Ред Бул-Левски Сф ,20:00 (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще се изрови ли ФК Левски от гроба срещу Залцбург?
Нека не се заблуждаваме и да си пишем глупости от рода на това, че Гонзо е едва ли не е месия. Първо Гонзо много бързо взе да се мисли за голямата работа като играч велик като ръководител е пълна нула. Нека да си припомним едно негово изказване в което казва ако си тръгне Достанич аз съм солидарен с него и аз ще си подам оставката а какво стана педала Достанич си тръгна а нашия стана и треньор евала. Довечера ако загубим с три гола ще е успех а за мача със Спортист не съм много сигурен в победата то трябваше и \берое да пабодим а то всички знаем какво стана. БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ НИКИ ИЛИЕВ ТРЕНЬОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Ред Бул-Левски Сф ,20:00 (официална тема)
Спортал прогнозира:
СЪСТАВЪТ НА ЛЕВСКИ;
Георги Петков, Живко Миланов, Виктор Генев, Йордан Милиев, Веселин Минев, Георги Сърмов, Лъчезар Балтанов, Зе Соареш, Седрик Бардон, Христо Йовов, Николай Димитров
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Спортал прогнозира:СЪСТАВЪТ НА ЛЕВСКИ;
Георги Петков, Живко Миланов, Виктор Генев, Йордан Милиев, Веселин Минев, Георги Сърмов, Лъчезар Балтанов, Зе Соареш, Седрик Бардон, Христо Йовов, Николай Димитров
Добър вариант.Аз лично съм съгласен с този състав.
Абе, за какви гробове говорите? Стига сте стигали до истерии.
Ако изпаднем, какво правим тогава? Сигурно някои ще стигнат до ритуални убийства.
Всички големи отбори минават през такива кризи. Ама понеже тук в България не сме свикнали, и някои изпушват, като се случи.
Ако изпаднем, какво правим тогава? Сигурно някои ще стигнат до ритуални убийства.
Всички големи отбори минават през такива кризи. Ама понеже тук в България не сме свикнали, и някои изпушват, като се случи.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- metodito
- Контакти:
Резултат: 1х!
Помогнете на "Левски" с вярата си!
П.С. Гадно заглавие!
Помогнете на "Левски" с вярата си!
П.С. Гадно заглавие!
Последна промяна от metodito на 22 окт 2009 14:16, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
blue SASHO1977 написа:greedy написа:Чудно ми е как някои си мислят, че ПФК Левски могат да вземат нещо от ЗалцбургРеалността довечера ще е разгромна!
А пък на мене ми е чудно що чорбарите си мислят,че довечера с тоя смешен отбор могат да направят нещо срещу КОЛОСА Базел!!!!! Нещо май... а, 0-3 как ви се вижда?
Бе хора, я се оправяйте бързо, че да не идвам. Играят два български отбора срещу два чужди. На първо място за България, след това за клуба и феновете. Утре ако и двата тима са били, в някой англоезичен сайт ще започнат с : Тhe Bulgarian team..., а не: "The reds/ the blues". А маха маха...
Успех на ЦСКА. Дано изиграят две полувремена като първото с Фулъм!
- levskar in CY
- Контакти:
ehh написа:Спортал прогнозира:СЪСТАВЪТ НА ЛЕВСКИ;
С този състав и малко късмет-1-2!Надеждата умира последна!И само ЛЕВСКИ ОЛЕ!

-
- Контакти:
От 5-0 нагоре е реалния резултат , кризата ви не е в играчи треньори и т н
Просто всичко ще продължава докато Батков не си нареди нещата за да излезе с голяма печалба от авантюрата си с Левски там е проблема
Рибата е яко вмирисана от главата
Просто всичко ще продължава докато Батков не си нареди нещата за да излезе с голяма печалба от авантюрата си с Левски там е проблема
Рибата е яко вмирисана от главата
Знаете ли какво общо има между ПФК Левски и българския лев? - И двете нямат стойност в Европа
Довечера Левски ще бие,то стига вече карък,слаба игра и т.н.А австрииците ще ни подценят и ще гризнат дръвцето!
Да искаш е едно, друго е да го можеш, а трето и четвърто - да го направиш! Най-добрият вариант за Левски, естествено, е победа. Приемливо е и равенство. Но е и доста оптимистично. За ЦСКА важи същото - може и да не сме сега в криза, но знае ли човек... При тези кметски напъни в БФС, може и Ботев Криводол да изпаднат в криза.