9ти кръг ЦСКА - Литекс 23ти септември 20:00 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Re: 9ти кръг ЦСКА - Литекс 23ти септември 20:00 часа

Мнениеот Авалокитешвара » 24 сеп 2013 13:48

W84me написа:
Авалокитешвара написа:За какво купуване на мача говорят някои? Откъде пари за купуването на мача? Освен това Томов, даже и да имаше пари за да купи мача, пак нямаше да купи мача, а просто щеше да открадне парите за себе си :|
Литекс по може да си позволи купуване на мач от нас.

Мачът беше очаквано за мен слаб с минимална победа за нас. Литекс полека-лека изпускат парата, което се и очаква. ЦСКА поизплува още малко. Но повече от трето място в крайното класиране няма да вземе. Ако изобщо стигне до третото място. То не е и толкова важно към момента :(

Не купен, а ДАДЕН!

Аха. Литекс дава мача, понеже ако спечели и излиза втори в класирането. А това е много опасно... :roll:
Интересно, защо миналото първенство не ни дадоха нито един мач :?:
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2013 13:48

Мача си беше ОК!Победихме Литекс и сме първия отбор който го е направил!Вече се изкачихме на една много добра позиция в класирането!Спечелихме "дерби" мач!Аз лично съм доволен!Колкото до играта,на този етап не ми пука за нея!Важни към момента са резултатите!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2013 13:49

Авалокитешвара написа:
W84me написа:
Авалокитешвара написа:За какво купуване на мача говорят някои? Откъде пари за купуването на мача? Освен това Томов, даже и да имаше пари за да купи мача, пак нямаше да купи мача, а просто щеше да открадне парите за себе си :|
Литекс по може да си позволи купуване на мач от нас.

Мачът беше очаквано за мен слаб с минимална победа за нас. Литекс полека-лека изпускат парата, което се и очаква. ЦСКА поизплува още малко. Но повече от трето място в крайното класиране няма да вземе. Ако изобщо стигне до третото място. То не е и толкова важно към момента :(

Не купен, а ДАДЕН!

Аха. Литекс дава мача, понеже ако спечели и излиза втори в класирането. А това е много опасно... :roll:
Интересно, защо миналото първенство не ни дадоха нито един мач :?:

То миналата година преди мачовете ни с тях,пак така говореха най-вече кухорогите!

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 24 сеп 2013 14:04

Левски и ЦСКА за това са толкова зле, защото хората в двата отбора, както и запалянковците им, говорят за всичко друго, но не и за футбол. Съответно и не правят нищо за футбола. Там все се говори за това, как някой бил купил мача, някой бил полегнал, директивите на Стойчо и т. н.
Ние сме същите като "кухорогите", няма защо да се лъжем. Оревахме света преди два сезона, задето Миньор излезе с юношите срещу Лудогорец. Вечно гледаме недостатъците у другите и подозираме другите в разни мошеничества. За това в отбора ни се говори за пари, за Томов, за адвокати и дела за пари, само не и за нещо футболно :cry:
Нека първо извадим гредата от собствените си очи, преди да се занимаваме с другите ;)
Юлий Цезар

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 24 сеп 2013 14:32

blue avalanche написа:
liliputchica написа:Разбирам раздразнението от моментното класиране,ДИШАЙ ДЪЛБОКО :lol:

Всъщност...нищо не си разбрал!С оглед на "класирането",за нас много по-изгодна беше победата на ЦСКА,отколкото победата на Литекс.Така,че си дишам съвсем спокойно! ;)

+1

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2013 15:25

Авалокитешвара написа:Левски и ЦСКА за това са толкова зле, защото хората в двата отбора, както и запалянковците им, говорят за всичко друго, но не и за футбол. Съответно и не правят нищо за футбола. Там все се говори за това, как някой бил купил мача, някой бил полегнал, директивите на Стойчо и т. н.
Ние сме същите като "кухорогите", няма защо да се лъжем. Оревахме света преди два сезона, задето Миньор излезе с юношите срещу Лудогорец. Вечно гледаме недостатъците у другите и подозираме другите в разни мошеничества. За това в отбора ни се говори за пари, за Томов, за адвокати и дела за пари, само не и за нещо футболно :cry:
Нека първо извадим гредата от собствените си очи, преди да се занимаваме с другите ;)

Кво да вадим бе човек,кви греди?
Аз си гледам моя отбор!В този мач предпочитам грозна победа,отколкото красива загуба!На отбора му трябва победи и самочувствие за да играе все по-добре!Байерн взеха требъл миналата година,ама смениха треньора и то с Гуардиола и все пак хората чакат да видят какво ще излезе от тази "смеска"!На хартия би трябвало да е непобедим отбор!На ЦСКА му е нужно време за да се обиграят футболистите и да започнат да мачкат с красива игра!
Кухорогите кво да ги гледам?При тях всичко е ПОЧТИ наред!
Станаха ПОЧТИ шампиони,ПОЧТИ носители на купата,имат ПОЧТИ цял стадион!
Медиен конфорт,пари от спонсори за о.бора,пари от някъде за стадиона,Раев на кормилото,Тонев на другото и разбира се Орденосеца начело!
Станаха истински Щампиони и евроидиотските им постижения се пренесоха в Азия!И все пак всички тези неща просто ме забавляват,но тотално не ми пука за тях!Пука ми само за ЦСКА и толкова!

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 24 сеп 2013 15:39

BRF написа:
Авалокитешвара написа:Левски и ЦСКА за това са толкова зле, защото хората в двата отбора, както и запалянковците им, говорят за всичко друго, но не и за футбол. Съответно и не правят нищо за футбола. Там все се говори за това, как някой бил купил мача, някой бил полегнал, директивите на Стойчо и т. н.

Аз си гледам моя отбор!В този мач предпочитам грозна победа,отколкото красива загуба!На отбора му трябва победи и самочувствие за да играе все по-добре!Байерн взеха требъл миналата година,ама смениха треньора и то с Гуардиола и все пак хората чакат да видят какво ще излезе от тази "смеска"!На хартия би трябвало да е непобедим отбор!На ЦСКА му е нужно време за да се обиграят футболистите и да започнат да мачкат с красива игра!
Медиен конфорт,пари от спонсори за о.бора,пари от някъде за стадиона,Раев на кормилото,Тонев на другото и разбира се Орденосеца начело!
Станаха истински Щампиони и евроидиотските им постижения се пренесоха в Азия!И все пак всички тези неща просто ме забавляват,но тотално не ми пука за тях!Пука ми само за ЦСКА и толкова!

Нямам предвид конкретен мач. Аз също предпочитам победа с 1:0 пред равен и загуба. Грозна победа за мен няма. Има само съдийска победа, но това е друга тема. Казвам, че е по-полезно да си гледаме нашите проблеми, а не да гледаме за "заговори" и други подобни неща у другите. Същото важи и за левскарите.
Юлий Цезар

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 сеп 2013 15:44

Нещата взеха да се нормализират.Преди имаше фенове които се представяха за цесекари и плюеха по отбора и треньора,сега са останали само подуенци.Така трябва да е!Мед ми капи на сърцето като гледам какви глупости и щуротии са изписали сините ни приятелки за да омаловажат победата на армейците и да ни убедят как Младенов не става.Но 13-ият гръг наближава и Стойчо пак ще ги сложи там където винаги ги е слагал,за това е нормално да го плюят докато още имат възможност.След 19.10 вече ще е късно!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2013 15:45

Авалокитешвара написа:
BRF написа:

Нямам предвид конкретен мач. Аз също предпочитам победа с 1:0 пред равен и загуба. Грозна победа за мен няма. Има само съдийска победа, но това е друга тема. Казвам, че е по-полезно да си гледаме нашите проблеми, а не да гледаме за "заговори" и други подобни неща у другите. Същото важи и за левскарите.

Разбрах! ;)

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 24 сеп 2013 17:18

Важна победа!
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Върни се в “ЦСКА”