X кръг, 25.09.2013, Ботев - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: X кръг, 25.09.2013, Ботев - Черно море
0-0. Поне така ми се иска. 

Успех на Ботев Пд.
Jordanov77 написа:0-0. Поне така ми се иска.
Или 1-1, последните десет години Ботев са ни били само два пъти (и то в Пловдив), с/у осем наши победи.
А това, че в момента са по-класният отбор, то си е ясно

- El Commandante
2-0 при головете и 5-86 при жълтите картони...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
-
- Контакти:
El Commandante написа:2-0 при головете и 5-86 при жълтите картони...
Ей, ама наистина си голям веселяк.

Привет от зеления
-
- Контакти:
Доста контузени в Ботев....но и ние имаме неприятности,най-вече в атака.Божилов е контузен,а е в отлична форма.Бакари и той е аут за мене....Излиза,че ще нападаме в такъв случай с Наско Петров.Според мене няма да вкараме гол ми се струва....дано и не получим такъв.0:0 казвам 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
ShooterMan написа:Доста контузени в Ботев....но и ние имаме неприятности,най-вече в атака.Божилов е контузен,а е в отлична форма.Бакари и той е аут за мене....Излиза,че ще нападаме в такъв случай с Наско Петров.Според мене няма да вкараме гол ми се струва....дано и не получим такъв.0:0 казвам
Дани Младенов вместо Бакари, а на мястото на Божилов може да играе Беки. При толкова наситена халфова линия смятам, че няма да липсват голови ситуации. Ако имаме повечко положения все ще се намери кой да вкара.

Привет от зеления
Аз го виждам 1:1 или 0:1 тоя мач, само да не се окажа... Колчо слепеца след края му
Подреждаме се както знаем и можем, задружно, точно, с тактическа дисциплина, спокойно и със самочувствие вече.. На контри когато се оголват, със задържане и разиграване на топката и търсене на пролуки през другото време... Надявам се Расим да играе зад нападателя, а с него и Жоро Илиев го можем това, но гол трябва да вкараме. Ако успеят да го върнат, хикс, ако не, да ме извиняват канарите, но с тези липси на основни играчи и ялова игра последния мач.. грабваме си трите точки и въз обратно към моренцето
Успех на канарите нататък, но тоя мач ще ги озориме.

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
X кръг, 25.09.2013, Ботев - Черно море: X
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
-
- Контакти:
След мача с Локомотив , нещо не съм оптимист.Ако не играе Неделев ще е значително по-добре. Иска ми се да греша, ама този мач е в графата загубени.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”