Български футболен национал е със спрени права за допинг

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Български футболен национал е със спрени права за допинг

Мнениеот petko.h.markov » 26 сеп 2013 14:21

Nate написа:Не мога да разбера как може да има толкова прост народ в тоя форум. Вас не ви интересува футболът или новините, а само как да сипете обиди по всички клубове.
Още след като се спомена кой е играча, беше ясно по какъв повод е приемал забранени субстанции.
Не мога да разбера как може целта на живота ви да е се държите дебилски. Ако не започнат активните хора да се държат като за пример, цялата нация ще затъва все повече. В такава държава ли искате да живеете? Представете си 7 милиона като вас, на какво ще прилича България.

Ако разрешиш да те допълня- и страшно злобен.Изпитват неистова радост ако някой е зле и в същото измерение злоба
ако някой е добре и успява.Язък ни за природните дадености като сме нечитави като народ.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 26 сеп 2013 14:22

dimoib59 написа:Има ли някой от вас, който досега да не се е усъмнил поне малко, че в Лудогорец се зобят играчите?

А има ли някой, който да се е усъмнил в дебилския ти живот, чиито ден се осмисля в плюене,злобни коментари и интриги? Толкова прост народ се е навъдил, че просто нямам думи! Ти цървул прост правиш ли разлика между допинг и обезболяващо средство съдържащо забранена субстанция? И каква е вината на Минев, пък който и да е друг, че лекарския екип е допуснал подобен гаф?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 сеп 2013 14:23

tsonpen написа:
Веселинов написа:
dimoib59 написа:Има ли някой от вас, който досега да не се е усъмнил поне малко, че в Лудогорец се зобят играчите?

Има, аз досега не се бях усъмнил изобщо! Дори на мача им срещу Черно море ми направи впечатление, че едва се влачат по терена прехвалените им играчи. После се сетих, че същото беше и срещу Любимец, но чак като официално вече се разбра се усъмних и започнах да навързвам събитията. След мача им във Варна имаше 2 седмици пауза, която навярно е трябвало да се използва по предназначение как да се "чистят" играчите... Тъпото е, че пак "доктора виновен" - досущ като в случая с ЦСКА, където целия отбор преди мача с Левски изпили по чаша сироп, но не знаели какво им дава лошия чичо доктор. :lol: Някой да е чул нещо за тоя доктор? :roll:

Мачът в Любимец - непосредствено след гостуването на Лудогорец в Братислава. Преди това Лудогорец игра и мач за Суперкупата в София. Мачът се играе в пек. За Любимец това е първи мач за сезона.
Мачът във Варна - непосредствено след гостуването на Лудогорец в Базел. Мачът се играе в пек и е последният от сгъстен цикъл за Лудогорец. "Черно море" е почивало цяла седмица.

Направило му било впечатление. Профан!
Кое се е разбрало официално? Че докторът на Националния отбор е бил обезболяваща инжекция на Минев?
Чудя ви се на някои, нямате ли срам да говорите глупости?

Аз срам нямам и затова си мисля че пак се опитва да се изкара друг виновника.Пак пострадал ще бъде лекаря.Ясно е че всички се зобят но в България се пият боклуци още от времето на най-видния химик в нашият спорт.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 сеп 2013 14:26

ralimavridov написа:Във футбола,а и в спорта изобщо една от най-сложните дейности е възстановяването,след мач,след контузии.То е цяла наука,в която ние сме малко поизостанали към този момент.Не се изненадвам от това.
Друго ме гложди отвътре.Защо това става точно в този момент,Лудогорец мачка в Европа,а Националния има шанс за класиране... :shock:

Еми защото чисто и просто някой не си е свършил работата.
1 Добра допинг лаборатория в България
2 Качествен зоб.
3.Препарат за изчистване.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 сеп 2013 14:32

fen-fen написа:

А има ли някой, който да се е усъмнил в дебилския ти живот, чиито ден се осмисля в плюене,злобни коментари и интриги? Толкова прост народ се е навъдил, че просто нямам думи! Ти цървул прост правиш ли разлика между допинг и обезболяващо средство съдържащо забранена субстанция? И каква е вината на Минев, пък който и да е друг, че лекарския екип е допуснал подобен гаф?

Нещо си настръхнал.
Свали зелените очилца и се опитай да проумееш че тази инжекция е само предтекст за да се прекрие истината и играча да отнесе по-малко.
Ти наистина ли си мислиш че доктора на нац. отбор не знае какво съдържа тази инжекция.Хайде по сериозно.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 26 сеп 2013 14:36

Хубавото е че Лудогорец няма никаква вина. За Минев лошото е че няма да може да играе известно време.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 26 сеп 2013 14:38

от boozho [b]на 26 Сеп 2013 14:15

НАКАЗВАТ САМО ИГРАЧА - НЕ Е ВЗЕЛ УЧАСТИЕ В МАЧА !?
ИГРАЧА ИГРАЕ 28 МИНУТИ В СЛЕДВАЩИЯ СИ МАЧ С КЛУБНИЯТ СИ ОТБОР !?
ТУК Е ВЪПРОСА: НЕПОДЛЕЖИ ЛИ НА САНКЦИЯ И ОТБОРА ???
МОЖЕ БИ ЛЕВСКИ ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ КОНСТАТАЦИЯ В БФС-то ???( имам предвид мача Левски - Лудогорец )

Тъй като това е ,,темата", ще предложа и тук:

На мястото на Лудогорец в Лигата/УЕФА/ да продължи ЛЕВСКИ !
Точките събрани от Лудогорец в А група до момента да се прехвърлят на ЛЕВСКИ !
Титлата от миналият сезон да бъде отнета от Лудогорец и връчена на ,,моралния" ЛЕВСКИ !
Стадиона в Разград да бъде нарязан и с конструкцията да бъде изграден сектор А на стадиона на ЛЕВСКИ !

Действайте !

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 26 сеп 2013 14:39

В случая вина имат докторите
"Става дума за обезболяващ медикамент, който ми бе поставен един ден преди мача с Малта (б.а. Минев имаше болки в кръста). Всичко обаче бе описано в документацията, която е нужно да предадем преди допинг контрола“, коментира Минев."
Ако този медикамент е бил забранен те са хората които трябва да го знаят , а не футболиста.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 26 сеп 2013 14:41

защо от БФС крият ,че това не е единственият футболист на лудогорец който се е дрогирал , вече е ясно ,че става въпрос за 7-8 души и при това положение или целия отбор на лудогорец трябва да бъде изхвърлен от А група или всички мачове до сега в които са играли дрогираните да им бъдат наложени служебни загуби ! да видим сега домуса и боби - перуката как ще разплитат конците ?
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 26 сеп 2013 14:41

veni__85 написа:В случая вина имат докторите
"Става дума за обезболяващ медикамент, който ми бе поставен един ден преди мача с Малта (б.а. Минев имаше болки в кръста). Всичко обаче бе описано в документацията, която е нужно да предадем преди допинг контрола“, коментира Минев."
Ако този медикамент е бил забранен те са хората които трябва да го знаят , а не футболиста.

Точно.

Върни се в “Футбол - България”