Проучване за най популярен отбор във България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Проучване за най популярен отбор във България

Мнениеот maldin1 » 22 окт 2009 13:38

tprodanov написа:Хайде ако може без тия уточнения за говедата.

Всъщност, нещо конкретно ме вълнува - що не направите някаква акция, да си върнете истинския Черноморец?

Привърженик съм на бургаският футбол и НЕФТОХИМИК ,не ме вълнува толкова много тая тема,но като знам Дражев какъв е,ще получат правата в/у истинският Черноморец на кукуво лято.....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 окт 2009 13:40

това са ебати глупостите.първо не всеки използва компютър.второ има много фенове на ЦСКА и Левски по селата..там надали имат интернет!така че престанете с тия глупости!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 22 окт 2009 13:47

POPCORN написа:това са ебати глупостите.първо не всеки използва компютър.второ има много фенове на ЦСКА и Левски по селата..там надали имат интернет!така че престанете с тия глупости!

+1

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 22 окт 2009 13:58

В момента в БГ най-популярни са собствениците на клубовете... Но не защото са много красиви или умни, а защото просто нямаме футбол. Каквито и класации да се правят и анкети, никой никога няма да ми промени клубната принадлежност. Нито и да омаловажи същата. Аз също не бих направил подобно нещо спрямо други.

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 22 окт 2009 14:12

boji_levski написа:
Armeeca31 написа:
tprodanov написа:Това са глупости. Армейците винаги печелят подобни класации - независимо дали са в интернет, по радиото, по телефона или как. Просто са по-активни в задочните мероприятия. Феновете на Левски и Ботев пък са много по-активни на стадиона и затова обикновенно един от двата отбора е на първо място по посещаемост. Различните отбори си имат различни привърженици.

Ма моляви се, вие все пак сте сини венове милиони. ''Ст. Георги Аспарухов'' винаги ви е бил тесен, на всеки мач на всяка минута подкрепяте отбора си и Треньора си до краен предел на стадиона по 50 хил. правостоящи места, толкова сте активни и обичате футболистите си, че никога не им пеете на ''Курви сте, Курви сте'' и на треньора ''Оставка'' вече на 4-ти треньор в рамките на год. На всеки мач се чувате, все едно целия стадион е с козерка, такова заглушително ехо.

ей мишка ти не говори,че ние и като имаме 7 мача без победа имаме повече хора на мачовете.

Както кажеш, ти си знаеш. ;)
Изображение

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 22 окт 2009 14:24

PetarBG написа:Но по същество мисленето в провинциалните градове е селско.Хората там в случея Събев и Балъков правят нещо добро и хубаво и очакват в замяна малко подкрепа а какво получават- незаинтересованост.

По същество твоето мислене май напълно отсъства.

"Доброто", което правят Балъков и Събев включва унищожаването на Нефтохимик, заграбването на цялата им школа, заграбването на стадиона им, смяната на зелените седалки със сини, смяна на тревата с мокет, кражба на идентичност на истинския Черноморец, заграбване на общински имоти и много, много скъпа рекламна кампания, платена с парите на бургаските данъкоплатци. За справка - ПСФК Черноморец АД е дружество с 50% общинско участие и има натрупани загуби от 12 млн. лева.

След всичко това ти може и да имаш желание да отидеш на техен мач и бурно да ги аплодираш, но за много хора те са унищожители на бургаския футбол. Затова и е хубаво някой, който живее на другия край на страната да не дава крайни оценки кое е хубаво и кое лошо, без да е запознат в детайли с нещата.

Иначе, за проучванията - напълно излишни усилия. Показателите са ясни - зрители на мач, членове на фенклубове, продадени фенски артикули, брой посещения на сайтовете и т.н. Гласуванията са пълна глупост, защото всеки тийнейджър може да гласува 10 000 пъти и да направи "Арда" - Кърджали най-популярният отбор.
Последна промяна от pas на 22 окт 2009 14:27, променено общо 1 път.

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 22 окт 2009 14:25

Не виждам какво ни е трагичното. На фона на останалите сме си много добре. На всеки мач има минимум 1000-1500 при положение, че билета СТРУВА 7 ЛЕВА. Нека на Левски и ЦСКА да им сложат билет за всички сектори по 7 лева на мач с Монтана и Своге и да ги видим колко ще са. Аман от разбирачи.

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 22 окт 2009 14:27

tprodanov написа:Хайде ако може без тия уточнения за говедата.

Всъщност, нещо конкретно ме вълнува - що не направите някаква акция, да си върнете истинския Черноморец?

Защото това си е истинския ЧЕРНОМОРЕЦ. Хората, които го подкрепяме сме си същите, легендите на клуба също... единственото лошо нещо е стадиона на които играем, но това не зависи от нас... има дела, които не могат просто ей така да бъдат спечелени.

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 22 окт 2009 14:27

tprodanov написа:Чакай сега, че не схванах.
1. На мача с Челси сме били 6 000?
2. Тръгвали сте си само веднъж преди края на мача?
3. Тогава публиката ви бойкотирала, а нашата, какво прави?
4. Прав си за статистиките, но те са еднакво неверни за всички отбори.
5. Май не знаеш, че на много места на Националния НЯМА броячи.
6. Нещо не разбрах за подкрепата срещу Челси и Лацио, може би не си подкрепяхме отбора ли?

1. Да! 2001 г. Купа на УЕФА, 1/48 финал, Герена, мач реванш, 0:2, зрители 6000 (с тези на Челси), Гонзо резерва, пазите го за мача с ЦСКА, на трибуните две знамена на пръчки и "мълчанието на агнетата".
2. Не! Аз съм си тръгвал само един път преди край на мач. Тръгвали сме си като маса разбира се. Но аз говорех за пролетта на 2009 г. (когато ти казваше, че сме се изнесли), когато никой не си е тръгнал.
3. Като бойкотирате какво правите на стадиона? Или по-точно ти ще ми обясниш. Ето, феновете на Ботев бойкотираха дори и дерби, не че не си обичат отбора. Така и ние. Това, че е имало 150 които са отишли не означава, че бойкота е ей така измислен. Даже имаше карета белот на този мач в А сектор.
4. Да, но за някои са доста преувеличени.
5. Май ти не знаеш, че от 2 години няма никакви броячи.
6. За мача с Челси да. За мача с Лацио не знам, защото бях в Рим. Само знам, че бяхте 10 000.
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 22 окт 2009 14:31

ultra_shark написа:Не виждам какво ни е трагичното. На фона на останалите сме си много добре. На всеки мач има минимум 1000-1500 при положение, че билета СТРУВА 7 ЛЕВА. Нека на Левски и ЦСКА да им сложат билет за всички сектори по 7 лева на мач с Монтана и Своге и да ги видим колко ще са. Аман от разбирачи.

Абе вие докога ще лъжете? Какви 7 лв.? Колко беше билета на последния мач с Монтана? Родител с дете плащаше общо 4 лв. И то за тези, които си плащат. Защото за т.нар. "агитка" (50 човека в случая) билети не се плащат и си влизат без пари. Ами онези над 1000 билета раздадени на децата също БЕЗ ПАРИ?

Престанете да лъжете и да се оплаквате!

Върни се в “Футбол - България”