Дузпата срещу Локо Мз е 100-процентова, браво на Генов

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Дузпата срещу Локо Мз е 100-процентова, браво на Генов

Мнениеот зеления » 22 окт 2009 13:11

ogrizko написа:Пътувах със самолет към Варна... случайно точно по време на дузпата самолета мина над Мездра и мога да кажа, че оттам супер ясно се видя, че дузпа имаше! При това питах и останалите в самолета - всички казаха, че имаше дузпа.... а имаше и фенове на Левски, ЦСКА, Литекс, Берое, Локо Пд и Ботев Пд в самолета...... всички видяха дузпата и казаха, че 1000% е имало дузпа! Така че няма какво повече да се коментира :geek: (ето, махам си и зелените очила за по-голяма автентичност)

:lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 окт 2009 13:14

зеления написа:
ogrizko написа:Пътувах със самолет към Варна... случайно точно по време на дузпата самолета мина над Мездра и мога да кажа, че оттам супер ясно се видя, че дузпа имаше! При това питах и останалите в самолета - всички казаха, че имаше дузпа.... а имаше и фенове на Левски, ЦСКА, Литекс, Берое, Локо Пд и Ботев Пд в самолета...... всички видяха дузпата и казаха, че 1000% е имало дузпа! Така че няма какво повече да се коментира :geek: (ето, махам си и зелените очила за по-голяма автентичност)

:lol: :lol: :lol:

Тъкмо се чудех къде остана бе човек? Такива като теб трябват сега във форума, че нещо много тъмни станаха краските.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 окт 2009 13:20

зеления написа:Тъкмо се чудех къде остана бе човек? Такива като теб трябват сега във форума, че нещо много тъмни станаха краските.

Ми, нали ти казах, че пътувах със самолет към Варна..... да, ама като не искаха да го пуснат самолета да се приземи на летището. Мислели ме за терорист и иди им обяснявай, че само приличам на такъв.... не членувам в нито една терористична организация освен моята си :oops: Не мислех, че чак толкова се е усетила липсата ми тук за 1-2 дни.... но явно все пак някой е забеляза, за чието внимание благодаря 8-)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 окт 2009 13:24

ogrizko написа:
зеления написа:Тъкмо се чудех къде остана бе човек? Такива като теб трябват сега във форума, че нещо много тъмни станаха краските.

Ми, нали ти казах, че пътувах със самолет към Варна..... да, ама като не искаха да го пуснат самолета да се приземи на летището. Мислели ме за терорист и иди им обяснявай, че само приличам на такъв.... не членувам в нито една терористична организация освен моята си :oops: Не мислех, че чак толкова се е усетила липсата ми тук за 1-2 дни.... но явно все пак някой е забеляза, за чието внимание благодаря 8-)

Жив и здрав, приятел. :)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 окт 2009 13:31

зеления написа:Жив и здрав, приятел. :)

Благодаря, зелени човече. Ти също :) :) :)
Зелената идея те е привлякла към Земята и си зарязал Марс заради нас... но поне пак си си останал зелено човече :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 22 окт 2009 13:53

Flash1912 написа:Логиката ще ти я представя схематично, за да разбереш по-лесно.

Парите на ТИМ -> силни играчи и стабилност -> последните години в ТОП 6 -> публика по-малко от на последния ?

Какво правим :)

Благодаря,схванах логиката ти.А на въпроса ти конкретно,ходим на стадиона,но след Кривия и на мен ми прави впечатление,че публиката ни намаля в сравнение с пролетта.Тогава 8-9 хиляди ходеха на почти всички домакински срещи.А при вас,сега е интересно след Селския.Нов треньор,ново ръководство,къде италианци,къде тук-таме някой негър за цвят :) и един куп безработни играчи от Ботуша.Които не се справят зле,наистина.Та при вас има какво да се види. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 22 окт 2009 17:40

Че кой би искал да изпусне мач от Серия Б на живо :lol:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 22 окт 2009 17:46

Thomson написа:Че кой би искал да изпусне мач от Серия Б на живо :lol:

Ама,те не бяха ли от серия С или С1? :P
Само Черно море.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 23 окт 2009 11:40

Serie B,C1, C2.. и пак се опъват на нашите, че и ги мачкат понякога :) Показаха къде стои футболът ни на картата на Европа, съседи на Андора и Сан Марино :)

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 23 окт 2009 13:42

Някакви италиянци дошли да перат пари в България...

Върни се в “Черно море”