Държанието на агитката на Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Държанието на агитката на Берое

Мнениеот DarkPsy » 24 сеп 2013 10:37

TheMelodyInMyHeart написа:Че какво точно е държането на агитката на БЕРОЕ не можах да разбера? Аз не съм ходил много по други стадиони, ама не виждам нещо по-различно от нашия и вашия стадион, що е маке все е лайно, нъл тъй? И как пък точно само феновете на жълтите се обидиха, а не и тези на Ботев Враца, Ботев Гълъбово и всякакви други Ботевци? Аз пях Ебахме Ботев в гъза, и го пях с пълно гърло и най-голямо удоволствие, кво прайм сега? Селянин съм бил, маруля съм бил, мекал съм и не знам си какво... и кво от туй? Ще си го преместя от единия крачол в другия, доволни ли сте? Вземете си прекръстете отборите, казаха ви го вече доста хора, тогава ни КЗЛ ще чуете, ни КЗБ. Крали сме били песни, вие щото не крадете??? Вие на мачове не псувате??? Вие на мачове въобще ходите ли, че се правите на света вода ненапита????

Няма нужда да демонстрираш селянията си пред целия форум.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 24 сеп 2013 10:59

Pupper_ написа:
luxorus написа:На "колегите" от Стара Загора,фенове на великия "Берое",кръстен на най-древния тракийски град Берое отпреди 8000 години,на римската империатрица Ирина (Иринополис),Августа Траяна пожелавам приятен ден и да не падат на нивото на сопотчани!

http://www.explorra.com/travel-guides/top-10-oldest-cities-in-the-world_24545
На кой ли да вярвам? :roll:

Вярвай на каквото си искаш. В Стара Загора има един музей "Неолитни жилища", където могат да се видят 2 жилища от Новокаменната епоха. Жилищата са от IV хил. пр.н.е. и са най-добре запазените и с най-богат инвентар в Европа. Лесно можеш да провериш в чичко гугъл.
IV хил. пр. н. е. преди колко хиляди години е?
Няма значение кой град е най-стария в Европа. Дали е Пловдив, дали е Стара Загора, важното е, че имаме хилядолетна история.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 24 сеп 2013 11:02

Pupper_ написа:
luxorus написа:На "колегите" от Стара Загора,фенове на великия "Берое",кръстен на най-древния тракийски град Берое отпреди 8000 години,на римската империатрица Ирина (Иринополис),Августа Траяна пожелавам приятен ден и да не падат на нивото на сопотчани!

На мен! :o :o :o
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 24 сеп 2013 11:05

balgarin написа:
Pupper_ написа:

Ти ми кажи :)

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 24 сеп 2013 11:06

luxorus написа:
Pupper_ написа:

На мен! :o :o :o

Ммм ... не! Предпочитам да се доверя на ББС, някак си, повече тежест имат. Мааалко повече статии са издали от теб, пък и има картинки ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 сеп 2013 11:24

Logical person написа:
kokic1986 написа:
Logical person написа:Гнусна е самата идея, частни спортни дружества да носят имена на национални герой. Не се сещам за цивилизована страна в която това да го има. В повечето държава има много строги закони при оскверняване на национални герой и символи.

Какво излиза, че ако си кръстя отбора , да речем "Спортист", спокойно могат да ми викат к*р за Спортист. Но ако съм хитрец и си го кръстя Левски, Ботев или Вазов, веднага получавам имунитет срещу обиди. Голяма кретения е това.

Не! Когато са основавали тези отбори са избирали кое име ще носи гордост и какви добродетели ще защитава клуба , а не кое име ще бъде по-малко псувано ;)

По тази логика, утре може 20 етнически турци от Кърджали да си регистрират клуб по мазна борба и да си го кръстят "Левски", как ще го приемеш ? И как ще ги спреш със законни средства ?

То има такъв, бе. ПФК "Левски" София, ама са се откъснали от мазните борби - само на тренировки ги има :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 24 сеп 2013 11:56

nicromanser написа:не съм фен на берое, а на цска и искам да кажа на "мъри" никой не псува Ботев а Ботевъ сопот, никой не псува левски а пфк левски. време е да се сменят имената на отборите носещи имена на национални герой с какво право ги носят, какво са направили, какви герой са те та да се кръстят така?

Кръстете си и вие отбора на национален герой.Тодор Живков например.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 24 сеп 2013 14:11

Pupper_ написа:
balgarin написа:
Pupper_ написа:

Ти ми кажи :)

Грешката е моя ама все пак трябва и да се бачка :oops: . VI хил.пр.н.е. имах предвид. Някакви си две хиляди години съм спестил.

kupo
Контакти:

Мнениеот kupo » 24 сеп 2013 15:54

Avgusta 1916 написа:
Raoul_Duke написа:
Avgusta 1916 написа:
Raoul_Duke написа:
Avgusta 1916 написа:За Левски ще се съглася ,че са с това име отдавна , а вие откога бе , кажи , откога се казвате Ботев Пд.Къде тръгна де се сравняваш със сините и името им.Подкрепа ли търсиш , че нещо теорията ти издиша , кажи си , не е срамно.

Ами преди повече от век, отборът ни е бил кръстен по тоя начин. Прост ли си или се правиш на интересен, селски?!

Верно ли бе сопотски , ами кога бяхте Тракия , в друго столетие ли?

Айде сега маруло прочети сега http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%A4%D0%9A_%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B5_%28%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0_%D0%97%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B0%29

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 24 сеп 2013 16:58

kupo написа:
Avgusta 1916 написа:
Raoul_Duke написа:
Avgusta 1916 написа:
Raoul_Duke написа:

Точно това го знам много добре , неградски ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Ботев”