Буда Борисов внася вот на недоверие и сам проваля обсъжданет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Буда Борисов внася вот на недоверие и сам проваля обсъжданет

Мнениеот W84me » 25 сеп 2013 13:13

Не е лесно да си прост гербер-бойковист! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

pomiqr16

Мнениеот pomiqr16 » 25 сеп 2013 14:01

Попитай партия ГЕРБ - Бойко и Борисов, защо не искаха мнението по този въпрос на КС. Аз ще ти кажа защо не го поискаха. Защото не искат да са на власт с бюджет измъдрен от мистър икономика World Class Симеон Дянков,когото уволниха по неизвестни причини, а уж щяха да бъдат заедно до последния ден. Защо Бойко и Борисов не вкара по затворите тройната коалиция, както обещаваше? Да беше го направил и сега щеше да има 220 депутата. Но кафенцата, които пие с Доган му попречиха. Преди миналите избори двамцата са си пиели кафенцето и това го знам от човек от НСО, който като си пийне над нормата започва да разказва интересни истории за службата си при Доган.

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 сеп 2013 14:43

Помиярът е истинска културна находка за нашия форум, този човек трябва да бъде носен на ръце (както и маестро Санди) а не да бъде тероризиран и да се налага всеки ден да е с нов ник :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 25 сеп 2013 14:43

milen.hristov написа:Дебат по вот на недоверие и гласуване на вот на недоверие без присъствието на третия коалиционен на партньор на БСП и ДПС в парламента в лицето на АТАКА би означавало единствено и само бетониране на твърдението, че БСП и ДПС нямат нужда от гласовете на АТАКА, както те винаги са твърдяли и както убеждават най-вече международната общност. Ние всички знаем, че това не е така. Именно с гласовете на АТАКА беше избрано това правителство и именно на гласовете на АТАКА се крепи това 42-ро Народно събрание. Парламентарната опозиция в лицето на ГЕРБ направиха възможно най-доброто. С този ход, единственото, което те показват е, че трябва всички парламентарно представени партии да присъстват в залата и да се види тяхното отношение към това правителство с техния вот.

Добър ден! ОСТАВКА!

+1
Иначе за туристите от АТАКА никой нищо не казва.Как така пък точно по време на вота всичките са в Брюксел.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 сеп 2013 15:09

pomiqr16 написа:Попитай партия ГЕРБ - Бойко и Борисов, защо не искаха мнението по този въпрос на КС. Аз ще ти кажа защо не го поискаха. Защото не искат да са на власт с бюджет измъдрен от мистър икономика World Class Симеон Дянков,когото уволниха по неизвестни причини, а уж щяха да бъдат заедно до последния ден. Защо Бойко и Борисов не вкара по затворите тройната коалиция, както обещаваше? Да беше го направил и сега щеше да има 220 депутата. Но кафенцата, които пие с Доган му попречиха. Преди миналите избори двамцата са си пиели кафенцето и това го знам от човек от НСО, който като си пийне над нормата започва да разказва интересни истории за службата си при Доган.

А защо трябва да питам точно Бойко каквото и да било? Защо си мислиш, че ме вълнува неговото мнение? Аз казвам какви са фактите от гледна точка на конституцията и съответно защо вота на недоверие няма никакъв шанс да мине - Бойко знае това много добре и за това прави циркове - просто нищо не печели, но и нищо не губи! Казвам, че конституцията е съставена по този абсурден начин абсолютно умишлено и съзнателно и това е едно от основните неща, които пречат на тая държава да се развива, защото при сегашния формат опозицията няма никакви инструменти за контрол, освен бучене по медиите! Не ме интересува нито Бойко, нито Дянков, още по-малко Доган!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 25 сеп 2013 15:59

Хитряга е банкялията :lol: Другия път на пишман-националиста ще му се наложи да спасява лешников. Сега се смея на воя на дпс+червената измет(за модераторите -нямам предвид отбора с тези фланелки).Предполагам, че миков ще удари 2 бързи чаши вода с хубав синджир по нея и ще слушаме хумурески :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 25 сеп 2013 17:23

За да успее един вот на недоверие да свали правителството, на вносителите на вота им трябват 50% +1% от общия брой на народните представители в парламента.
Сиреч при 240 депутати "за" вота трябва да гласуват 120+1 = 121 депутати.
Със или без АТАКА, Бойко няма как да събере толкова народни представители, защото БСП+ДПС имат общо 120 депутати.
Сметката е проста, но не е за глупави хора !
Съгласен съм с автора на темата, че няма по-безумно нещо от това да внесеш вот на недоверие и сам да не се регистрираш за участие в заседанието, на което се обсъжда вота ... :roll:
Днес ГЕРБ просто счупиха тъпомера !!! :?
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 25 сеп 2013 17:40

viali69 написа:За да успее един вот на недоверие да свали правителството, на вносителите на вота им трябват 50% +1% от общия брой на народните представители в парламента.
Със или без АТАКА, Бойко няма как да събере толкова народни представители, защото БСП+ДПС имат общо 120 депутати.
Съгласен съм с автора на темата, че няма по-безумно нещо от това да внесеш вот на недоверие и сам да не се регистрираш за участие в заседанието, на което се обсъжда вота ... :roll:

Не съм наясно с конституция и други положения от правните дебри....но за да има заседание не трябва ли да е същото положение?Представям си миков къркан да обърка бутона :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 25 сеп 2013 18:01

GA_ veliki написа:
viali69 написа:За да успее един вот на недоверие да свали правителството, на вносителите на вота им трябват 50% +1% от общия брой на народните представители в парламента.

Не съм наясно с конституция и други положения от правните дебри....но за да има заседание не трябва ли да е същото положение?Представям си миков къркан да обърка бутона :lol:

Да, за да има заседание трябва да са се регистрирали 120+1 народни представители. Тази сутрин те бяха само 103 (от БСП и ДПС) и затова председателят Миков закри заседанието малко след като го беше открил.
Въпреки това, за да се свали правителството с вот на недоверие изискването продължава да е 50%+ 1% от ВСИЧКИТЕ 240 депутати !!!
Заседанието може да започне само със 121 депутати в залата, но за да мине вотът ще трябва "за" него да гласуват всичките тези депутати 121.
За целта "за" вота трябва да гласуват всички от ГЕРБ, всички от АТАКА и 1 от БСП или ДПС ... Примерно Миков пиян, както казваш ти да обърка копчетата ... :mrgreen:
Тогава обаче от БСП и ДПС ще поискат прегласуване и Миков ще улучи правилното копче. :twisted:
Сиреч, герберасти, забравете да падне Орешарски !!! :twisted:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 25 сеп 2013 18:12

Идеята е АТАКА да влезе в парламента и да се види техния вот. Де факто АТАКА да гласуват против или въздържал се например. Макар че 120 с/у 120 е все същата. Който и да е на власт от тия 240 тиквеници все тая, кучетата си лаят, кервана си върви.
За жалост и от парламентарно непредставените не виждам някой, който да заслужава доверие. Наистина се надявам някой да ме опровергае (било то комунисти, атакисти или който и да е друг). БСП с тези малоумни ходове да вдигат мин. заплата и пенсия, които ще доведат до увеличаване на бензин, парно, ток, вода , цигари, алкохол,при липса на растеж тези пари трябва да се вземат от някъде. Вместо да се намеси в икономиката на държавата и да започне да стимулира производството, било то чрез обезпечаване на заеми, контрол върху лихвите, улекотяване на бюрокрация и т.н и т.н. , все ще си тънем в мизерия. (говоря за БСП, защото те са на власт) За четири години управление може да се постигне много, но за жалост тиквениците гледат само себе си.

Върни се в “Свободна зона”