Край на рутинните проверки на пътя!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Край на рутинните проверки на пътя!

Мнениеот LSFC 1914 » 25 сеп 2013 13:21

1912plovdiv написа:Е сега вече корупцията спря :lol: :evil:

Жалко за тебе. Вече няма да можеш да си взимаш по някой лев отгоре. Жалко полицайче :lol:

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 25 сеп 2013 13:24

LSFC 1914 написа:
1912plovdiv написа:Е сега вече корупцията спря :lol: :evil:

Жалко за тебе. Вече няма да можеш да си взимаш по някой лев отгоре. Жалко полицайче :lol:

:shock:

Алооо, всички знаем жалките полицайчета на кой отбор са фенове :mrgreen:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 25 сеп 2013 14:02

optimista написа:много хитро браво, министъра си го премести от единия в другия крачол, в момента за какво спират автомобили, да не би да ги спират за други неща

+1, само мажат очите на хората. Като напълнят пътищата с камери и сензори, тогава ще му повярвам, до тогава съм с колан и в ограничението. Мразя да давам пари на полицай, още по-грозно е сами да си искат :idea:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 сеп 2013 14:04

Той, министърът на Вътрешните работи, може и да е мераклия да се оправи малко корупцията, но проблема е , че неговите подопечни работят в Министерството на вътрешните вземания. С извинение към онези 3-5% от полицаите, които не гушват .

А най-лошото е, че постъват в системата заради далаверата.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 25 сеп 2013 14:38

Карай жаден,остави един катаджия гладен :mrgreen:

Trimastiki
Контакти:

Мнениеот Trimastiki » 25 сеп 2013 15:07

Хората са казали: Пази се от малко прасе и нов шеф - не се знае каква свиня ще излезе от него.

И Боко Тиквата, като стана шеф в МВР, първо обеща, че ще изкара пътните ченгета иззад храстите и ще ги сложи пред дупките - да предпазват водачите от произшествия. Та и новият министър се изхвърля 8-)

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 25 сеп 2013 16:31

Когато поведението на шофьора и движението на колата му пораждат съмнения, че е употребил алкохол и упойващи вещества
Това им дава отново пълна свобода да правят каквото си поискат, нищо не се променя... Оная вечер учтиво помолих един чичко полицай да ми обясни как се духа, защото ми е за първи път и не знам как става :d големи мърши сме, ама трябва да спрем да даваме рушвети... оня си ми поиска, отказах му - е, получил ли е нещо?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 сеп 2013 17:17

Скоро не е имало по-тъпо решение...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 25 сеп 2013 17:19

Браво на министър Цветлин Йовчев !
Най-после ще бъде сложен край на безпричинните проверки, при които се търси някоя дребна нередност и се задава въпроса: "И ся ко прайм ?"
В цивилизованите държави никой не те спира за проверка, ако не си направил нарушение.
Така трябва да е и у нас ! ;)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 сеп 2013 17:58

На един катаджия му се родил син. Отишъл той да се похвали в кабинета на шефа си и още от вратата извикал:
- Шефе, роди ми се син!
Катаджийският шеф бръкнал в чекмеджето на бюрото си, извадил автомобилен ключ и го хвърлил на катаджията:
- Заповядай, този нов баварец отпред е подаръкът.
Катаджията се възмутил:
- А бе шефе, син ми се роди, не чуваш ли?!..
Шефът бръкнал отново в бюрото си, извадил ключ за врата и пак го хвърлил на катаджията:
- Заповядай, това е ключът от нов служебен апартамент – за теб е.
Катаджията сериозно се ядосал:
- А бе шефе, не разбираш ли? Син ми се роди, син!!! Какво се правиш на тапа!?...
Катаджийският шеф въздъхнал дълбоко, станал, отворил шкафа зад бюрото си, извадил оттам един знак за ограничение на скоростта до 40 километра в час и го подал на катаджията:
- Ето вземи, но ти го давам само за една седмица… 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”