Кривия отговори на нападките

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Кривия отговори на нападките

Мнениеот Raoul_Duke » 24 сеп 2013 14:44

child in time написа:http://lportala.net/news/3207.html Изобщо не се съмнявам . Начина по който се опитват да окупират града е нечуван. Сигурен съм че което им е харесало вече е при тях от по малките клубове . Но не всичко е пари приятели не всичко е пари. Има и ще има млади момчета със свещеното ЧЕРНО БЯЛО райе в душата!

Кое му е "нечуваното" бе, Ваньо? Че предлагаме по-добри условия, отколкото можете да предложите вие и съвсем логично децата и родителите им избират нас?!!
А най-якия момент от тоз пореден ромски рев е как Стефчу - гУлЯмия локомотивец, дето не бил изобщо чувал за Камбура, се е уредил с едноседмична аванта в некво кафенеИзображениеКолко типично за неграмотниците, чието мото напоследък е: "Коври, яжте, пийте, Буда плаща"Изображение
Последна промяна от Raoul_Duke на 24 сеп 2013 14:45, променено общо 1 път.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 24 сеп 2013 14:45

поредния родител на което детето му е невероятен талант и всеки го иска.много напомня историята на митко илиев,който сега не се знае къде е.първо на тая възраст вратар няма как да изпъкне толкова ,че да хване око.второ клубовете в българия са научени да вземат а не да дават пари.и трето като не е щял да идва в ботев на кому е нужно да се вдига шум като не е станало.малкия и родителите са се взели много на сериозно ако си мислят,че нещо ще постигнат с тая сензация.най сигурно е ,че малкия фукльо е по добре да си стои на лаута,колкото му са възможностите .а баща му да бърка в джобовете си с надежда ,че таланта му е истински а не само родителски мерак.а най голямата тъпня е,че въобще обсъждаме недорасло лайно което не е сигурно дали въобще ще се занимава с футбол.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 24 сеп 2013 14:55

Pupper_ написа:От Лаута:
- да създадат поне минимални условия за децата в школата,
- да престанат да събират пари от родителите и
- да прекратят шоробаджанащината.
Едва тогава да си повдигат самочувствието с подобни статии. В един град живеем, всичко се знае!

Мдаам ....

Верни неща , само че не е ли по-лесно жълтите да са виновни :)

Само със сълзливи памфлети , не става Господа Неградски :lol: Трябва и акъл дет се вика :lol:

Малко хронология на събитията :

1. Най-великият момент в историята на железничарите - ерата Г. Илиев . Уникален, собственик - мечта , на който дълго му скандираха името и до днес веят знаме с неговия образ. Най-великата и свята личност в тяхната история . А какви са фактите ? Торбите с нарко пари хвърчаха за наемници и купени съдии / 20 млн лв според думите на въпросния собственик/ , купи, титли, евроучастия и всички екстри .... А с тези пари няма ЕДИН ЗАБИТ ПИРОН в базата , децата им от школата ритаха със скъсаните обувки в калта докато наемниците караха коли за стотици хиляди . Но за всеки черно-бял това е собственикът - мечта и жълтите са виновни за мизерият в школата .

2. Вторият собственик , той не е мечта като първия , но пък сбъдва мечти :roll: Всички занем кой е , та той в прав текст им заяви че него школата не го инетерсува изобщо , но благодарствени плкати от железничарската общественост не липсваха , ръкопляскаха му , скандираха името му, че наскоро пак си го прибраха :oops: Сигурно вече се досещате че отново жълтите са виновни за мизерията в школата им :oops:

3. Третият .... "собственик" до изборите :) Даде им човека 1 млн , изпълни си обещанието , браво на него :roll: Само едно не ми стана ясно, при положение че една трибуна не могат да напълнат .... сега с парите се облизват за нова с още 4000 места . Добер бе ... като школата ви е мизерна ,що не я стегнете с тия пари ? М ? Ама за какво да я стагат като жълтите са виновнеи бе :shock:

Въпросите могат и да продължават още, само че какъв е смисълът при изключително закърнялата мозъчна дейност в черно-бялата "общественост" и отговорът на всеки техен проблем : жълтите са виновни :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 24 сеп 2013 14:58

boabbb написа:Мисля, че е време жълтите да се скрият, защото другата седмица почва панаира :mrgreen: и мисля да идвам, а не ми се гледа перушина :mrgreen: Предлагам да издигнете портрети на Пеевски и Местан на другия мач :lol: Викате на буферите, че били цигани, а въпросния ви "ръководител" изглежда така:

Панаира за рогат добитък не е другата седмица :roll:

А портрети на Доган, Местан и Пеевски има в офиса на мустакатия доносник при който сините комунисти са на заплата от 30 К лири на месец за "охрана" :oops:

Тата /Мустака/ и Сокола / Доган/ .... любовници по комсомолско-доносническа линия и видни сини фенове :oops:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 24 сеп 2013 15:13

Големи женички излязоха тия от локото. Мрън, мрън....

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 сеп 2013 15:51

1912plovdiv написа:
boabbb написа:Мисля, че е време жълтите да се скрият, защото другата седмица почва панаира :mrgreen: и мисля да идвам, а не ми се гледа перушина :mrgreen: Предлагам да издигнете портрети на Пеевски и Местан на другия мач :lol: Викате на буферите, че били цигани, а въпросния ви "ръководител" изглежда така:

Панаира за рогат добитък не е другата седмица :roll:

А портрети на Доган, Местан и Пеевски има в офиса на мустакатия доносник при който сините комунисти са на заплата от 30 К лири на месец за "охрана" :oops:

Тата /Мустака/ и Сокола / Доган/ .... любовници по комсомолско-доносническа линия и видни сини фенове :oops:

Съгласен с всичко - на рогатите няма какво да им гледам. Аз съм за друг панаир - ама вярно, бе, вие такова месо не ядете :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 сеп 2013 15:52

[center]Изображение[/center]

Измислянето на настояще продължава с пълна сила!На тоя малкия Буфон ако му бяха предложили пари,щеше да хукне с мръсна газ към Коматево.Щото "неподвластните никому" кинти не отказват.Питайте Камбура защо пролетта игра на Армията,защо големия буфер Златински е в Лудогорец,Кавдански-в Черноморец и другите избягали от срутения стадион :mrgreen: Къде е единствения почетен президент на заплата и къде един директор прибира в джоба си пари от продажбата на билети и как феншопа ви работи за един един "вип фен" :mrgreen: И накрая-кой продаде финала за купата :lol: Вие за пари и майките си ще продадете,какво остава за някакво вратарче-юношка!!
Иначе да е живо и здраво момчето и дано има пари,за да може един ден да пази на мъжкия отбор и жълто-черните да го дупчат в дербито!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 24 сеп 2013 15:58

Изображение
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 24 сеп 2013 17:27

boabbb написа:
1912plovdiv написа:

Панаира за рогат добитък не е другата седмица

А портрети на Доган, Местан и Пеевски има в офиса на мустакатия доносник при който сините комунисти са на заплата от 30 К лири на месец за "охрана"

Тата /Мустака/ и Сокола / Доган/ .... любовници по комсомолско-доносническа линия и видни сини фенове

Съгласен с всичко - на рогатите няма какво да им гледам. Аз съм за друг панаир - ама вярно, бе, вие такова месо не ядете :mrgreen: :lol: :mrgreen:

И като стана въпрос за ядене , да те питам ти пица обичаш ли да хапваш :roll:

Не че нещо, но преяждането с турска пица за 1,50 лв изобщо не ви се отразява добре на мозъчната дейност :oops:

Знам че вашата розова порода е известна че не подбира и яде всичко , но все пак помолете турските ви господари на които сте охрана за 50 лв ако не друго поне да сменят пицарията :mrgreen:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 сеп 2013 17:40

Ботев унижи градския си съперник Локомотив с 8:0 в мач от втория кръг на Купата на БФС за набор 96. Двубоят се игра на терен №1 на базата на "канарчетата" в Коматево и бе изгледан от около 300 зрители.

"Жълто-черните" доминираха тотално през цялата среща и напълно заслужено стигнаха до изразителната победа. Начало на голеадата даде Наско Милев в 15-ата минута, когато засече топката с глава в мрежата на "черно-белите" за 1:0. В 22-ата минута резултатът стана 2:0, а точен бе Красимир Здравков, отбелязал красив гол с изключително елегантен прехвърлящ удар. 2 минути по-късно цифровото изражение стана класическо, а в прегръдките на съотборниците си попадна Васил Кирков, който се разписа след добър индивидуален рейд. В 36-ата минута Кирков вкара втория си гол в двубоя с удар по диагонала от 10 метра. 2 минути преди края на първата част капитанът Валентин Томов разтресе напречната греда с мощен удар от 20 метра.

Второто полувреме започна равностойно, но в 60-ата минута резултатът стана 5:0 след нов гол на Наско Милев. В 63-ата минута Васил Кирков оформи своя хеттрик, а 4 минути по-късно това стори и Наско Милев. Последното попадение в двубоя бе дело на Васил Кирков, който с четвъртия си гол в срещата хвърли публиката в екстаз.

Освен отбелязаните 8 гола, "жълто-черните" реализираха още две попадения, които бяха отменени за засада. От своя страна "смърфовете" отправиха едва един опасен удар към вратата на Мартин Димитров, но той бе отразен с вещина от стража на ботевистите.

Ботев 8:0 Локомотив

1:0 Наско Милев 15`
2:0 Красимир Здравков 22`
3:0 Васил Кирков 24`
4:0 Васил Кирков 36`
5:0 Наско Милев 60`
6:0 Васил Кирков 63`
7:0 Наско Милев 67`
8:0 Васил Кирков 78`

Изображение
Изображение

:lol: :lol: :lol: От тези ли ще взимаме футболисти?За 1 седмица ги бием 3 пъти...май вратарчето го искаме да гони топките около терена :mrgreen:
Последна промяна от slash1912 на 24 сеп 2013 19:25, променено общо 1 път.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”