Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2013 15:58

becks32milan написа:
Кашчей написа:
becks32milan написа:
CTAHKO написа:
boabbb написа:Пак - съдийте имат неприятния навик да подпират селското отборче от моста :mrgreen: Знае се от всички кой е големия отбор от Лондон и кои са ФК Чукотка и "Еврейска звезда" :mrgreen:

Голям, голям...колко да е голям :? Тоя големия отбор, където не го хванем, там не го газим :lol: А и виж на кого викат "Pride of London" 8-) Ама щом си казал...станем ли шампиони ще е благодарение на съдиите :lol:

Арсеналчитото с което говориш има комплекс че винаги са били втори в Лондон. Прекалено е ниско за да говоря с него. 8-)

Да ни светнеш кой лондонски отбор има повече титли и ФА къп от Арсенал!
Вярно е, че ако се съберат всички титли на лондонските отбори няма да стигнат тези на МЮ само, а ако към тях прибавим и тези на Ливърпул..... просто Лондон може да е мегаполис, но като футбол столици са Манчестер и Ливърпул.

И Каспичан и Смолян да са столици на футбола, това не значи че трябва задължително да сме от Родопа Смолян. Те и Нотингам Форест имат 2 КЕШ, обаче едно Сити примерно които нямат ШЛ са по-добри от тях, това се нарича моментна форма. Купи, титли - те мачове не печелят. Само се говори за тях.

Ами аз харесва ФУТБОЛА на Арсенал, бе, селски, не титлите. Щом ти хареса да гледаш Джон Оби Микел и Бранислав Иванович - ОК, но Челси няма как да е по-голям от Арсенал, ако ще и цяла Русия да бачка за вас, не само Чукотка. ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2013 15:58

Red_Girl написа:
boabbb написа:
Red_Girl написа:
boabbb написа:Същото мнение имам за твойте хора, още повече, че баща ми им е фен. ФК Чукотка, "Еврейска звезда" и МУ не вървят :mrgreen: Тая година ще се чуват топовни изстрели :mrgreen:

Баща ти правилно се е ориентирал, ама ти нещо се излагаш. :lol: Взимай пример от мен.. Отборите ми са повече от идеални. :lol:

ЦСКА, Интер, Арсенал, Байерн - основно е това и във всяка държава симпатизирам на някой отбор

Смени Интер с Лацио, Арсенал с Пуул и всичко ше е точно и да не забравим Барса. :lol:

Реал... :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 25 сеп 2013 15:59

boabbb написа:Реал... :mrgreen:

Ужас.. И все пак имаш време да се осъзнаеш.. :) Просто ме слушай. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2013 16:00

becks32milan написа:
Кашчей написа:
becks32milan написа:
CTAHKO написа:
boabbb написа:Пак - съдийте имат неприятния навик да подпират селското отборче от моста :mrgreen: Знае се от всички кой е големия отбор от Лондон и кои са ФК Чукотка и "Еврейска звезда" :mrgreen:

Голям, голям...колко да е голям :? Тоя големия отбор, където не го хванем, там не го газим :lol: А и виж на кого викат "Pride of London" 8-) Ама щом си казал...станем ли шампиони ще е благодарение на съдиите :lol:

Арсеналчитото с което говориш има комплекс че винаги са били втори в Лондон. Прекалено е ниско за да говоря с него. 8-)

Да ни светнеш кой лондонски отбор има повече титли и ФА къп от Арсенал!
Вярно е, че ако се съберат всички титли на лондонските отбори няма да стигнат тези на МЮ само, а ако към тях прибавим и тези на Ливърпул..... просто Лондон може да е мегаполис, но като футбол столици са Манчестер и Ливърпул.

И Каспичан и Смолян да са столици на футбола, това не значи че трябва задължително да сме от Родопа Смолян. Те и Нотингам Форест имат 2 КЕШ, обаче едно Сити примерно които нямат ШЛ са по-добри от тях, това се нарича моментна форма. Купи, титли - те мачове не печелят. Само се говори за тях.

Когато пишеш, че някой е вечно втори някъде е добре да имаш предвид, че не става дума за моментната форма на отбора, а цялостната му история в даден турнир. Определено Челси са много далеко от Арсенал в Премиършип и ги изпреварват само с една ШЛ.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 сеп 2013 16:00

ГолЕмо сърце имаш, бре! Във всяка държава си има любим отбор :lol:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2013 16:02

Red_Girl написа:
boabbb написа:Същото мнение имам за твойте хора, още повече, че баща ми им е фен. ФК Чукотка, "Еврейска звезда" и МУ не вървят :mrgreen: Тая година ще се чуват топовни изстрели :mrgreen:

Баща ти правилно се е ориентирал, ама ти нещо се излагаш. :lol: Взимай пример от мен.. Отборите ми са повече от идеални. :lol:

Направо са си идеални- ЦСКА и Ливърпул-Единият отбор без име, а другият отбор от басейна на дробчето :twisted: :twisted:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2013 16:03

Без име написа:ГолЕмо сърце имаш, бре! Във всяка държава си има любим отбор :lol:

Перничанин, фен на софийски отбор, да се подиграва по този повод -незаменимо :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2013 16:04

Кашчей написа:
Red_Girl написа:

Направо са си идеални- ЦСКА и Ливърпул-Единият отбор без име, а другият отбор от басейна на дробчето :twisted: :twisted:

Кашак, така и не разбрах кои са твоите отбори. Или си фен на жмичката? :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 25 сеп 2013 16:06

Кашчей написа:
Без име написа:ГолЕмо сърце имаш, бре! Във всяка държава си има любим отбор :lol:

Перничанин, фен на софийски отбор, да се подиграва по този повод -незаменимо :mrgreen:

За него мощно съседа на безимменното му пръстче.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2013 16:07

boabbb написа:
Кашчей написа:
Red_Girl написа:

Кашак, така и не разбрах кои са твоите отбори. Или си фен на жмичката? :mrgreen:

Когато ми напишеш правилно ника може и да ти дам отговор, но вече не съм уверен в това!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”