Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vranchevi
Контакти:

Re: Селски, ще ти припомним кои сме, продавай!

Мнениеот vranchevi » 22 окт 2009 12:09

Отчето каза, че още днес може да има развитие по сделката, макар и без финализиране.Притеснява ме, ако италианците са се заблудили, че Селския ще свали цената.Иначе си мисля, че трябва да се даде някакъв срок на Селския

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 22 окт 2009 14:41

Сельо трябва постоянно да се натиска, за да не може и секунда да диша спокойно. Отче, либерман, поговорете с Малу и му обяснете нашата реакция, може да съгласуваме при нужда нашите и на италианците действията.

Това ще е от полза и за в бъдеще. Нека всеки собственик на Ботев да знае с какво се захваща, защото както силно обичаме, така и силно мразим.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 22 окт 2009 15:05

Fallen_Angel написа:
vranchevi написа:Днес очакваме да се финализира сделката-за каква цена се говори.Това не е ли уточнено още на първите разговори.

Стига с това "днес"... Денят "днес" като дойде - тогава ще е.

6+ !!! До това "днес" има много седалки на стадиона за пълнене. Срещу ЦСКА трябваше да сме два пъти повече, какво като беше студено.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 22 окт 2009 16:14

Днес изобщо ще идват ли някакви от Италия :?: Пълно безвремие...

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 22 окт 2009 18:24

пичове някой да има инфо от срещата днес на стадиона :?:

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 22 окт 2009 19:49

Италианците пристигат другата сряда. Този път, за да финализират сделката. Има индикации този път филма да приключи. Селю е готов на всякаква сделка, тъй като е без пукнат лев. Не е той проблема да се бави, а дезорганизацията на италианците. Няма да има новини до понеделник, така че можете да се насочите в подкрепа за мача в Бургас. В понеделник ще има разни потвърждения. Дебелият Салерно вдигна много очакванията, но сега нещата си идват на мястото. Инфото ми е 100%.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 22 окт 2009 20:02

Това звучи по-реалистично за другата седмица. Спомняте ли си какво каза Салерно в началото за дълговете на селяка ,че не го плашат 2 мил. евро а май излъга. Сега да видим какво ще стане, но ми се струва .че до мача с Локото няма да има нищо.
Ако успеят да картотекират Ола за Бургас и Густаф е в състава си мисля ,че имаме шанс за точка дори и без Карле.
Нека подкрепим отбора , а ако има начин да се окаже натиск на селския ще е още по -добре.

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 22 окт 2009 20:19

Няма да е лошо да излезне нещо официално от клуба, за да се успокоят феновете.А италианците трябва да знаят, че така като се бавят- накрая на Селския ще му дойде друг акъл.Да подписват докато са в по-добра позиция

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 22 окт 2009 20:24

Салерно на два пъти брутално излъга и то публично, че сделката била пред нотариус и че е говорено с дребните акционери. Този пич беше вреден и добре, че го разкриха овреме. Така и не ми стана ясно какъв е бизнеса му. Другите са по-надеждни. Относно официалното инфо, не му е времето да се изнасилват нещата.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 22 окт 2009 20:30

Сега си мисля, че след падането от 91 на 83 % на акции нещата са променени и нещата се договарят. Няма как да продаваш близо 10% по-малко акции за същите пари и тук май е разковничето на сделката. И сега италианците имат мотив да го натискат ,защото едно е обещано друго става,нали разбирате?
Дано не греша.

Върни се в “Архив”