Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот becks32milan » 23 сеп 2013 22:36

rhaegar написа:
becks32milan написа:
Без име написа:Като обсъждате прасетата, е редно да се каже, че знамената на дефанзива, ако искат и на гредите да си ги закачат, но националните знамена трябва да са в нормално положение! Разбира се, че е трудно за проумяване, но се налага.

Че точно националните знамена се обръщат при война :lol:
При безредиците в нощта когато обявиха резултатите от предсрочните избори се случи същото.

Вие сте откачени бе :!: В какво ще ви се изрази войната като обърнете знамената? Какво показвате? Боли го всички знаем кое оня циганин дали вие обръщате знамена на мач. Като сте във война-идете в Катуница и го изметете, със знамена по мачове не става.

Ние ? Не ме включвай, аз не съм казал че съм съгласен с това. Но агитки отидоха преди 2 години в Катуница и подпалиха къщите на сганта. То и като обърнаха знамената тогава на протеста по тая логика трябваше да влезнат в НДК и да изметат Цветанов от студиото на БТВ. Ако се върнат, или като стане това, може би ще ги изселим.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 22:39

Без име написа:Ти знаеш ли значението на думата ВОЙНА?
Каква война има с тоя мангал рашков? Как война има с циганите? Преди години хората са умирали, за да спре войната, а днес прасетата самоволно ще обръщат знамена! Тъпа сган.
Да си обърнат наопаки петолъчката, ама пак петолъчка ще си остане.

Вие сте по обръщането.. Едно хорео не можете да опънете както трябва.. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 сеп 2013 22:40

Кашчей написа:
rhaegar написа:В каква война сте вие? :lol: :lol: Във война били......във филма сте ми се струва и то здраво :lol:

Недей така, че и ти ще си причислен към нищо не разбиращите!

Аз поне съм свикнал, покрай мноо печените прасенца 8-)

Аз пък имам чувствто, че съм някакъв хейтър.Все си намирам спор с някой :?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 23 сеп 2013 22:40

Red_Girl написа:
Каква война има с тоя мангал рашков? Как война има с циганите? Преди години хората са умирали, за да спре войната, а днес прасетата самоволно ще обръщат знамена! Тъпа сган.

Чакай... Те предсрочно са обърнали знамената, за да критикуват сега. И това те го измислиха :lol: :lol:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 22:42

rhaegar написа:
becks32milan написа:
Без име написа:Като обсъждате прасетата, е редно да се каже, че знамената на дефанзива, ако искат и на гредите да си ги закачат, но националните знамена трябва да са в нормално положение! Разбира се, че е трудно за проумяване, но се налага.

При безредиците в нощта когато обявиха резултатите от предсрочните избори се случи същото.

Вие сте откачени бе :!: В какво ще ви се изрази войната като обърнете знамената? Какво показвате? Боли го всички знаем кое оня циганин дали вие обръщате знамена на мач. Като сте във война-идете в Катуница и го изметете, със знамена по мачове не става.

Ти пак не си разбрал.. Кашчей говори за война. Аз само казах, че знамената ни са обърнати в памет на момчетата от Катуница.. И да феновете , хулиганите бяха там и подпалиха всичко, а после бяха наречени лумпени, пияници и какви ли не.. Къде бяхте, вие нормалните тогава?? Ако тва бяха ваще деца, така ли щяхте да реагирате?? Щяхте да искате да са мъртви, ама е много лесно да се говори отстрани..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 22:43

В такива моменти някои си заслужават такива неша, колкото и да не ми се иска да го казвам, за да спрат да се правят на интересни и да говорят глупости. Като толкова разбирате ходете и направете нешо, а не само да плюете по другите и да давате акъл.

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 сеп 2013 22:46

Red_Girl написа:
rhaegar написа:
becks32milan написа:

Ти пак не си разбрал.. Кашчей говори за война. Аз само казах, че знамената ни са обърнати в памет на момчетата от Катуница.. И да феновете , хулиганите бяха там и подпалиха всичко, а после бяха наречени лумпени, пияници и какви ли не.. Къде бяхте, вие нормалните тогава?? Ако тва бяха ваще деца, така ли щяхте да реагирате?? Щяхте да искате да са мъртви, ама е много лесно да се говори отстрани..

Кое не съм разбрал? Знаме се обръща във война, не в памет на когото и да било. Не е това начина да се почита човек.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 23 сеп 2013 22:49

becks32milan написа:
Red_Girl написа:

Чакай... Те предсрочно са обърнали знамената, за да критикуват сега. И това те го измислиха :lol: :lol:

Осмисли си мисълта и я напиши пак, защото явно не знаеш за какво говори госпожицата.

А за нея имам специална емотикона -
Изображение
:)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 22:49

rhaegar написа:
Кое не съм разбрал? Знаме се обръща във война, не в памет на когото и да било. Не е това начина да се почита човек.

Във футбола масово се ползва.. Дори и вие, феновете на левски го правите в памет на Андрей и когато починаха те. Тва се прави по цял свят.. Не е само тук. Аз не виждам нешо лошо в това. Не знам защо трябва да се прави проблем от такова нещо.. и да се дава акъл кво значи и кво не. Вместо да се оцени и да не се споменава.. Ей така, заради тея деца. Но не, трябва някои да се направят на много знаещи и да не оценят жеста на другите.

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 22:50

Без име написа:А за нея имам специална емотикона -
Изображение
:)

И емотиконата ти е толкова смотана, колкото и отбора. :lol:

Изображение

Върни се в “Свободна зона”