Български футболен национал е със спрени права за допинг
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Български футболен национал е със спрени права за допинг
След мача с Малта проверените са Данчо Минев и Ники Михайлов
tsonpen написа:terata написа:tsonpen написа:terata написа:Някой от лудогорците
Има ли по-проверявани играчи за допинг от УЕФА за последните 2-3 месеца, от играчите на Лудогорец след 7 мача в ЕКТ
Ами играча е Данчо Минев! Ми сега?
Играчът вероятно е Данчо Минев, който обаче не игра в мача, а има информация, че е бил на инжекции заради здравословен проблем. Ако наистина е грешка на лекаря на националния отбор, или грешка заради включването на Минев в групата, то каква вина имат Минев или Лудогорец?
Разбира се, че е лекарска грешка, някой да казва друго? Сега ще го уволните и готово, вече станахме свидетели на подобен случай. Лекарят е винаги виновен, нищо че играчите са длъжни да се запознаят със забранените медикаменти, за да не важат именно подобни оправдания. А какво общо има Лудогорец ли? Ми не е играч на Левски и не се знае кой е въпросния лекар стимулирал играча.
Ще стане ясно след обявяване на повиквателните за последните 2 мача на националите. За Тошко Неделев е ясно, че е контузен. Така ако само той отсъства - всичко ще е ясно. Ако освен него не бъде включен и някой от другите, то това ще е много показателно.
Иначе това е изключително неприятна новина. Не е прецедент, но за съжаление отново се споменава комбинацията България-допинг. Последици за отбора като цяло едва ли ще има, което е добре. Хубаво е да се розбере и медикамнта, за да бъде още по-достоверно дали е стимулатор или просто е попаднал чрез нещо друго в организма му.
Иначе това е изключително неприятна новина. Не е прецедент, но за съжаление отново се споменава комбинацията България-допинг. Последици за отбора като цяло едва ли ще има, което е добре. Хубаво е да се розбере и медикамнта, за да бъде още по-достоверно дали е стимулатор или просто е попаднал чрез нещо друго в организма му.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Няма спортист който да не взема.Само че едните взимат качествени а нашите боклуци.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ros написа:Ще стане ясно след обявяване на повиквателните за последните 2 мача на националите. За Тошко Неделев е ясно, че е контузен. Така ако само той отсъства - всичко ще е ясно. Ако освен него не бъде включен и някой от другите, то това ще е много показателно.
Пише, че този медикамент е включен в списъка тази година. Не знам кога правят включванията, но ако е преди месец......
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
А нима , някой си мисли ,че футболистите на Лудогорец не се зобат ????? Тъпчат се яко, и скоро всички ще разберат това ! Само гледайте !
- Bombardier
kanar написа:След мача с Малта проверените са Данчо Минев и Ники Михайлов
може и Михайлов да е, не попада в групата на Верона в няколко мача.
- DrAvalanche
- Контакти:
Ти да видиш. Футболист на Лудогорец хванат със забранени вещества. Не възможно. Там дори и не си помислят за такива неща, а физическата им издръжливост се дължи на тежките тренировки, чистия въздух в Разград, аскетския живот и Петричев. Няма нищо общо с бъркането на разни химически субстанции.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- shotgun blues
- Контакти:
Пак се изявихме
Разочарован съм от ЗЕЛЕНАТА МАГИЯ и използването на допинг

Разочарован съм от ЗЕЛЕНАТА МАГИЯ и използването на допинг

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
DrAvalanche написа:Ти да видиш. Футболист на Лудогорец хванат със забранени вещества. Не възможно. Там дори и не си помислят за такива неща, а физическата им издръжливост се дължи на тежките тренировки, чистия въздух в Разград, аскетския живот и Петричев. Няма нищо общо с бъркането на разни химически субстанции.
Поредният злобен левскарски коментар

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Върни се в “Футбол - България”