Барселона-Реал Сосиедад 24.09.2013 FT 4-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона-Реал Сосиедад 24.09.2013 21.00ч.
След мача с Райо бях бесен, снощи ми напълниха душата. Единственото което не ми хареса е, че като се поотпуснаха 2то полувреме и си пролича, че не защитата ни е слаба, ние просто си нямаме защита.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Middlesbrough
- Контакти:
Пичове проблема не е в Пике Маск или който и да е било от защитниците и вратаря!
Добре защитаващия се отбор се защитава от 11 човека
Барса просто играе много атакуващо и като останат отзад само Пике и Маск какво да направат
Вие как работа в защита искате да вършат Шави и Иниеста ?
Всичко си зависи от тактиката ...
Според мен ще имаме проблеми срещу по - силните състави , видя се и срещу Атл. Мадрид!
Барса просто играе много атакуващо и като останат отзад само Пике и Маск какво да направат
Според мен ще имаме проблеми срещу по - силните състави , видя се и срещу Атл. Мадрид!

Офтопик:
Middlesbrough написа:Пичове проблема не е в Пике Маск или който и да е било от защитниците и вратаря!
Не съм много съглсен с теб. Изключвайки головете след контраатака, останалите голове през тази кампания си бяха чиста проба грешка на защитата. Срещу Валенсия, Севиля и вчера головете си бяха направо детински. Какъв гол ни вкараха само вчера. Пике увисва след страхотно овлядяване на топката от играч на Сосиедад, в същото време оставаме АБСОЛЮТНО непокрит защитник до голлинията, а Бартра пази себе си.
Да може би го има това, което казваш, но при статичните положения си личи най-добре. Почти винаги притивников играч успява да играе с глава преди нашите ЦЗ. Адриано и Бускет също са много дезориентирани при центрирания. Не знам дали за това вина няма и Валдес за да регулира постройката на защитата, но е видно, че при нас три ъглови удара = дузпа (имаше едно такова правило преди време в махленските мачове).

“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain