stenly написа:Кашчей написа:Стенли, две в едно ще ми е отговорът:
- Първо относно заглавията-понякога са наистина безумни, а по предложението ти.. Преди два дена в спам-темата изказах виждането си за обърнатите знамена, за това, което символизира такъв акт и как би било по-оригинално и въздействащо да се почете паметта на момчетата и ме изкараха пияндурник, та не смятам изобщо да давам предложения за нещо, на когото и да е!
-Второ, относно лентата-не мисля, а и повечето от тук пишещите съм сигурен, че също не мислят, че това изказване на Стойчо е достойно за жълта лента и извънредно. За какво изостряне иде реч, след като Стойчо почти всеки ден дава някакви умопомрачителни изказвания и.. както се оказа по-късно май си е било доста манипулативно това изказване.
Вие сте журналистите и ваша работа е да ни информирате и да пишете материалите. Точно както вие си позволявате да критикувате, си го позволяваме и ние за вашата работа. Ние, посетителите на сайта, сме тези, които могат да искат от вас повече и го правим-не винаги коректно, но коректност за коректност![]()
ПП- Как се показват възможности, а не качества или способности? Това във връзка с Де Хея в материал от снощи.
Аз, ти, той, тя.. имаме качества, имаме способности, а възможностите могат да ни се отворят, предложат, но не и ние да ги покажем.
Пак казвам, ти си абсолютно в правото си, аз не споря с теб. Напротив, дори наличието на подобен диалог, е един много положителен момент, поне аз така смятам. Но само вмъквам едно уточнение - рубриката "Извънредно" не се пуска по заслуги - дали ни харесва едно изказване, или не. Тя може да се използва и за убийство, не дай боже.
Радвам се, че с теб е възможен диалог, защото има люде тук, с които е невъзможен.
ОК, разбрах за лентата. Ще ми е интересно коя ще е следващата новина, която ще е в лентата.Дано да е европейска титла на България в Полша