ЕП: Полша - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: ЕП: Полша - България

Мнениеот durex » 25 сеп 2013 00:16

Али Агджа, Адолф Хитлер и Цветан Соколов сринаха полския народ!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 25 сеп 2013 00:17

za nas e toj religiq написа:
bastuna2003 написа:
veselinsk написа:Волейтурците да се радват на купената от ДПС победа, щото като се върне Боко на власт и съсипе КТБ ще ходите да си играете за 15-то място на треторазредните волейболни турнири!

Много си повервахте жълтурите :mrgreen:
Вече и във второ лице говорите за българите. Следващия път на никой няма да му липсвате като дойде следващия "селски"

Личи си че си неграмотен , къде прочете Българи , че и за второ лице да говориш , айде лягай че трябва да си на училище утре :lol:

Подчертавам ти го, за да се сетиш къде говориш за НАС във второ лице.
Иначе наистина ми се иска да съм ученик. Ще си легна след малко, още се радвам, за разлика от теб :)
Направо ме е яд, че ходих да викам за вас на мачовете в Бургас. Доста хора излезнаха прави, че не сте стока :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 сеп 2013 00:18

Eminem написа:Изхвърлихме ги от СЛ, сега и от ЕП. Кееееееееееееееееееф.

Точно тия това заслужаваха , единствено ме е яд че победата срещу тия надменни ко.е.ета , не беше на полу или финала че да ги боли още повече :mrgreen:

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 25 сеп 2013 00:18

Нефтохимик написа:
yasen написа:велика победа за България
трудно играем в такива моменти, а факторите срещу нас бяха доста
честито на момчетата, каквото и да направят утре, ще съм благодарен, майната му, че евентуално няма да вземем медал ...7

п.с. Матей Казийски липсва на отбора, за бен е абсурдно и адски глупаво най-добрия български волейболист да не е в отбора, малка държава сме, с малък ресурс, къса резервна скамейка, необяснимо е за мен.

Най-много ме е яд,че Матей не можа да играе за България с диагонал Цецо Соколов.....

А Матей какъв щеше да играе , разпределител ли :)

Не можах да ти разбера "шегата" нали не смяташ,че Скримов или Алексиев са по-добри от Матей?Или пък,че играе диагонал,че да не може да играе заедно с ЦЕЦО :mrgreen:
Между другото Матей е започнал именно като разпределител.Но да го оставим поради една или друга причина не е в отборът и няма какво да го коментираме

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 сеп 2013 00:18

Само не знам защо излязоха толкова притеснени. 3:0 си ги удряхме.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 сеп 2013 00:19

Eminem написа:Изхвърлихме ги от СЛ, сега и от ЕП. Кееееееееееееееееееф.

Имаш форумната благословия да пускаш темата за мача с Германия и така до финала :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 сеп 2013 00:19

stoyankd написа:
Нефтохимик написа:
честито на момчетата, каквото и да направят утре, ще съм благодарен, майната му, че евентуално няма да вземем медал ...7

п.с. Матей Казийски липсва на отбора, за бен е абсурдно и адски глупаво най-добрия български волейболист да не е в отбора, малка държава сме, с малък ресурс, къса резервна скамейка, необяснимо е за мен.

Най-много ме е яд,че Матей не можа да играе за България с диагонал Цецо Соколов.....

Матей сигурно е в топ 5 на световния волейбол. За него винаги трябва да има място в отбора.

Спор няма , само дето и двамата са диагонали и няма как да играят заедно :) Забрави ли че и в Тренто , а и в национала му беше резерва Цецо :?

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 25 сеп 2013 00:20

stoyankd написа:
Нефтохимик написа:

Матей сигурно е в топ 5 на световния волейбол. За него винаги трябва да има място в отбора.

Да, ама е предател и ла.но. Или не помниш какво направи преди Олимпиадата? Върнат ли го няма да е честно спрямо другите момчета.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 сеп 2013 00:21

Ееее, на седмото небе съъъъъъм! Ще умря от кеф! СТРАХОТНА БЪЛГАРИЯ! Попринцип съм доста емоционален на всякакви спортни събития и често приятелката ми ми казва, че някой път няма да издържа на напрежението и ще пукна... е такъв съм си, какво да правя. Днес в Гданск имаше 6 полски мишки и 6 обезумели звяра. Страхотен мач за БЪЛГАРСКИТЕ ЛЪВОВЕ! След края на втория гейм бях убеден, че момчетата ще се преборят и ще вземат мача. Просто над поляците отново надвисна това 2-0 до 3-2 във Варна! Цецо Соколов ги размазаааа, Теди Салпаров обра всичко възможно в защита, Теди Тодоров беше като стена, бързата ръка на Ники Николов не прощава, а Йосифов им запари ръчичките със сервис! Еей, невероятни бяха. Слаб мач за Тошко Алексиев, но в края на мача опитът му ни помогна адски много. Тошко Скримов летеше по полето, малкият Пенчев играеше с такова желание, че беше готов сам да покрива цялата втора линия! Абе страхотни бяха момчетата! Чакаме сега Германия, яхнали сме вълната, нека това даде импулс на играта ни за утре! Ей, голямо напрежение, ама и голям кеф накрая..... :)

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 25 сеп 2013 00:21

Спор няма , само дето и двамата са диагонали и няма как да играят заедно :) Забрави ли че и в Тренто , а и в национала му беше резерва Цецо :?

Казийски е посрещач...

Върни се в “Волейбол”