Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селски, ще ти припомним кои сме, продавай!
Снощи не съм говорил за добри новини, но това са подробности. По принцим нещата вървят, хората казаха връщане назад няма, но защо да стойм безучастно и да чакаме все някой друг да върши нещата, можем да помогнем, като натискаме и ние бряговския "бизнесмен".
-
- Контакти:
Днес мощно да подкрепим ветераните лошо само че ясен го няма но едва ли дунав ще ни затруднят НАПРЕД БОТЕЕЕЕЕЕВ
Don Rumen написа:Снощи не съм говорил за добри новини, но това са подробности. По принцим нещата вървят, хората казаха връщане назад няма, но защо да стойм безучастно и да чакаме все някой друг да върши нещата, можем да помогнем, като натискаме и ние бряговския "бизнесмен".
отче, вярно ли е че селския иска три милиона за себе си??? пет милиона дългове и три милиона за Митьо...италианците сигурно ще се замислят доста....

-
- Контакти:
А между другото селския ходи в куклен на манастира и сьм казал когато го мернат да ми се обадят отивам с лопатата и го почвам ... 

Libermen написа:Относно италианците,мисля че сделката се бави защото немогат да съберат цялата сума.Това е
Би ли пояснил какво имаш предвид, защото тези ти думи могат да се тълкуват доста двузначно?
- Lord VOODOO
Има един много як лаф на Сталин и се отнася точно за уроди като Селският:
"Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем!" - нужно ли е да обяснявам?
"Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем!" - нужно ли е да обяснявам?
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Днес очакваме да се финализира сделката-за каква цена се говори.Това не е ли уточнено още на първите разговори.
Е каде прочети, че днеска чакаме да се финализира сделката? Като вчера в Пловдив24 черния нищо такова не каза.Доколкото си спомням единственото което каза е, че ще се опитат да приключат в най кратки срокове и играчите ще си получат заплатите само за този месец, демек българските играчи поне за сега няма да вземат по старите заплати които селю им дължи
- Fallen_Angel
- Контакти:
vranchevi написа:Днес очакваме да се финализира сделката-за каква цена се говори.Това не е ли уточнено още на първите разговори.
Стига с това "днес"... Денят "днес" като дойде - тогава ще е.
-
- Контакти:
Уважаеми фенове на Ботев ,
Аз , феньт на Левски искам да ви поздравя за непримиримостта с която защитавате любовта си - Ботев . Вьзхитен сьм. В сьщото време изразявам
учудването си от пасивността на младите левскари ,които продьлжават да поддьржат комфорта на лицето батков и предателят на синята идея Гонзо с плахите си протести ??? Сьжалявам,че не сьм по-млад.......
Аз , феньт на Левски искам да ви поздравя за непримиримостта с която защитавате любовта си - Ботев . Вьзхитен сьм. В сьщото време изразявам
учудването си от пасивността на младите левскари ,които продьлжават да поддьржат комфорта на лицето батков и предателят на синята идея Гонзо с плахите си протести ??? Сьжалявам,че не сьм по-млад.......