Барселона-Реал Сосиедад 24.09.2013 FT 4-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Барселона-Реал Сосиедад 24.09.2013 21.00ч.

Мнениеот fcb_bg » 25 сеп 2013 14:19

След мача с Райо бях бесен, снощи ми напълниха душата. Единственото което не ми хареса е, че като се поотпуснаха 2то полувреме и си пролича, че не защитата ни е слаба, ние просто си нямаме защита.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 25 сеп 2013 15:10

Пичове проблема не е в Пике Маск или който и да е било от защитниците и вратаря!
Добре защитаващия се отбор се защитава от 11 човека
Барса просто играе много атакуващо и като останат отзад само Пике и Маск какво да направат
Вие как работа в защита искате да вършат Шави и Иниеста ?
Всичко си зависи от тактиката ...
Според мен ще имаме проблеми срещу по - силните състави , видя се и срещу Атл. Мадрид!

Офтопик:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 25 сеп 2013 15:47

Middlesbrough написа:Пичове проблема не е в Пике Маск или който и да е било от защитниците и вратаря!
Добре защитаващия се отбор се защитава от 11 човека
Барса просто играе много атакуващо и като останат отзад само Пике и Маск какво да направат
Вие как работа в защита искате да вършат Шави и Иниеста ?
Всичко си зависи от тактиката ...
Според мен ще имаме проблеми срещу по - силните състави , видя се и срещу Атл. Мадрид!

Не съм много съглсен с теб. Изключвайки головете след контраатака, останалите голове през тази кампания си бяха чиста проба грешка на защитата. Срещу Валенсия, Севиля и вчера головете си бяха направо детински. Какъв гол ни вкараха само вчера. Пике увисва след страхотно овлядяване на топката от играч на Сосиедад, в същото време оставаме АБСОЛЮТНО непокрит защитник до голлинията, а Бартра пази себе си.
Да може би го има това, което казваш, но при статичните положения си личи най-добре. Почти винаги притивников играч успява да играе с глава преди нашите ЦЗ. Адриано и Бускет също са много дезориентирани при центрирания. Не знам дали за това вина няма и Валдес за да регулира постройката на защитата, но е видно, че при нас три ъглови удара = дузпа (имаше едно такова правило преди време в махленските мачове). :) :) :) :)
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Върни се в “Барселона”