Кашчей написа:Безкомпромисен написа:Ти или си комунстически престъпник или си зомбиран с комунизъм-болшевизъм и слушаш съветско-болшевишката пропаганда по техните кървави комунистически медии за манипулация и дезинформация! България е на първо место на Балканите и на шесто в Европа по икономическо развитие!Безспорен факт, който комунягите всячески се мъчат да го проикрият и да фалшифицират българската история!Те са майстори на зомбуирането, пропагандата и лъжата!Комунист никога не казва истината!Той винаги при всеки удобен случай си служи с лъжата!Ако Българска Антикомунистическа Партия дойде на власт , комунистите ще си понесат заслужените наказания за извършените престъпления срещу българския народ и българската държава! Техните бацили са отровни и опасни за човечеството! За тези човекоподобни същества комунистите , чоешкият живот не означава абсолютно нищо , те убиват безскруполно нормалните хора!
Много лъжеш, Жеков-значи си комунист!
Напротив не лъжа, аз съм антикомунист, по рождение и по природа!Ако имам пълна власт абсолютно всеки комунистически престъпник ще бъде наказан според престъпленията , които е извършил независимо дали са физически , духовни или морални престъпления срещу България! Аз правя всичко възможно българският народ да научи истината за своята история и за това има предавания в интернет, които разобличават комунистическите престъпления и лъжи!