Бивши треньори и футболисти на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Re: Бивши треньори и футболисти на Черноморец

Мнениеот grud » 24 сеп 2013 11:51

"Левски" се подсилва с национал през зимата
Венци Христов подписва със "сините" като свободен агент

София, България | Публикувано: 24 септ. 2013, 09:00

Черноморец може да съди БФС заради Венци Христов

Нападателят на Берое Венци Христов е почти сигурно ново попълнение на "Левски", пише 'Меридиан мач". Футболистът вече се хвали пред близки, че скоро може да облече синята фланелка.
Контрактът на нападателя със старозагорския тим изтича в края на сезона и от зимата ще може да преговаря с "Левски" вече като свободен агент.
Съществува и възможност Христов да премине на "Герена" още през зимата, но вероятността е малка.
Нападателят изигра силен сезон с Берое, което накара националният селекционер Любослав Пенев да му гласува доверие и да го повика в националния отбор.
Причина за желанието на Христов да напусне е и скандалът му с чужденците в тима. На почивката на мача с Нефтохимик нападателят се сби с Елио Мартинес.

Потвърждение за манталитета на този футболен помияр!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 24 сеп 2013 12:10

Тази сутрин опорният халф Цветомир Цонков подписа договор с отбора на Нефтохимик научи Burgasutre.

Сърцатият бранител, който водеше подготовка с нафтата е договорил личните си условия с ръководството и вече може да се счита за сигурно ново попълнение. По-късно днес футболистът ще бъде картотекиран в БФС. За това няма да има проблеми, т.като Цонито е свободен агент и документите му са изрядни.

Самият Цонков е изявил желание днес да тренира с отбора и ако треньорите му гласуват доверие, още утре да излезе със зелената фланелка срещу отбора на Левски. Чрез привличането на Цонков, ръководството на отбора прави поредна крачка към подсилване на средната линия, където се очаква Янев и Цонков да направят добър тандем. Привличането на Цонков става и по изричното желание на треньорския екип на Нефтохимик, който отлично познава мотиваторските качества на халфа и неговата непримиримост на терена.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 24 сеп 2013 17:46

cena62 написа:
Тази сутрин опорният халф Цветомир Цонков подписа договор с отбора на Нефтохимик научи Burgasutre.

Сърцатият бранител, който водеше подготовка с нафтата е договорил личните си условия с ръководството и вече може да се счита за сигурно ново попълнение. По-късно днес футболистът ще бъде картотекиран в БФС. За това няма да има проблеми, т.като Цонито е свободен агент и документите му са изрядни.

Самият Цонков е изявил желание днес да тренира с отбора и ако треньорите му гласуват доверие, още утре да излезе със зелената фланелка срещу отбора на Левски. Чрез привличането на Цонков, ръководството на отбора прави поредна крачка към подсилване на средната линия, където се очаква Янев и Цонков да направят добър тандем. Привличането на Цонков става и по изричното желание на треньорския екип на Нефтохимик, който отлично познава мотиваторските качества на халфа и неговата непримиримост на терена.

Е,нормално след като при нас е Ванчо Терминатора :x
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 сеп 2013 10:40

grud написа:"Левски" се подсилва с национал през зимата
Венци Христов подписва със "сините" като свободен агент

София, България | Публикувано: 24 септ. 2013, 09:00

Черноморец може да съди БФС заради Венци Христов

Нападателят на Берое Венци Христов е почти сигурно ново попълнение на "Левски", пише 'Меридиан мач". Футболистът вече се хвали пред близки, че скоро може да облече синята фланелка.
Контрактът на нападателя със старозагорския тим изтича в края на сезона и от зимата ще може да преговаря с "Левски" вече като свободен агент.
Съществува и възможност Христов да премине на "Герена" още през зимата, но вероятността е малка.
Нападателят изигра силен сезон с Берое, което накара националният селекционер Любослав Пенев да му гласува доверие и да го повика в националния отбор.
Причина за желанието на Христов да напусне е и скандалът му с чужденците в тима. На почивката на мача с Нефтохимик нападателят се сби с Елио Мартинес.

Потвърждение за манталитета на този футболен помияр!

Да си бяха проверили инфото малко - договора на Венци е до 2015-а ;) Между другото ето още една статийка от същия източник :
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ВЕНЦИ ХРИСТОВ!

В Берое успяват само...скромните! Доказа го и един софиянец

Най-новият национал на България се казва Венци Христов! От Берое! Че откъде другаде да е, когато заралии и Ботев (Пд) са най-постоянните отбори през тази календарна година. А за Венци беше въпрос на време да попадне в полезрението на Любослав Пенев. Все пак са от една порода...
Както често се случва, всичко за Христов започва много тъжно през 2008-а година. В родният му Локомотив (Сф) решават, че Цветан Генков не се нуждае от резерва и освобождават юношата си. “Когато започнах в Локомотив (Сф), там имаше много добри играчи. Централен нападател беше Цветан Генков. Тогава Иво Тонев дойде и ми каза, че треньорът няма да разчита на мен, и ме преотстъпиха в Своге. После дойде Окука, но и той не пожела да разчита на мен”, с което “червено-черния” период на Христов приключва завинаги.
През 2008-а година изкарва един сезон в Несебър. “Б” група обаче не е за него и това най-добре го знае...Атанас Джамбазки. Бате Джамбо отлично познава върлината, който като таран на Локо (Сф) често е разплаквал Славия, където специалистът работи. По-късно “белите” ще са любим съперник на тарана и при мъжете. Христов вече има 3 попадения срещу Старата госпожа. Джамбазки привлича Внеци в Монтана, където на 31-и юли 2010-а младокът дебютира с поражение 0:1 срещу родния Локомотив. С 30 мача, 6 гола и 5 асистенции софиянецът се превръща в основен играч на монтанци.
Първи го забелязва там Димитър Димитров. Херо от втори опит привлича Внеци в Черноморец. Там обаче младокът не може да разгърне таланта си. Той е скромен, далеч е от конфликтите, притеснява се. Затова и не може да се отпусне в съблекалнята при вечно фучащият Димитров. “По принцип Херо извън терена отношение към нас нямаше. На тренировки също е спокоен. Дойдат ли мачовете обаче, Херо става друг човек. Не само крещи, но и обижда футболистите. Как при това положение да даваш най-доброто от себе си? Аз съм такъв човек, че когато се отнасят коректно и с уважение към мен, се стремя да отвръщам със същото. Но не мога да търпя да ме обиждат”, отсича Венци и си хваща шапката. След което прави най-сериозния си трансфер – в Берое!
Под Аязмото под ръководството на Петър Хубчев Венци расте задено с отбора. Настоящата 2013-а е наистина фантастична за Христов. Бележи често, но което е също много важно, научи се да отваря възможности за офанзивните футболисти на заралии. Така на сметките на Каядо и компания паднаха доста попадения. Заради контузия пропуска най-важния мач миналата пролет – финала с Левски за купата. За Суперкупата обаче негов гол в редовното време и такъв при дузпите донесоха второто отличие за заралии през 2013-а година. С което пък Венци стана истински феномен. Малцина са играчите като него в родния елит, които имат победи над всичките 21 съперника, с които са се срещали! Сега му остава да преследва и последното, което му липсва – хеттрик. На три пъти е вкарвал по два гола, веднъж в София и срещу родния си Локомотив, но до хеттрик не е стигал.
Всъщност по-важното за Венци е, че стигна до държавния тим. Веднага към него интерес проявиха по-заможните отбори. Ръце протегна и закъсалият Левски. Но Христов и Берое трябва да ударят по тях. Защото мястото на Венци е под Аязмото. Там където успяват скромните. Такива като това софиянче, което Иво Тонев не оцени навремето. Нщо, че сега го иска в Левски.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 сеп 2013 11:01

Имам чувството, че ти е роднина тоя, Миро.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 сеп 2013 14:19

Това ла..о където и да отиде ще си остане един прост цървул с голям самочуствие и егоист.В последния мач се скара с Андонов,лакомията не му подаде при положение че Андонов беше сам на дузпата.Баси и егоиста,че чак и национал го направиха.Като нищо зимата е при Левски.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 25 сеп 2013 18:51

Пламен Димов бележи срещу Нефтохимик. :) :)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 26 сеп 2013 21:13

Bourgas написа:Имам чувството, че ти е роднина тоя, Миро.

Що ... само показвам различните гледни точки на хората за Венци Христов ;) Аз пък не разбирам какво толкова ви дразни ... след като не му се плаща , нормално е да смени работодателя . Друг е въпроса дали забавените заплати са причина или просто повод да се махне . А причината да е била друга .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 сеп 2013 11:08

Der Führer написа:
Bourgas написа:Имам чувството, че ти е роднина тоя, Миро.

Що ... само показвам различните гледни точки на хората за Венци Христов ;) Аз пък не разбирам какво толкова ви дразни ... след като не му се плаща , нормално е да смени работодателя . Друг е въпроса дали забавените заплати са причина или просто повод да се махне . А причината да е била друга .

grud написа:Черноморец може да съди БФС заради Венци Христов

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 сеп 2013 00:10

28/09/13
Заря Луганск 2 : 0 Волин Луцк
72' Boli, Yannick
81' Boli, Yannick

Върни се в “Черноморец”