Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
marchisio написа:Как иначе ще си намерят хубава работа, ако не знаят поне 1 чужд език
Абсолютно, отличната работа с компютър също е задължителна

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Защо при обявяването на съставите във волейбола изписват 7 човека, а на терена са 6? 

Dani написа:Защо при обявяването на съставите във волейбола изписват 7 човека, а на терена са 6?
Защото единият може да влиза когато си поиска за сметка на друг . Без да спират играта за смяна .
fr3ak_boy написа:Кашчей написа:fr3ak_boy написа:От кога фламандците говорят френски?
В Белгия валонци няма ли?
Специално зайците са от Фламандия.
Зайците са селектирани във Фландрия.
Международно признатият език на Белгия е френският, та зайците би трябвало да го говорят

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Няма никакво значение, беше просто шега, не знаех, че ще породи полемики.Иначе аз не съм казвал, че съм ял конкретно белгийски заек, това, което казах беше, че са ми минали много зайци през зъбките и някои са говорили френски.
Мони, днес бях на зъболекър, всичко си ми е екстра
Мони, днес бях на зъболекър, всичко си ми е екстра

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
- Red_Girl
- Контакти:
Спреъе да говорите за зайци. дават волея, а и след малко почва Пуул! 

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

hajitsu написа:daduradam написа:Добре съм, Жоре, почивам си, ти как си ?
Уморен, а има толкова мачове тая вечер...Волейбола, Юнайтед и Пул, Елче и Реал...
Тряа да бием, иначе ще е неоправдано пускането на основните футболисти в игра.Иско пак ще избухне за вас.
Red_Girl написа:Спреъе да говорите за зайци. дават волея, а и след малко почва Пуул!
Ако си от Пуул да падат, ако не си пак да падат! Зайче скоро не съм ял, но тази събота ще ходим с приятели на село и там ще си опечем едно.

Кашчей написа:fr3ak_boy написа:Кашчей написа:fr3ak_boy написа:От кога фламандците говорят френски?
В Белгия валонци няма ли?
Специално зайците са от Фламандия.
Зайците са селектирани във Фландрия.
Международно признатият език на Белгия е френският, та зайците би трябвало да го говорят
Официалните езици са френски, немски и нидерландски (дъч). Във Фландрия, от къде е заека, разгворният език е дъч т.е. в гората заекът може само и единствено да научи дъч.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.