Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 23 сеп 2013 22:51

Red_Girl написа:
rhaegar написа:
Кое не съм разбрал? Знаме се обръща във война, не в памет на когото и да било. Не е това начина да се почита човек.

Във футбола масово се ползва.. Дори и вие, феновете на левски го правите в памет на Андрей и когато починаха те. Тва се прави по цял свят.. Не е само тук. Аз не виждам нешо лошо в това. Не знам защо трябва да се прави проблем от такова нещо.. и да се дава акъл кво значи и кво не. Вместо да се оцени и да не се споменава.. Ей така, заради тея деца. Но не, трябва някои да се направят на много знаещи и да не оценят жеста на другите.

Ама не е това начина, който и за когото да го прави.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2013 22:51

Red_Girl написа:
rhaegar написа:
becks32milan написа:
Без име написа:Като обсъждате прасетата, е редно да се каже, че знамената на дефанзива, ако искат и на гредите да си ги закачат, но националните знамена трябва да са в нормално положение! Разбира се, че е трудно за проумяване, но се налага.

Че точно националните знамена се обръщат при война :lol:
При безредиците в нощта когато обявиха резултатите от предсрочните избори се случи същото.

Вие сте откачени бе :!: В какво ще ви се изрази войната като обърнете знамената? Какво показвате? Боли го всички знаем кое оня циганин дали вие обръщате знамена на мач. Като сте във война-идете в Катуница и го изметете, със знамена по мачове не става.

Ти пак не си разбрал.. Кашчей говори за война. Аз само казах, че знамената ни са обърнати в памет на момчетата от Катуница.. И да феновете , хулиганите бяха там и подпалиха всичко, а после бяха наречени лумпени, пияници и какви ли не.. Къде бяхте, вие нормалните тогава?? Ако тва бяха ваще деца, така ли щяхте да реагирате?? Щяхте да искате да са мъртви, ама е много лесно да се говори отстрани..

Кашчей каза и друго, но в отговор на друг пост. Ще е добре феновете да имате малко повече познания и малко повече ПР, но не за защита на некадърници, а за да ви правят демонстрациите качествени, а не атакуеми. С обърнати знамена показвате обявяване на война. С обърнати трансперанти показвате.. нищо.
Да палите факли и да пеете КЗЛ ви има, но да млъкнете в един определен момент, в който да затрептят пламъчетата на свещите, леко разлюлявани от ръцете ви-там ви няма. дори и лозунг можете да скандирате в памет на момчетата.. примерно катуница, ние няма да забравим и няма да простим.
това обаче явно е над възможностите на "лидерите" ви!?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

pomiqr4

Мнениеот pomiqr4 » 23 сеп 2013 22:52

becks32milan написа:
Без име написа:Като обсъждате прасетата, е редно да се каже, че знамената на дефанзива, ако искат и на гредите да си ги закачат, но националните знамена трябва да са в нормално положение! Разбира се, че е трудно за проумяване, но се налага.

При безредиците в нощта когато обявиха резултатите от предсрочните избори се случи същото.

Сега уби и последната мозъчна гънка на безименния.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 22:54

rhaegar написа:Ама не е това начина, който и за когото да го прави.

Измислете вие начин и го предложете. Мисля, че много от момчетата направиха достатъчно, някои бяха и до Пловдив и ги почетоха.. Какво вие направихте? Когато предложите нешо друго, тогава може и някой да ви чуе.. Имаше и транспаранти и какво ли още не. Никой не си мръдна пръста.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 22:55

Кашчей написа:
Кашчей каза и друго, но в отговор на друг пост. Ще е добре феновете да имате малко повече познания и малко повече ПР, но не за защита на некадърници, а за да ви правят демонстрациите качествени, а не атакуеми. С обърнати знамена показвате обявяване на война. С обърнати трансперанти показвате.. нищо.
Да палите факли и да пеете КЗЛ ви има, но да млъкнете в един определен момент, в който да затрептят пламъчетата на свещите, леко разлюлявани от ръцете ви-там ви няма. дори и лозунг можете да скандирате в памет на момчетата.. примерно катуница, ние няма да забравим и няма да простим.

Лозунги имаше и миналата година.. и сега също се пя.. Както казах много неща имаше, но на кой ли му пукаше? Ти какво направи???Едно нищо.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2013 22:55

pomiqr4 написа:
becks32milan написа:

Сега уби и последната мозъчна гънка на безименния.

И на кого са обявили война, сладък , тогава?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 сеп 2013 22:56

Red_Girl написа:
rhaegar написа:Ама не е това начина, който и за когото да го прави.

Измислете вие начин и го предложете. Мисля, че много от момчетата направиха достатъчно, някои бяха и до Пловдив и ги почетоха.. Какво вие направихте? Когато предложите нешо друго, тогава може и някой да ви чуе.. Имаше и транспаранти и какво ли още не. Никой не си мръдна пръста.

Що аз да ви мисля начини, имате си там умни глави дето ви правят хореографиите, да мислят те. И като им са тъпи идеите им кажете, не да скачате радостно, каквото и да ви предложат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2013 23:00

Red_Girl написа:
Кашчей написа:

Лозунги имаше и миналата година.. и сега също се пя.. Както казах много неща имаше, но на кой ли му пукаше? Ти какво направи???Едно нищо.

Какво пяхте, че ми се губи? А че на някои не им пука е явно, ама вие нападнахте БФС, а не тези, на които не им пука. Нали сте яки, що не го направихте снощи или тази вечер? Като обърнахте знамената с какво им накривихте?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 23:00

rhaegar написа:Що аз да ви мисля начини, имате си там умни глави дето ви правят хореографиите, да мислят те. И като им са тъпи идеите им кажете, не да скачате радостно, каквото и да ви предложат.

Аз изобщо не смятам, че това е глупаво. Плюс тва всеки един фен клуб, форум се следи и ако някой сподели идея се приема. Защо не предложиш нешо умно? Мисля можеш да пишеш.?? Вместо на мен да ми обясняваш, ше ти дам сайт, линк, адрес.. каквото трябва и може да предложиш нещо. Лично ше те подкрепя и няма да има проблем. Съгласен ли си?Плюс тва нали си фен на Левски и те са отворени към идеи, давай.. Що разчитате само на 15 човека.. Къде сте другите фенове? ако всички са глупави, къде сте вие умните, да ги просветлите? Едно и да си лаете, друго е да предложите нешо ..

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 23:02

Кашчей написа:[

Какво пяхте, че ми се губи? А че на някои не им пука е явно, ама вие нападнахте БФС, а не тези, на които не им пука. Нали сте яки, що не го направихте снощи или тази вечер? Като обърнахте знамената с какво им накривихте?

Какво трябва да накривяваме... Знамената са обърнати с уважение към загиналите момчета.. А тва, че ти го възприемаш като война си е лично твоя работа.. Както казах по цял свят се прави и ще продължи..И пак ше кажа. Като нещо не ви харесва, предложете идея за друго по-хубаво.Ако не, си трайте и тва е.
Последна промяна от Red_Girl на 23 сеп 2013 23:03, променено общо 1 път.

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Свободна зона”