Левски - Нефтохимик 25.09 18:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Нефтохимик 25.09 18:00
Отбора ни играе без грам мотивация. Защитата ни е като разграден двор. Само вратаря ни знае къде се намира. Но с един вратар само не става. С огромно съжаление го казвам. Но Левски ще ни бият с 5,6 на 0. И 30-те ни картотекирани "футболисти" след мача ще се разбият в някоя чалготека в нощна София.
Дано Левски ми подари победа за рождения ден
3-4:0 не е никак зле 

Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!
- Stahlgewitter
- Контакти:
- liliputchica
ricki69 написа:Отбора ни играе без грам мотивация. Защитата ни е като разграден двор. Само вратаря ни знае къде се намира. Но с един вратар само не става. С огромно съжаление го казвам. Но Левски ще ни бият с 5,6 на 0. И 30-те ни картотекирани "футболисти" след мача ще се разбият в някоя чалготека в нощна София.
Спокойнооо, едно време сме ги драли, пак ще ги дерем и то в София,на Герена

[offtopic]нямам[/offtopic]
Едните ни хрускаха, сега другите ни се канят, дано накрая да прибавим нови 3 точки! 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
3:0 и начало на победна серия. Трябва да спечелим 4 поредни победи преди голямото дерби с Ботев ПД. Мисля че има всички предпоставки да го направим, предвид че в следващите 4 кръга играем с по-слаби отбори като Нефтохимик, Славия, Локо(СФ) и ЦСКА 

4:0 или 5:0 Нафтата са тотаджий по удобно им е да падат и да си прибират по някои лев като с чорбата!!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
- liliputchica
Брайтън бийч написа:3:0 и начало на победна серия. Трябва да спечелим 4 поредни победи преди голямото дерби с Ботев ПД. Мисля че има всички предпоставки да го направим, предвид че в следващите 4 кръга играем с по-слаби отбори като Нефтохимик, Славия, Локо(СФ) и ЦСКА
ЦСКА е по-добрият отбор от двата. Всички факти говорят за това.По-назад сте в класирането,загубихте срещу пловдивските ,Лудогорец , а с Литекс имате равен. Проблема ви може да се окаже друг и до мача с ЦСКА , да сте твърдо в долната седмица.Не разбирам подобен оптимизъм

[offtopic]нямам[/offtopic]
liliputchica написа:BRF написа:Прогноза под 4 гола за отбора от Подуене няма!Това е добре!Хикса изглежда се приближава!
К'ъв Х ве ,Левски обърна баланса с Нафтата в сезона на изпадането.Още сънуват Милен Георгиев и Станимир Димитров, а Митко Трендафилов има специално място в клетвите на секБтор
Хахахахахахахах, ми да не бяха изпадали, като са толкова добри :D