Държанието на агитката на Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Re: Държанието на агитката на Берое

Мнениеот -Ицо- » 23 сеп 2013 22:59

Жълтите, за втори път в рамките на една календарна година се излагате до краен предел след наши мачове. То не бяха рисунки от часовете по труд и техника, в доказателство на засадата, която съдията-киборг е подминал, само и само да прекара свещения отбор, сега пък като няма за какво друго да се хванете се опитвате да ни изкарате едва ли не родоотстъпници и още малко ще поискате да ни разстрелят публично на площада. Аз съм бероец. Не един и два пъти съм водил ожесточени спорове в нашия форум относно неприличните скандирания. Не защото са насочени към вас, или към "Левски", или който и да било друг, а защото не намирам подобно поведение за нормално. И тъй като честичко съм на стадиона, знам, че агитката ни се подобрява в това отношение, опитват се да заглушат шепата кретени, които просто ги има на всеки стадион. И в този мач не съм се включил в нито една обидна песен. И ако вие бяхте нормални хора сега щях да съм плътно зад вас в тази критика към нашата публика.

Обаче вие не сте. Самочувствието ви е до небесата, а покритие - никакво. Имате една по-добра бройка редовни фенове и до там. Къде ви беше градското поведение като трошихте седалки в несвяст? Или като мятахте факли по пистата? Значи шизофренията ви е докарала до там, да се възприемате като национален герой, умрял за майка България, но това не ви спира да рушите и малкото, което е построено в последно време. И на базата на какво се имате за нещо повече от нас? Къде точно ви е моралното превъзходство, което да ви даде право да съдите другите? Как почетохте вие светлия ни празник, който твърдите, че ние сме опропастили? Да не би да съм пропуснал нещо? Защо не се примирите с факта, че сте много далеч от някакво футболно величие и има отбори, които могат да ви бият?
И като сме тръгнали - на какво отгоре носите името на национален герой? Той ваш ли е? О, прощавайте, разбира се че е ваш! Пък и да не е - ще си го купите, сега нали сте паралии. Имам по-добра идея - направо си го патентовайте. Че как така някой друг ще използва името Ботево, Ботев е от Пловдив, ама само от половината. Другата половина не можа да го роди, поради липсата на съответните полови органи. Вместо спонсор, на фланелките ще имате лика на Ботев, за да не стават грешки. Футболистите ви до един ще са задължени да пуснат дълга гъста брада и мустаки. Който не може - залепена. Ако по време на мач залепена брада падне - автоматично се свири дузпа, изпълнена от.... Христо Ботев! Защото всеки един футболист ще бъде задължен да се преименува, преди да вземе участие в официален мач. Обаче познайте какво - пак няма да има имате абсолютно нищо общо с този велик човек! И моля ви, този път разберете - с тези си слова иронизирам ВАС!, умопобъркани, мрънкащи, малки, шизофреници!
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 23 сеп 2013 23:06

samatoranaga написа: Даже защитник на скандиранията, че е...и на празника, с ник бАлгарин се намери. Ужас.

Я пак прочети, ако можеш, какво съм написал, и ако можеш да го проумееш, тогава ми вкарвай думи в устата си, момче. В мнението си задавам няколко въпроса, явно неудобни за вас. Ама като не можеш да ми отговориш, най-лесното е да обиждаш. Е кой е простака тогава?

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 сеп 2013 23:07

samatoranaga написа:С две думи да обобщим както повечето тук писаха - САМО ИЗРОД може да държи плакат на национален герой и заедно С ДЕЦА да пее че го е е...! И това в В ДЕНЯТ в който се чества СВОБОДАТА за която са се борили тези същите ГЕРОИ. Та вие със сигурност повечето вчера не сте и знаели кои са тези на които държахте ликовете. Селянията ви е замаяла простите глави и не осъзнавате в какво се забърквате. Изводите всеки си ги прави сам. Явно първите години на някои хора са изтървани тотално и безвръзвратано. Оправдания винаги могат да се намерят, но кого заблуждавате. Срам сте за България и колкото повече се оправдавате ставате по смешни. Ще си сърбате попарата.
Даже защитник на скандиранията, че е...и на празника, с ник бАлгарин се намери. Ужас.

Изтърка се тази плоча вече с това да се правите на супер възмутени и света вода ненапита , дай нещо ново.
Феновете на Металик Сопот - Ботевъ Пловдив освиркаха и псуваха ли по националния химн , когато се пееше снощи на мача? Нима това не е гавра? При това с националния химн на България!
Лицемери! Да бяхте вдигнали едно българско знаме и един плакат за празника , ама не би.Да псуваш и освиркваш е по-лесно , а ако намериш друг виновен , тогава си перфе.Лузъри и хейтъри жълти!
Иначе извъртате задника веднага - много сте се обидили , викали сме срещу Ботевъ. :oops:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 23 сеп 2013 23:10

-Ицо- написа:Жълтите, за втори път в рамките на една календарна година се излагате до краен предел след наши мачове. То не бяха рисунки от часовете по труд и техника, в доказателство на засадата, която съдията-киборг е подминал, само и само да прекара свещения отбор, сега пък като няма за какво друго да се хванете се опитвате да ни изкарате едва ли не родоотстъпници и още малко ще поискате да ни разстрелят публично на площада. Аз съм бероец. Не един и два пъти съм водил ожесточени спорове в нашия форум относно неприличните скандирания. Не защото са насочени към вас, или към "Левски", или който и да било друг, а защото не намирам подобно поведение за нормално. И тъй като честичко съм на стадиона, знам, че агитката ни се подобрява в това отношение, опитват се да заглушат шепата кретени, които просто ги има на всеки стадион. И в този мач не съм се включил в нито една обидна песен. И ако вие бяхте нормални хора сега щях да съм плътно зад вас в тази критика към нашата публика.

Обаче вие не сте. Самочувствието ви е до небесата, а покритие - никакво. Имате една по-добра бройка редовни фенове и до там. Къде ви беше градското поведение като трошихте седалки в несвяст? Или като мятахте факли по пистата? Значи шизофренията ви е докарала до там, да се възприемате като национален герой, умрял за майка България, но това не ви спира да рушите и малкото, което е построено в последно време. И на базата на какво се имате за нещо повече от нас? Къде точно ви е моралното превъзходство, което да ви даде право да съдите другите? Как почетохте вие светлия ни празник, който твърдите, че ние сме опропастили? Да не би да съм пропуснал нещо? Защо не се примирите с факта, че сте много далеч от някакво футболно величие и има отбори, които могат да ви бият?
И като сме тръгнали - на какво отгоре носите името на национален герой? Той ваш ли е? О, прощавайте, разбира се че е ваш! Пък и да не е - ще си го купите, сега нали сте паралии. Имам по-добра идея - направо си го патентовайте. Че как така някой друг ще използва името Ботево, Ботев е от Пловдив, ама само от половината. Другата половина не можа да го роди, поради липсата на съответните полови органи. Вместо спонсор, на фланелките ще имате лика на Ботев, за да не стават грешки. Футболистите ви до един ще са задължени да пуснат дълга гъста брада и мустаки. Който не може - залепена. Ако по време на мач залепена брада падне - автоматично се свири дузпа, изпълнена от.... Христо Ботев! Защото всеки един футболист ще бъде задължен да се преименува, преди да вземе участие в официален мач. Обаче познайте какво - пак няма да има имате абсолютно нищо общо с този велик човек! И моля ви, този път разберете - с тези си слова иронизирам ВАС!, умопобъркани, мрънкащи, малки, шизофреници!

Словоизлияния от рода на "Да, ама вие защо биете негрите" няма да променят простотията на част от феновете на Берое и да поправят идиотското им поведение в неделя вечер.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 23 сеп 2013 23:11

Великата публика на футболния отбор "Ботев" миналия път потроши 200 седалки. Този път мятаха факли по чисто новата ни писта. Дойдохте и псувахте. По време на едноминутното мълчани и химна подвикавахте нещо там... Нещо може би пропускам, но кое точно е примера, който давате? Леко съм разочарован от това как нашата публика а зациклила в някои глупави скандирания и песни, но ми става смешо като видя да се биете в гърдите. А да- подкрепяйте Цв. Василев по- мощно. Какво мълчахте след 60-тата минута. Можехте поне името му да скандирате заради турските пари, дето идват към отбора ви. И пак питам- кое точно е пример за подражание?
Последна промяна от daydreamer на 23 сеп 2013 23:13, променено общо 1 път.

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 23 сеп 2013 23:13

Каквото повикало-такова се обадило
Но за да не продължавам с въртенето в кръг, ще кажа, че една част от беройската агитка, преди време подхващаше една изключително грозна песен, в която бе намесен Гунди и синьото небе. Не един път сме дискутирали, че това е пълна простотия и слава богу това бе изоставено.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 сеп 2013 23:13

T&T написа:
-Ицо- написа:Жълтите, за втори път в рамките на една календарна година се излагате до краен предел след наши мачове. То не бяха рисунки от часовете по труд и техника, в доказателство на засадата, която съдията-киборг е подминал, само и само да прекара свещения отбор, сега пък като няма за какво друго да се хванете се опитвате да ни изкарате едва ли не родоотстъпници и още малко ще поискате да ни разстрелят публично на площада. Аз съм бероец. Не един и два пъти съм водил ожесточени спорове в нашия форум относно неприличните скандирания. Не защото са насочени към вас, или към "Левски", или който и да било друг, а защото не намирам подобно поведение за нормално. И тъй като честичко съм на стадиона, знам, че агитката ни се подобрява в това отношение, опитват се да заглушат шепата кретени, които просто ги има на всеки стадион. И в този мач не съм се включил в нито една обидна песен. И ако вие бяхте нормални хора сега щях да съм плътно зад вас в тази критика към нашата публика.

Словоизлияния от рода на "Да, ама вие защо биете негрите" няма да променят простотията на част от феновете на Берое и да поправят идиотското им поведение в неделя вечер.

Айде сега да обърнеш поглед на другата страна и да кажеш ,че и от вашите утайките са доста.Като кажеш "А" , кажи и "Б" , или твърдиш ,,че всички жълти са образцови фенове и не освиркват националният химн , без значени е от кой се изпълнява.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 23 сеп 2013 23:17

Сетих да ви споделя едно друго мое образователно писание, което явно е било леко затрито. Виждам, в мое отсъствие сте затвърдили опасенията ми - че не ви достига мозък, да смелите и малкото информация, която ви подавам. Да видим дали в по-обобщен вариант, когато не сте намесени пряко, ще успеете да го асимилирате:

Доста пъти съм писал по темата, но какво пък, да има :)

Футболът е спорта на простолюдието. Имайки предвид, че поне едно 90% от населението на Земята спада в графата "простолюдие", разбираемо, е и най-популярния.

Във всяко едно микрообщество има индивиди, който пораждат единствено и само искрено отвращение. Затова и не можем да кажем "Всички левскари/цесекари/софиянци/българи/полицаи/парашутисти/коминочистачи/ са наркомани и дебили". Навсякъде има идиоти, има и нормални и стойностни хора(дори и сред наркоманите и дебилите :Р). За жалост, първите винаги преобладават... Те са хората, който обикновено задават въпроси от рода на "Ама как така няма да паля факли и да гърмя бомбички, нали съм на мач?", "Как така няма да псувам на майка и да проклинам цяла Вселена, нали съм на мач?", "Как така няма да се сбия с тоя или оня, нали съм на мач?". И са толкова уверени в правотата си, че очакват всички други да се съобразяват с тях.
Неслучайно, те често биват оприличавани на различни видове животи, поради сходния умствен капацитет и модел на поведение. И както много животни, те са крайно териториални. В смисъл - възприемат всичко, което им е дори бегло познато, като тяхна територия.
Когато събереш 5-6 големи и няколко по-малки групи от подобни индивиди на едно място се получава погрешно именуваното явление "Българска фен култура". Тя се изразява в безконечни препирни, мерене на отличителни полови израстъци, периодично участие в "ритуала на летящите седалки" и прочие безпредметни дейности.

В този ред на мисли - Левски е нехаресван, а публиката му е комплексирана, защото всички други отбори са нехаресвани, а публиките им са комплексирани. Това е единствения вариант за съществуване в българската футболна действителност. Естествено, има дребни, незначителни разлики в аргументациите на различните фенове - едните били подпирани, другите били селяни, третите имали по-добро място за паркиране. Но същността е еднаква. Всичко друго би било парадокс, който би накарал планетата ни да имплодира, секунди след като един нещастен кашалот, материализирал се в ниска орбита, се размаже на повърхността й....
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 23 сеп 2013 23:18

sin4ec написа:ФЕНОМЕН, това е футбол. Ний се мразим с червените, мразим се и с жълтите. Но има граници. Не ми сравнявай ****ето на Ботев с ****ето на жалтурски майки. Ний не сме девици и не се правим на такива. Който не му харесва-да ходи на театър и на опера. Мен на опера не ми се ходи, скучна ми е. А за проблемите в Заара съм писал много, още от едно време, га играхме финал с Литекс там. Как пък все при вас? Айде да не се връщам на финала в Ловеч преди няколко месеца, че ще стане страшно! И не ми се правете на ощипани, че там има една групичка лайнари, дето рано или късно ще си изяде пердаха. Не че не лапнаха по тупаница, ама тогава ще е баш! А и нямате деян на бой, ако ви хванат жалтите, жална ви майка! На кви точно се барате, че не ми е ясно?

За разлика от теб аз ходя на стадиона , за да гледам футбол, т.е. мача между два отбора! А не да гледам как някакви дрисльовци по трибуните се пеняват и се показват колко са безмозъчни, като леят простотии по другите фенове, бият се с тях и трошат седалки! Не ща такъв "футбол"! Искам да гледам футбол - спорт, в който два отбора от по 11 футболиста излизат на терена и се борят за победата!Повярвай ми, над 90% от хората на стадиона не са там заради вашия "футбол", а за да гледат мача! Вашия "футбол" е скучен и пошъл!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 23 сеп 2013 23:26

Глупак, ти освен да сееш злъч и омраза друго не правиш.Лицемер!

Върни се в “Ботев”