Локомотив (Сф)-Лудогорец-25.09.13.-17.00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Локомотив (Сф)-Лудогорец-25.09.13.-17.00 часа

Мнениеот james » 25 сеп 2013 19:29

tsonpen написа:
james написа:Лудогорец може да ни бие и с 10 ,но след първото полувреме можем да кажем ,само че са обикновен съдииски отбор.

Ти мача гледа ли го? Как изведнъж при първия неизлъчен мач и станахме съдийски отбор, не мога да разбера. Хайде, нека видим видео или снимка на засадите и тогава да се изказваме толкова крайно.

Това го написах на полувремето и бях на стадиона . Коментирал съм само това което видях през първото полувреме нито стари мачове нито нещо друго ,гледал съм Лудогорец само в Европа и на онзи мач в Своге на който ни изгониха човек за това че е скочил до вашия , на който спряха наш човек излизащ сам срещу вратаря с несъществуваща засада и т.н. и т.н.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 сеп 2013 19:45

james написа:
tsonpen написа:
james написа:Лудогорец може да ни бие и с 10 ,но след първото полувреме можем да кажем ,само че са обикновен съдииски отбор.

Ти мача гледа ли го? Как изведнъж при първия неизлъчен мач и станахме съдийски отбор, не мога да разбера. Хайде, нека видим видео или снимка на засадите и тогава да се изказваме толкова крайно.

Това го написах на полувремето и бях на стадиона . Коментирал съм само това което видях през първото полувреме нито стари мачове нито нещо друго ,гледал съм Лудогорец само в Европа и на онзи мач в Своге на който ни изгониха човек за това че е скочил до вашия , на който спряха наш човек излизащ сам срещу вратаря с несъществуваща засада и т.н. и т.н.

ОК. Надявам се да видим видео и тогава да използваме силни думи.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 25 сеп 2013 19:49

В нито един момент не съм търсил конфронтация с теб или който и да било фен на Лудогорец. Дано някъде има записи .

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 25 сеп 2013 20:08

Браво на Лудогорец,изобщо да не си помисли някой че са съдийски отбор!
Последна промяна от orlando7 на 25 сеп 2013 20:11, променено общо 1 път.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 25 сеп 2013 20:09

Това което видях на мача беше една откровена тесла за Локомотив! Лудогорец само може да целуват съдиите по устата! Ако не искат да ме целуват мене по генеталите!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 сеп 2013 20:53

james написа:В нито един момент не съм търсил конфронтация с теб или който и да било фен на Лудогорец. Дано някъде има записи .

Записи има. И двата клуба са записали мача. Те са длъжни да го правят. Въпросът е да се публикуват извадки на сайтовете. Най-вече това трябва да се направи от страната, която смята себе си за ощетена.
[center]Изображение[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 25 сеп 2013 21:24

Незнам как го отмени гола, тоя идиот страничния.
В началото помислих, че даде фал, а той засада .Ставаше 2:2 и ако трябва да съм честен пак щяха да ни бият, нямаше да се налага да бавят, а щяха да излязат с друга тактика 2-рото.
Все пак съм доволен от наще, раздадоха се, това искам да виждам.

Само Локо София!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 сеп 2013 22:16

Открихте ли видео от мача някъде??? :roll:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 25 сеп 2013 23:34

FLANKER написа:Открихте ли видео от мача някъде??? :roll:

А група 10 кръг: Локомотив - Лудогорец 2:1
[rimg]http://www.ipna.ir/PicNews/News/4/25/195/0419c3a9-c445-4546-8d95-2ff55baa37f9.jpeg[/rimg]

Поредна среща между Локомотив и Лудогорец завърши със сериозни съмнения, че съдйската бригада повлия осезателно върху крайният резултат. Локомотив загуби с 1:2 след като в началните 30 минути Лудогорец отбелязаха 2 гола. В края на полувремето червено-черните върнаха 1 гол и пропуснаха да отбележат втори. В крайна сметка мачът завърши без повече голове, а на два пъти имаше спорни ситуации за дузпа в наказателното поле на Лудогорец. Най-спорният момент обаче бе отменения гол на изкочилият от дълбочина Бранеков, а няколко минути по-късно бе отменен гол и на Маркиньос отново поради засада. В медиите видео репортажи от срещата липсват, но ще се опитаме да открием и покажем ясно ситуациите.

Краен резултат 1:2

25' 0:1 Александров 29' 0:2 Марселиньо 37' 1 :2 Трифонов

Класиране и резултати от останалите среща от 10-тия кръг на А група може да проследите тук.

Състави и текст директно по минути в гонг.бг

Повече в медиен обзор

http://lokosf.info/%D0%B0-%D0%BE%D1%82% ... %D1%86-2-1

Все още никъде няма, имаше камери, но странно защо в никоя емисия новини не се появи видео от мача до момента, а само видео с коментари на Гигов и др.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Домусчиев: Гигов ще ремонтира стадиона

Мнениеот Pride » 26 сеп 2013 00:00

Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев, сподели, че не доволен от отбора си, въпреки победата на разградчани с 2:1 като гости на Локомотив (София). Домусчиев отказа да коментира ситуацията около отменения гол на "железничари", като остави на зрителите да преценят от кадрите на двата тима.

„Не смъ доволен“, сподели Домусчиев. „Много лежерно играхме, много благороднически – мила родна картинка. След втория гол те спряха да играят, не че и преди тях сме играли кой знае колко. Създадохме положения и класата си каза думата, но мачът се играе 90 минути.“

„Не знам за какво се пазят, повечето от тях играят не през ден-два, а през седмица. Двубоят, който сега ни вълнува е този с Ботев. После ще мислим за 3 октомври. Ще бъде едно хубаво дерби – нали това е целта – да има повече дербита. Но, ако играе така, Ботев ще ни отнесе.“

„С Гигов си говорехме затова, че ще ремонтира стадиона. Не сме коментирали отменения гол, трябва да държим положение. Да ви кажа честно – не успях да видя положението. Камерите ще го покажат най-добре.

http://www.novsport.com/news756381_1070.htm

След толкова много лъжи за ремонти, дали вече и с президентите на другите клубове се надлъгва?

Мнението не за мача, а за изказването на Домусчиев, че Гигов ще ремонтира стадиона и бе преместено тук
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”