Държанието на агитката на Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

WESLEY119
Контакти:

Re: Държанието на агитката на Берое

Мнениеот WESLEY119 » 23 сеп 2013 22:33

Raoul_Duke написа:
kubik написа:
Raoul_Duke написа:
kubik написа:Сдруженци като пеят кур за Локо,значи другите отбори нямат право да пеят кур за Ботевъ.

Не знаех, че превозното средство е национален герой.

И Сдружение БотевЪ няма нищо общо с Христо Ботев 8-)

Е значи,няма проблем кур за едните да се пее и кур за другите да се пее,третите,четвъртите и т.н.

То по тая логика и ФК Левски нямат нищо общо с Апостола, но ние не сме си позволявали да пеем КЗЛ, въпреки отношенията ни със сините :idea:
Има много начини, когато искаш да обидиш някой, но не и този!

Мерило на псувните и обидите ли ще създаваме? Кой е по-по-най вулгарен....Боже,Боже....

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 23 сеп 2013 22:37

Без име написа:
balgarin написа:Пернатите яко се мазнят на левскарите и търсят подкрепа в медийните си истерии. Кво ревете като жени бе жалтури? Приемете като мъже поредната загуба от Берое и си въртете френските ласки на Караибрахима. Егати лицемерните кучки сте се навъдили по форумите. Цял ден истерични писъци, а снощи толкова тихичко се изнизахте от Стара Загора. Заралии били селяни ама не се усещате вече 9 страници каква простотия се лее от видни гражданчета. Поспрете и си прочетете тъпотиите дето сте ги нащракали с мазните си клавиатури и продължавайте да обиждате.
Чета и почвам да се чудя снощи на стадиона ли съм бил или съм сънувал. То не е пропаганда не е чудо. Майните що не кажат какво правеха до като нашите вдигаха ликовете на светините. Псуваха и освиркваха. Що бе майни? Щото вие не сте се сетили ли? Нали щяхме заедно да пеем химна? Да, нашите пяха химна, а майните викаха "цигани". Ама после лицемерните кучки ходят да се снимат напред назад и пускат по 20 теми какви родолюбци са. Видните майни що не обяснят за поредното си НЕградсто поведение на стадион "Берое". Предния път изпочупиха 250 седалки, този път целиха пистата с горящи факли. Ах, колко градско поведение.
Левскарите и те какво пригласят. Да викаш "селяни умрете" много ли е по-различно от КЗЛ? А бе "столичани" питам ви има ли разлика? Тези в отсрещния сектор не са ли и те българи? Що не си подкрепяте отбора ами пожелавате смърт на феновете на противниковия отбор? ЛИЦЕМЕРИ!

"бАлгарин"-о, "селяни" е нарицателно за някои ваши фенове, най-често можеш да ги различиш, когато пеят "кзл"! Явно имате някаква изкривена гънка на мозъка, която ви води към просташкото и идиотско поведение.
Разбра ли, гражданче?

Отговори ми на въпроса. Ако не можеш недей скрибуца. "Селяни УМРЕТЕ" според теб нормално ли е да се скандира на футболен мач?
Последна промяна от balgarin на 23 сеп 2013 22:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 23 сеп 2013 22:39

Отговорът на въпроса ти е - Който обижда си го получава! Когато пеете "кзл", ще последва "Селяни, умрете!"
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 сеп 2013 22:42

balgarin написа:Пернатите яко се мазнят на левскарите и търсят подкрепа в медийните си истерии.

Ти усещаш ли се каква глупост си написал? На нас жалтите да се мазнят или ние на тях? Ти си кръгъл идиот, вий там май верно сте си повярвали... И що бъркаш лайняните си скандирания снощи с отношенията сини-жълти? Нас не ни мисли, ний ще се оправим. Така е било десетки години, така ще е и занапред. Ний на бой, камъни и бомби носим, ама да ви видим вий дали носите!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 23 сеп 2013 22:44

Без име написа:Отговорът на въпроса ти е - Който обижда си го получава! Когато пеете "кзл", ще последва "Селяни, умрете!"

Аха, значи най-нормално е да пожелаваш смъртта на противниковата агитка :) . С теб нямам какво да си кажа.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 23 сеп 2013 22:46

Те Берое и агитка ли имали? :shock:
Имат десет човека, които знаят какво да правят, още 50 които могат да пеят и още толкова позьори. Берое имат едно единствено предимство - красивите жени на Ст. Загора. Всичко друго е като приказка на братя Грим. (ама оригинална, не орязаните версии, дето ви ги четеше мама преди лягане)

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 23 сеп 2013 22:47

Без име написа:Отговорът на въпроса ти е - Който обижда си го получава! Когато пеете "кзл", ще последва "Селяни, умрете!"

"Кокошката или яйцето“, кое е началото?

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 23 сеп 2013 22:48

sin4ec написа:
balgarin написа:Пернатите яко се мазнят на левскарите и търсят подкрепа в медийните си истерии.

Ти усещаш ли се каква глупост си написал? На нас жалтите да се мазнят или ние на тях? Ти си кръгъл идиот, вий там май верно сте си повярвали... И що бъркаш лайняните си скандирания снощи с отношенията сини-жълти? Нас не ни мисли, ний ще се оправим. Така е било десетки години, така ще е и занапред. Ний на бой, камъни и бомби носим, ама да ви видим вий дали носите!

Така може да говориш на човек, който най-малкото си виждал. Форумен драскач. При това филмиран. От къде знаеш аз какво съм скандирал, какво мисля, изобщо какъв човек съм, че да ми даваш квалификации. На бой, камъни и бомби носел. Тук футболни мачове ли се коментират или нещата поради които има сериозен отлив от доста мачове.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 сеп 2013 22:54

Pupper_ написа:Те Берое и агитка ли имали? :shock:
Имат десет човека, които знаят какво да правят, още 50 които могат да пеят и още толкова позьори. Берое имат едно единствено предимство - красивите жени на Ст. Загора. Всичко друго е като приказка на братя Грим. (ама оригинална, не орязаните версии, дето ви ги четеше мама преди лягане)

Тука си прав. Красивите заарски жени са факт. Имам си един спомен оттам, ама голям спомен! За две нощи мацката ме върна към живот, без да ме познава дори-Господ здраве да ѝ дава! Де гиди, луди-млади години...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 23 сеп 2013 22:57

С две думи да обобщим както повечето тук писаха - САМО ИЗРОД може да държи плакат на национален герой и заедно С ДЕЦА да пее че го е е...! И това в В ДЕНЯТ в който се чества СВОБОДАТА за която са се борили тези същите ГЕРОИ. Та вие със сигурност повечето вчера не сте и знаели кои са тези на които държахте ликовете. Селянията ви е замаяла простите глави и не осъзнавате в какво се забърквате. Изводите всеки си ги прави сам. Явно първите години на някои хора са изтървани тотално и безвръзвратано. Оправдания винаги могат да се намерят, но кого заблуждавате. Срам сте за България и колкото повече се оправдавате ставате по смешни. Ще си сърбате попарата.
Даже защитник на скандиранията, че е...и на празника, с ник бАлгарин се намери. Ужас.

Върни се в “Ботев”