ЕП: Полша - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЕП: Полша - България

Мнениеот blue avalanche » 25 сеп 2013 08:53

mistreated написа:
blue avalanche написа:Всичко това,обаче,ще се обезмисли,ако вземем та се изложим срещу германците.Мачът с Полша може и да е бил "велик" за някои,но си е всичко на всичко един мижав плейоф... :o

Мижавият плейоф е 1/8 финал на Европейско първенство, дървен философе. Такива дребни душици, като тебе не са спали от злоба цяла нощ. То бива бива злоба, ама това твоето минава всички граници.

Заради победа на един друг 1/8 финал, на един друг отбор, на който ти симпатизираш вдигнахте олелия, която още отеква. Ама 1/8 финал на ЕП по волейбол, след като си обърнал домакините пред 12 хил души е "мижаво постижение". Ех... дребна душицо!

Можеш да изпишеш един тон мастило,но 1/8 финал си е...1/8 финал.Ти помниш ли осминафиналистите от предното европейско???Някой помни ли ги изобщо?
Да ти припомням ли,че нашите волейболисти на заминаване се изказаха,че им омръзнало от 4-ти места и тръгват за медал.В светлината на тези думи,как "оценяш" един 1/8 финал?
ПП.Що се отнася до "дребна душица"-прочети коментара ми веднага след мача.Всъщност,отдавна съм се убедил,че четенето не е от силните ти страни.Но дерзай!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 сеп 2013 09:02

blue avalanche написа:Можеш да изпишеш един тон мастило,но 1/8 финал си е...1/8 финал.Ти помниш ли осминафиналистите от предното европейско???Някой помни ли ги изобщо?
Да ти припомням ли,че нашите волейболисти на заминаване се изказаха,че им омръзнало от 4-ти места и тръгват за медал.В светлината на тези думи,как "оценяш" един 1/8 финал?
ПП.Що се отнася до "дребна душица"-прочети коментара ми веднага след мача.Всъщност,отдавна съм се убедил,че четенето не е от силните ти страни.Но дерзай!

Само че сега не сме осминафиналисти, а 1/4 финалисти и точно тази победи прави разликата! И да, аз помня много повече, отколкото можеш дори да си представиш. Естествено, че ще искат да спечелят медал, нали това е целта на всяко голямо първенство! Поляците са тръгнали дори да печелят европейската титла, но ние не им го позволихме! Това как го оценяваш?!
И ако загубим от Германия какво? Това ще отнеме прекрасното изживяване от снощи ли? Това ще върне Полша в турнира ли? Или просто ти ще се почувстваш по-добре?
А ако победим немците? Тогава ще се скриеш ли за пореден път, като мишка? Всъщност защо използвам "като"...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 сеп 2013 10:07

Може да се отбележи и перфектното съдийство. Очаквах да има повече аванти за домакините :) Забележете първата ни точка в тайбрека - Цецо игра 2 пъти, но продължихме атаката и спечелихме разиграването.

Когато и да ги бием поляците, все ще е късно :oops:

Цецо с 35 точки :)

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 25 сеп 2013 10:21

Такаааа! Бърз преглед на полската преса и някои общи впечатления. Поляците са се на"рали! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Стига толкова за този мач. Гледаме напред и чакаме Германия! ;)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 сеп 2013 10:43

mistreated написа:
blue avalanche написа:Всичко това,обаче,ще се обезмисли,ако вземем та се изложим срещу германците.Мачът с Полша може и да е бил "велик" за някои,но си е всичко на всичко един мижав плейоф... :o

Мижавият плейоф е 1/8 финал на Европейско първенство, дървен философе. Такива дребни душици, като тебе не са спали от злоба цяла нощ. То бива бива злоба, ама това твоето минава всички граници.

Заради победа на един друг 1/8 финал, на един друг отбор, на който ти симпатизираш вдигнахте олелия, която още отеква. Ама 1/8 финал на ЕП по волейбол, след като си обърнал домакините пред 12 хил души е "мижаво постижение". Ех... дребна душицо!

1/8 финал на ЕП в спорт, който се играе професионално от 10 държави по Света....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 25 сеп 2013 10:49

Всяка волейболна победа над Полша е огромен кеф - никой друг отбор не ми е толкова противен. Не ги харесвам, защото са адски високомерни - особено Бартош Курек (добре, че Бартман явно сега не е в отбора, иначе и той ми е много дразнещ). А сега ги бихме по най-болезнения начин - от 0-2 до 3-2 на техен терен. Изпилиха ми се нервите, но си струваше.
Иначе вчера мисля, че не бяхме по-слаби от Полша в първите 2 гейма, но някои грешки в неточни моменти доведоха до това да ги загубим. След това много смел ход на Плачи, който извади иначе непоклатимия титуляр Йосифов, а Тодоров го замести много силно. Впоследствие Йосифов се върна на терена значително по-уверен и биеше страхотни начални удари в последните 2 гейма. Тошко Алексиев не се справи много добре в атака, но както беше отбелязано малко по-горе, посрещането му в последните 3 гейма беше изключително, както и като цяло на отбора. Цецо Соколов вчера беше на най-високо си ниво и почти не бъркаше атаки в края на мача. На Скримов пък изобщо не му личеше, че е бил контузен доскоро. Братоев няколко пъти вдигна прекалено ниски топки в 5-тия гейм, което ни коства неуспешни атаки и точки за съперника, но за щастие не беше фатално. Имахме и късмет с двете грешки на Курек в тай-брека - докосването на мрежата при 13-13 и пристъпването при победната ни точка.
Относно реферите, те се справиха - имаха някои грешки в полза на Полша, но те бяха в началото на геймовете, а в 5-тия гейм откровено си ги порязаха за нашата първа точка. Като цяло свириха добре, не показаха тенденциозност и не повлияха на крайния резултат.
Сега срещаме друг отбор, който не харесвам - Германия. Дано да треснем и тях. :twisted:
[offtopic]Провокаторите и хейтърите е време да замълчат малко - така и така пак ще имат възможност да се изявят, когато/ако отпаднем. :idea:[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 сеп 2013 10:58

W84me написа:1/8 финал на ЕП в спорт, който се играе професионално от 10 държави по Света....

Това го констатира човек, който просто не знае имената на повече от 10 държави в света :oops:
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 сеп 2013 11:02

W84me написа:1/8 финал на ЕП в спорт, който се играе професионално от 10 държави по Света....

Колко от тези 10 държави имат 7 млн. население и слаба икономика :)

Потребителски аватар
Shn0rhelez
Контакти:

Мнениеот Shn0rhelez » 25 сеп 2013 12:24

Udoji90 написа:Всяка волейболна победа над Полша е огромен кеф - никой друг отбор не ми е толкова противен. Не ги харесвам, защото са адски високомерни - особено Бартош Курек (добре, че Бартман явно сега не е в отбора, иначе и той ми е много дразнещ). А сега ги бихме по най-болезнения начин - от 0-2 до 3-2 на техен терен. Изпилиха ми се нервите, но си струваше.
Иначе вчера мисля, че не бяхме по-слаби от Полша в първите 2 гейма, но някои грешки в неточни моменти доведоха до това да ги загубим. След това много смел ход на Плачи, който извади иначе непоклатимия титуляр Йосифов, а Тодоров го замести много силно. Впоследствие Йосифов се върна на терена значително по-уверен и биеше страхотни начални удари в последните 2 гейма. Тошко Алексиев не се справи много добре в атака, но както беше отбелязано малко по-горе, посрещането му в последните 3 гейма беше изключително, както и като цяло на отбора. Цецо Соколов вчера беше на най-високо си ниво и почти не бъркаше атаки в края на мача. На Скримов пък изобщо не му личеше, че е бил контузен доскоро. Братоев няколко пъти вдигна прекалено ниски топки в 5-тия гейм, което ни коства неуспешни атаки и точки за съперника, но за щастие не беше фатално. Имахме и късмет с двете грешки на Курек в тай-брека - докосването на мрежата при 13-13 и пристъпването при победната ни точка.
Относно реферите, те се справиха - имаха някои грешки в полза на Полша, но те бяха в началото на геймовете, а в 5-тия гейм откровено си ги порязаха за нашата първа точка. Като цяло свириха добре, не показаха тенденциозност и не повлияха на крайния резултат.
Сега срещаме друг отбор, който не харесвам - Германия. Дано да треснем и тях. :twisted:
[offtopic]Провокаторите и хейтърите е време да замълчат малко - така и така пак ще имат възможност да се изявят, когато/ако отпаднем. :idea:[/offtopic]

При 13 на 13,мисля,че беше бъркана топка,а не докосване на мрежата,може и да греша,но ми се стори,че Братоев посегна и в последния момент реши да не играе с топката.Иначе имаше един момент,в който направо ми се подкосиха краката,при 23 на 23 в 4тия гейм,атака на Тошко от зоната,нехарактерна за него(не знам точно кой номер е).ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ!ГОРД СЪМ!
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 сеп 2013 12:39

Shn0rhelez написа:
Udoji90 написа:Всяка волейболна победа над Полша е огромен кеф - никой друг отбор не ми е толкова противен. Не ги харесвам, защото са адски високомерни - особено Бартош Курек (добре, че Бартман явно сега не е в отбора, иначе и той ми е много дразнещ). А сега ги бихме по най-болезнения начин - от 0-2 до 3-2 на техен терен. Изпилиха ми се нервите, но си струваше.

При 13 на 13,мисля,че беше бъркана топка,а не докосване на мрежата,може и да греша,но ми се стори,че Братоев посегна и в последния момент реши да не играе с топката.Иначе имаше един момент,в който направо ми се подкосиха краката,при 23 на 23 в 4тия гейм,атака на Тошко от зоната,нехарактерна за него(не знам точно кой номер е).ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ!ГОРД СЪМ!

Зона 4.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Волейбол”