Проучване за най популярен отбор във България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Проучване за най популярен отбор във България

Мнениеот tprodanov » 22 окт 2009 12:07

В интерес на истината си много прав. Не говори никак добре нито за нашата, а в много по-голяма степен и за останалите агитки. Като цяло фенството в страната умря, вече се хвалим като сме били 5 000, което до преди 10 години би било нечуван срам. А малко след фенството умря и футбола. Затова и аз лично не съм толкова критичен, към псевдозвездине ни, щото на какво основание да искам футбол от тях, пред 2000 човека примерно?

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 22 окт 2009 12:10

tprodanov написа:
greedy написа:
tprodanov написа:Това са глупости. Армейците винаги печелят подобни класации - независимо дали са в интернет, по радиото, по телефона или как. Просто са по-активни в задочните мероприятия. Феновете на Левски и Ботев пък са много по-активни на стадиона и затова обикновенно един от двата отбора е на първо място по посещаемост. Различните отбори си имат различни привърженици.

Къде сте по-активни викаш? Я кажи колко бяхте срещу Берое :mrgreen:

към 1500 човека. При може би най-голямата криза в историята на клуба, на 8мо място. За сравнение, преди две години и половина, когато ви стопихме преднината и взехме титлата, вие бяхте точно 70 човека на последния си домакински мач. Правиш ли разликата?

1500 :o :mrgreen: ти ме разбиваш просто, явно с тебе не може да се спори :Х

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 окт 2009 12:11

ОК, колкото кажеш - колко бяхме? Колко пъти повече от 70 човека? Избери си сам число.

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 22 окт 2009 12:11

Тук някакви янкети където може да гласуваш по няколко пъти не ми ги хвалете. И въобще не ме интересува, кой колко фенове има и дали сме най-много или не. Това са комплекскарски мисли. Истинските фенове са на стадиона.
Проданов престани да лъжеш най-нагло. Тръгвали сме си преди края мачове (аз 1 път само), но пролетта на мача никой не си е тръгнал и дори напротив. След края на мача, в който губим титлата, се чуваха само нашите песни.
Колкото до онези 70 човека. То не бяха толкова, а малко повече и ако не знаеш тогава публиката бойкотираше. И не ми говори са статистики с фенове, защото журналистите си пишат на око и слагат поне хиледарка отгоре плюс-минус.
А когато истината излезе наяве боли. На националния стадион имаше брояч и на мача ви с Вердер имаше 25 хиляди, а във вестиниците пишеше 37 000 зрители. Там наистина си пълните стадиона. :lol:
Видяхме ви как подкрепяте отбора срещу Челси и Лацио. Смешници. Ние на мачове с Галатасарай и Бешикташ когато сме нямали шансове сме били по 15 хил, а не като с Челси 6 хиляди. :lol:
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 окт 2009 12:18

Чакай сега, че не схванах.
1. На мача с Челси сме били 6 000?
2. Тръгвали сте си само веднъж преди края на мача?
3. Тогава публиката ви бойкотирала, а нашата, какво прави?
4. Прав си за статистиките, но те са еднакво неверни за всички отбори.
5. Май не знаеш, че на много места на Националния НЯМА броячи.
6. Нещо не разбрах за подкрепата срещу Челси и Лацио, може би не си подкрепяхме отбора ли?

Потребителски аватар
1912_PB
Контакти:

Мнениеот 1912_PB » 22 окт 2009 12:24

истински фенове има само в пловдив, всички други са със супер селски манталитет и не са никакви фенове! лесно е да си подкрепяш отбора когато е първи! ливърпул не са били шампиони от 20 год ,но стадиона е винаги пълен не искам да давам други примери от белите държави,много са! не го примаите лично,но си е точно така! успех!
Нещастието сплотява хората

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 окт 2009 12:26

Е, не е хубаво така да се говори общо, кажи ми на мен, че не съм фен примерно, ама така обяснено, да схвана. Пък не съм от Пловдив. Иначе, признавам, че Пловдив се държи най-достойно към тоя момент откъм фенове.

Английските агитки в последните 5, дори и 10 години не са за пример в нито едно отношение. Откакто японците с бинокълчета взеха да стават повече от феновете им, не са ми интересни. Иначе в миналото - да.

Потребителски аватар
1912_PB
Контакти:

Мнениеот 1912_PB » 22 окт 2009 12:30

tprodanov написа:Е, не е хубаво така да се говори общо, кажи ми на мен, че не съм фен примерно, ама така обяснено, да схвана. Пък не съм от Пловдив. Иначе, признавам, че Пловдив се държи най-достойно към тоя момент откъм фенове.

Английските агитки в последните 5, дори и 10 години не са за пример в нито едно отношение. Откакто японците с бинокълчета взеха да стават повече от феновете им, не са ми интересни. Иначе в миналото - да.

не го примаите лично,но си е точно така! успех! :idea:
Нещастието сплотява хората

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 22 окт 2009 12:32

tprodanov написа:Е, не е хубаво така да се говори общо, кажи ми на мен, че не съм фен примерно, ама така обяснено, да схвана. Пък не съм от Пловдив. Иначе, признавам, че Пловдив се държи най-достойно към тоя момент откъм фенове.

Да,аз също забелязвам ,че има много туристи по стадионите в Англия!Все пак там е друга религия,и няма нищо общо с нашата жалка действителност!
Изображение
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 окт 2009 12:34

Да, ама тая религия остана по долните им групи, където си е същото като от преди 15 години.

Върни се в “Футбол - България”