от пролетта. Долапчиев и Карачанаков може да ги пусне още сега , на полувремето.
- Logical person
- Контакти:
Jorkorazporko написа:Pichichi написа:petko.h.markov написа:Не знам вие какво мислите за мача но за мен това е жива мъка.Независимо че точно в този момент вкарахме гол.
Нищо добро не виждам-пасове комбинация.Само дълги и неточни пасове напред и там каквото стане.Това не си
е работа.
Е ти да не чакаш Т.Янчев да влезе в ролята на Пирло и да играе футбол?
Да се радваме и на малкото в момента че ЦСКА играе в А група и печели точки, за футбол има време но ще трябва и друг треньор.
Това е ключовото за успеха! Аз лично искам да разкараме максимално бързо Стойчо и да дойде бат' Мето с Паро Никодимов! Докато се пускат разни измислени герой като Кировски, Сидибе, Ревсон и пр., няма как да стане!
Пълни глупости, Паро и модерен футбол е като магаре и космос.
Срещу Кировски не знам какво имате против, човек ае супер за нападател. Всеки мач съумява да излезе на 2-3 чисти позиции, за разлика от Сидибе и Морейра. Винаги си надиграва защитника и има самочувствието да стреля, а не да влиза с топката във вратата. Въпрос на време е да се отпуши и ударите му да започнат да влизат. От него очаквам много голове.
Кировски играе, да не би звезделина Абушев да игра нещо,Сидибе е по-зле от макето също.
Макето е нападателя на ЦСКА който е излизал на най-много голови ситуации, това че не е вкарал гол е важно де
но другите ни нападатели и това което Кировски прави не могат да сторят.
А за Паро мина му времето вече според мен, Пената също. Трябва млад и амбициозен треньор по-добре чужденец
с договор за 4 години поне и като загуби един мач и направи 2 хикса да не го сменят.
Макето е нападателя на ЦСКА който е излизал на най-много голови ситуации, това че не е вкарал гол е важно де
но другите ни нападатели и това което Кировски прави не могат да сторят.
А за Паро мина му времето вече според мен, Пената също. Трябва млад и амбициозен треньор по-добре чужденец
с договор за 4 години поне и като загуби един мач и направи 2 хикса да не го сменят.
Последна промяна от Pichichi на 26 сеп 2013 17:57, променено общо 1 път.