Кривия отговори на нападките

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Кривия отговори на нападките

Мнениеот slash1912 » 24 сеп 2013 11:37

Малцинствата издържаха почти седмица без да се занимават с отбора на Пловдив.За да не идват децата при нас трябваше да накарате наркомана да ви направи школа,а не да ви купува титла.Иначе трогателните истории от разни портали-мортали са като разказите на Золума-90% измислица!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 24 сеп 2013 11:39

boabbb написа:Жълтите да наричат буферите турци :lol: Не знам, ама сега мустака като ви вкара директива да ходите с фесове на мач, ще е интересно. Иначе на изборите си знаете - полумесец в квадратчето на ДПС и 20 кинта отвънка :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Издишаш! На последните избори, ДПС регистрира най-ниския резултат в Пловдив, от всички избори до сега! Хайде, търси нещо друго, това е оспорено с ФАКТ!
[offtopic](Чудно ми е, дали ако се добавят гласовете за Марешки, ще се постигне аналогичен резултат, с този от предишните избори?)[/offtopic]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 24 сеп 2013 11:47

Сините приятелки на небългарите на кое място сте в класирането :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 сеп 2013 11:48

boabbb написа:
Pupper_ написа:
boabbb написа:Жълтите да наричат буферите турци :lol: Не знам, ама сега мустака като ви вкара директива да ходите с фесове на мач, ще е интересно. Иначе на изборите си знаете - полумесец в квадратчето на ДПС и 20 кинта отвънка :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Издишаш! На последните избори, ДПС регистрира най-ниския резултат в Пловдив, от всички избори до сега! Хайде, търси нещо друго, това е оспорено с ФАКТ!
[offtopic](Чудно ми е, дали ако се добавят гласовете за Марешки, ще се постигне аналогичен резултат, с този от предишните избори?)[/offtopic]

Кой е казал, че феновете на Ботив са от Пловдив? :mrgreen: Това е такава тапа, че направо е време да си угасиш компютъра :lol:

По-голяма тапа от тази в задника ти няма :mrgreen: Обясни ми откъде съм,като си толкова запознат :lol: :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 24 сеп 2013 11:52

boabbb написа:
Pupper_ написа:

Кой е казал, че феновете на Ботив са от Пловдив? :mrgreen: Това е такава тапа, че направо е време да си угасиш компютъра :lol:

Внимавай, как пишеш имената на отборите, че ще те баннат и ще ми е скучно!
Аз казвам, че феновете на Ботев са от Пловдив, понеже живея в този град. Ти как го прецени, от Герман, незнам :)
А, че в крепостите на ДПС - Кърджали и Шумен е пълно с фенове на Левски и ЦСКА, е неуспорим ФАКТ! Така че вземи си тапата и я използвай по предназначение, преди да си протекъл ;)

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 24 сеп 2013 12:01

Нормално е децата да искат да тренират в добри условия и да се наслаждават на играта. Поне родителите им знаят какво ще стане ако ги оставят на Лаута. Ще ги съсипят още преди да навършат 19, ще ги карат да пускат по 4-5 гола в мачовете юношите до 19 както правеше Иван петлешков и после ще им запушват устите с по 200 лева като Коко е направил 10 пъти повече.... как да станат футболисти после като ги покварват още преди да са изиграли един мач в А група. Не случайно това вратарче с турското име от селекцията на локото старша, която изпадна, се отказа после от футбола, тези загуби с по 5 гола и залагания го бяха смазали.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 24 сеп 2013 12:04

wannabe написа:Възпитан съм на турци да не вярвам!

А би трябвало да вярваш на родителите си :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 24 сеп 2013 12:20

Raoul_Duke написа:

На българи вярвам, ако става въпрос за родителите ми. Но все пак на ДПС-ари, еничари и турци не вярвам! Затова хора като теб, дори и истината да ми казват, най-малкото ще се усъмня и проверя :oops:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 24 сеп 2013 12:26

B-1912 написа:Нормално е децата да искат да тренират в добри условия и да се наслаждават на играта. Поне родителите им знаят какво ще стане ако ги оставят на Лаута. Ще ги съсипят още преди да навършат 19, ще ги карат да пускат по 4-5 гола в мачовете юношите до 19 както правеше Иван петлешков и после ще им запушват устите с по 200 лева като Коко е направил 10 пъти повече.... как да станат футболисти после като ги покварват още преди да са изиграли един мач в А група. Не случайно това вратарче с турското име от селекцията на локото старша, която изпадна, се отказа после от футбола, тези загуби с по 5 гола и залагания го бяха смазали.

Нека небългарите прочетата това мнение няколко пъти,понеже бавно загряват после да реват.Тото динев кара децата им да играят тото вместо него да нападат те пак гледат жалтити.Сами се затриха от комплекси всеки ден диарии от лпортала по Ботев жалки са Пловдив е малък за два големи отбора оцелява само наи силния Ботев ще е хегемон а децата им ще са канари 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 24 сеп 2013 12:29

wannabe написа:
Raoul_Duke написа:

На българи вярвам, ако става въпрос за родителите ми. Но все пак на ДПС-ари, еничари и турци не вярвам! Затова хора като теб, дори и истината да ми казват, най-малкото ще се усъмня и проверя

Българи били... Затова си правите циганските панаири и шествия от Джумая джамия и затова легендите ви Аян Садък и Юмер Джевиз са кандидат-депутати от ДПС :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Ботев”