Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот daduradam » 23 сеп 2013 23:03

Red_Girl написа:
rhaegar написа:Що аз да ви мисля начини, имате си там умни глави дето ви правят хореографиите, да мислят те. И като им са тъпи идеите им кажете, не да скачате радостно, каквото и да ви предложат.

Аз изобщо не смятам, че това е глупаво. Плюс тва всеки един фен клуб, форум се следи и ако някой сподели идея се приема. Защо не предложиш нешо умно? Мисля можеш да пишеш.?? Вместо на мен да ми обясняваш, ше ти дам сайт, линк, адрес.. каквото трябва и може да предложиш нещо. Лично ше те подкрепя и няма да има проблем. Съгласен ли си?Плюс тва нали си фен на Левски и те са отворени към идеи, давай.. Що разчитате само на 15 човека.. Къде сте другите фенове? ако всички са глупави, къде сте вие умните, да ги просветлите? Едно и да си лаете, друго е да предложите нешо ..

Той вече предложи ;)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2013 23:03

rhaegar написа:
Red_Girl написа:
rhaegar написа:Ама не е това начина, който и за когото да го прави.

Измислете вие начин и го предложете. Мисля, че много от момчетата направиха достатъчно, някои бяха и до Пловдив и ги почетоха.. Какво вие направихте? Когато предложите нешо друго, тогава може и някой да ви чуе.. Имаше и транспаранти и какво ли още не. Никой не си мръдна пръста.

Що аз да ви мисля начини, имате си там умни глави дето ви правят хореографиите, да мислят те. И като им са тъпи идеите им кажете, не да скачате радостно, каквото и да ви предложат.

Аз им дадох безплатна идея за нещо оригинално, ама те са фенове на пирото само и главите им служат, за да им държат очите и ушите, а и да има откъде да поемат бирата. :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 сеп 2013 23:05

Red_Girl написа:
rhaegar написа:Що аз да ви мисля начини, имате си там умни глави дето ви правят хореографиите, да мислят те. И като им са тъпи идеите им кажете, не да скачате радостно, каквото и да ви предложат.

Аз изобщо не смятам, че това е глупаво. Плюс тва всеки един фен клуб, форум се следи и ако някой сподели идея се приема. Защо не предложиш нешо умно? Мисля можеш да пишеш.?? Вместо на мен да ми обясняваш, ше ти дам сайт, линк, адрес.. каквото трябва и може да предложиш нещо. Лично ше те подкрепя и няма да има проблем. Съгласен ли си?Плюс тва нали си фен на Левски и те са отворени към идеи, давай.. Що разчитате само на 15 човека.. Къде сте другите фенове? ако всички са глупави, къде сте вие умните, да ги просветлите? Едно и да си лаете, друго е да предложите нешо ..

Е ти ако мислеше че е глупаво, нямаше да спорим.

Казах ти-не ми е на мен работа да ви правя хореографиите. Но имам право да ги харесвам или да не ги. То аз и за филм може да имам идея, ама няма да пиша мейл на Тарантино примерно. Има си хора за това, те да мислят, но не можеш да забраняваш на другите да изказват мнение, само защото не са правили нещо подобно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 23:07

Да не ми го предлагат на мен, а там където трябва. Във всеки футболен форум си има тема относно идеи. Транспаранти имаше, ходи се в Пловдив.. даже доста се организираха.. Имаше и протести тогава.. Ама къде бяха те? Тука в София.. пред компа.. На НДК когато бяха шествията някои отиде ли?? Всичко беше в памет на момчетата.. Нямаше сблъсъци..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2013 23:08

Red_Girl написа:
Кашчей написа:[

Какво пяхте, че ми се губи? А че на някои не им пука е явно, ама вие нападнахте БФС, а не тези, на които не им пука. Нали сте яки, що не го направихте снощи или тази вечер? Като обърнахте знамената с какво им накривихте?

Какво трябва да накривяваме... Знамената са обърнати с уважение към загиналите момчета.. А тва, че ти го възприемаш като война си е лично твоя работа.. Както казах по цял свят се прави и ще продължи..И пак ше кажа. Като нещо не ви харесва, предложете идея за друго по-хубаво.Ако не, си трайте и тва е.

С уважение не се обръщат знамена, ама ти нито си ходила, нито ще ходиш в казарма (без значение, че се бараш за армейка). С уважение, за почит, знамената се смъкват наполовина, но това на вас няма как да ви е ясно, защото сте армейци, без да сте влизали в казарма! Дори съм убеден, че много от вас с удоволствие биха разрушили някой паметник в Борисовата градина.. просто защото са яки пичове.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 23:10

rhaegar написа:Е ти ако мислеше че е глупаво, нямаше да спорим.

Казах ти-не ми е на мен работа да ви правя хореографиите. Но имам право да ги харесвам или да не ги. То аз и за филм може да имам идея, ама няма да пиша мейл на Тарантино примерно. Има си хора за това, те да мислят, но не можеш да забраняваш на другите да изказват мнение, само защото не са правили нещо подобно.

Аз не те карам да правиш хорео, а да дадеш идеи.. Защо, ако идеята ти е добра да не се направи?? В случая тва няма общо с филм.. Ти кво мислиш, че идеята за всяко хорео е от един човек ли?? Има си теми, четат се предложения, ако някое допадне се осъществява.. . Не виждам кое е трудното? Не си измивай ръцете с някъв тъп пример за филм..Има начин, явно няма желание от твоя страна. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2013 23:11

Red_Girl написа:

Аз не те карам да правиш хорео, а да дадеш идеи.. Защо, ако идеята ти е добра да не се направи?? В случая тва няма общо с филм.. Ти кво мислиш, че идеята за всяко хорео е от един човек ли?? Има си теми, четат се предложения, ако някое допадне се осъществява.. . Не виждам кое е трудното? Не си измивай ръцете с някъв тъп пример за филм..Има начин, явно няма желание от твоя страна. ;)

Стига бе.. ти искаш левскар да ти даде идея за ..ммм трудно ми е да употребя думата.. хорео, на агитката на ЦСКА :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 23:11

Кашчей написа: С уважение не се обръщат знамена, ама ти нито си ходила, нито ще ходиш в казарма (без значение, че се бараш за армейка). С уважение, за почит, знамената се смъкват наполовина, но това на вас няма как да ви е ясно, защото сте армейци, без да сте влизали в казарма! Дори съм убеден, че много от вас с удоволствие биха разрушили някой паметник в Борисовата градина.. просто защото са яки пичове.

Недей да даваш акъл като не познаваш някого..Кажи го на всички футболни агитки.. Просветли ги..Само ми кажи как да смъкне наполовина знамето на офанзива примерно??

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 23:13

Кашчей написа:
Стига бе.. ти искаш левскар да ти даде идея за ..ммм трудно ми е да употребя думата.. хорео, на агитката на ЦСКА :mrgreen: :mrgreen:

Аз не казвам за нас.. И левски си има форум с такава тема, дето се пишат предложения..След като имате идеи- давайте! Толкова е лесно.. Стига желание да имате.. И след това критикувайте, ако не ви харесва..

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 сеп 2013 23:14

Red_Girl написа:

Естествено че нямам желание. Аз ако съм имал, ще се занимавам с това. Но, повтарям, това че не съм правил нещо не ми отнема правото да го харесвам или не, нито пък да изразявам мнението си за него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”