ЕП: Германия - България - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Re: ЕП: Германия - България - 1:3 FT

Мнениеот MaRTo1233 » 25 сеп 2013 23:35

T&T написа:
MaRTo1233 написа:Разревахме Курек, днеска Грозер ... да идва Зайцев :twisted: Цецо над всички!!!

Уточнявай кой Цецо имаш предвид, защото някои лесно раними души ще си помислят, че говориш за спонсора на отбора и ще стане страшно :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Соколов естествено :mrgreen: Кой им дава пари на наще не ми е работа.... нали ми вдигат адреналина на 200%, пък ако искат и ку*ви да пласират в Холандия :mrgreen: :mrgreen:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

bakotiu
Контакти:

Мнениеот bakotiu » 25 сеп 2013 23:36

Браво момчета!!! Поклон пред българския дух!!! Невероятен О Т Б О Р имаме!!! Финала е близо ...

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 25 сеп 2013 23:36

Doktorut написа:
ministur написа:Абе не знам дали съм прав,но след излизането на Алексиев като че ли по-се взехме в ръце,и не правихме толкова грешки в атака...................дано повече няма слаби мачове Тошко на това първеснтво

Аз това харесвам на този отбор от известно време, че има голяма взимозаменяемост между момчетата. Плачи направи така отбора, че всичките имат не малко играни минути по време на турнирите и винаги могат да влязат, когато някой се "сдуха". За разлика от други турнири наистина прави впечатление и духа който показват в трудни моменти, връщайки се в геймове в които изостават с 4-5 точки. Наистина отбора изглежда готов за нещо голямо!!! Само Руснаците от останалите отбори изглеждат непреодолими за сега...дано имаме и шанс!!!

А Соколов дето би тия сервизи с по 130 км/ч...не е истина. Днес вървеше, а в спорта си е важно това

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 сеп 2013 23:37

jembajemba написа:италианците ги отнасяме 3:0, на финала с Русия ще ни е трудно, дано е Сърбия

Няма значение кой е.Нали знаеш - бий,за да те уважават! :)

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 25 сеп 2013 23:38

Doktorut написа:
ministur написа:Абе не знам дали съм прав,но след излизането на Алексиев като че ли по-се взехме в ръце,и не правихме толкова грешки в атака...................дано повече няма слаби мачове Тошко на това първеснтво

Аз това харесвам на този отбор от известно време, че има голяма взимозаменяемост между момчетата. Плачи направи така отбора, че всичките имат не малко играни минути по време на турнирите и винаги могат да влязат, когато някой се "сдуха". За разлика от други турнири наистина прави впечатление и духа който показват в трудни моменти, връщайки се в геймове в които изостават с 4-5 точки. Наистина отбора изглежда готов за нещо голямо!!! Само Руснаците от останалите отбори изглеждат непреодолими за сега...дано имаме и шанс!!!

Ами за това сега като се сетя как Найденов го изкараха големия тактик с помощник Камило....................то на ТВ се виждаше че Камило ги водеше през цялото време,а Найденчо само знаеше "Айде,Айде"........добре че го задържаха...ми после пък се и разсърди че ще му е помощник..........................и сега го видях как гледа като гърмян не можеше и "Айде" да каже :)

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 25 сеп 2013 23:39

На жабарите да им спретнем мача от зимния когато ги оставихме на 1
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 25 сеп 2013 23:41

Отново Германия чуха "Айнцу цвайнцу ДРЪН" !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Дано бием и Италия да си гарантираме среброто.
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 сеп 2013 23:41

rebel написа:
Doktorut написа:

А Соколов дето би тия сервизи с по 130 км/ч...не е истина. Днес вървеше, а в спорта си е важно това

Ти остави сервиза , ами днес с гейм по малко в мача има 29 точки :twisted: Само 6 по малко от вчера :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ЕП: България - Германия

Мнениеот mistreated » 25 сеп 2013 23:43

mistreated написа:Бием 3:0 или 3:1. Абсурд е Калиберда да направи такъв мач, като в събота. Срещу Грьоцер се видя, че вече можем да действаме добре. Остава на посрещане на играем, както в последните 3 гейма срещу Полша и немците са пътници. Достатъчно им беше това, което направиха на това ЕП. Нямат достатъчно добър отбор, който 4-ти пореден мач да играе на толкова високо ниво.

Мачът трябваше да свърши бързо в 3 гейма, но абсурдните съдийски отсъждания и няколкото елементарни грешки в края на първия гейм и задържаха толкова дълго на полето.
Срещу Италия ще бъде може би малко по-трудно, най-вече заради добре разучената от тях атака на Цецо и движението на топката му. От друга страна отборът им не играе толкова добре, като в Св. лига. Може би единствената сериозна заплаха в момента е Зайцев. Ветори има огромен потенциал, но често по напрежение вади топката в аут и то във важни моменти.

Браво момчета, отново направихте ПОЧТИ цяла България горда. Едната малка част, която в момента си яде та.аците от яд дори не искам да я коментирам.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 сеп 2013 23:44

Браво, лъвове, големи сте ! :) Превъзмогнахме умората от снощния трилър и днес пак обърнахме мача. Тук е мястото да отдадем заслуженото и на Камило - уникален тактик е, видя че не им тръгна играта на Алексиев и Скримов, смени ги и нещата си дойдоха на мястото 8-) Много добро включване на Ники Пенчев, а много ми харесва и това, че Ники Николов и Виктор Йосифов засилват сервиса си все повече и повече и правят асове. За Соколов дори няма какво да говорим, той е ясен :lol: Браво пак на Плачи, че натиснахме играчът на народна топка Калиберда в 4-тия гейм и така и го спечелихме. Ако не се лъжа, Плачи му дадоха българско гражданство, а ако не са - крайно време !

Много ще ни е трудно с Италия, напоследък доста ни бият. Сега момчетата да починат добре и да се подготвим за този много важен мач. Искам вече да счупим прословутия карък с полуфиналите и 4-тото място, крайно време е да играем финал вече, тези момчета и щаба го заслужават :) Дано не стане като в САЩ 94, да бием Германия на четвъртфинала и някой волейболен Жоел Киню да ни спре на полуфинала с Италия :evil: Тези наши момчета са герои, поклон, шапки долу !
Изображение

Върни се в “Волейбол”