BadBoy написа:Теди Салпаров: Казах ли ви, че ще ги биеме и тука ше им е*а майката.
И аз го чух това

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BadBoy написа:Теди Салпаров: Казах ли ви, че ще ги биеме и тука ше им е*а майката.
za nas e toj religiq написа:BadBoy написа:Цецо дано не го опандизят днеска заради изнасилване на полски курви
Бях готов да го разкъсам след първите два гейма , нищо не му се получаваше ! Незнам как след третия стана познатата на всички ни машина ! Евала за мъжеството което показа , а и не само той ! За мен лично героя на мача е Скримов , едва 3 грешни отигравания , перфектен на сервиз , перфектен в атака , перфектен в защита , вкара невъзможни топки в най напечените ситуации! Абе голямо БРАВО на всички , не помня от кога не бяха показвали че и те имат топки
Нефтохимик написа:Голяма победа,повече с характер постигната.Но това не е омаловажава разбира се
Голям Цецо ,Виктор също помогна много със невероятните сервиси 4 и 5 гейм,Тодоров също стоеше много добре на блокада,Скримов също на добро ниво,Салпаров извади доста топки в задно поле и посрещаше стабилно....
Само Тошко Алексиев не се вписа като цяло в мача,но дано утре компенсира срещу швабите
Курек при 13-13 направи почти същото което и Алексиев преди няколко години срещу Куба,а после и престъпи при мачбола..
Viktor4o_Rs написа:Имаше един мач с Франция подобен, преди 7-8 години беше, пак елиминации мисля. Поведоха ни 2:0, бихме ги 3:2, а мачът беше в 3 или 4 сутринта.![]()
Толкова бях развълнуван и щастлив, че отидох още в 7 на даскало, нищо че почвахме от 8.
Беше страхотно.
DarkPsy написа:КТБ е спонсор на националите по волейбол. Според мнозинството от неградските и други елементи КТБ е банка на ДПС. Та сега, като гледате националите срещу Полша и викате за тях, турци ли сте? Комунисти ли сте? Депесари ли сте?
DarkPsy написа:КТБ е спонсор на националите по волейбол. Според мнозинството от неградските и други елементи КТБ е банка на ДПС. Та сега, като гледате националите срещу Полша и викате за тях, турци ли сте? Комунисти ли сте? Депесари ли сте?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта