Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: А защо не Зику В Левски?
Tоя мангал далече от Левски.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
СмЕх 

Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
-
- Контакти:
turbogena написа:Tоя мангал далече от Левски.
не ме интересува дали е мамалига, мангал, ако ще да е индиец, ако може да свърши работа-що не?

Ахахахахахахах, Зику първо, че не е човек, който би направил подобно нещо, второ, дали ще сте доволни човекът, който ви заши да е при вас? Защото ако сега подпишем с Жоао Силва ще спра да ходя по мачове.
- damyanov1963
Янис Зику написа:Ахахахахахахах, Зику първо, че не е човек, който би направил подобно нещо, второ, дали ще сте доволни човекът, който ви заши да е при вас? Защото ако сега подпишем с Жоао Силва ще спра да ходя по мачове.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1356681
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Re: Всекидневната около Левски
имам няколко въпроса :
1- Без грам стотинка , каква селекция сте очаквали ? // на фона на 700 000 хилядната тоньова
2-Кога Сирака е казал , че от настоящите дървета е ставало нещо ? // даже напротив , след всеки мач повтаря , че от тия нищо не става .
3-Ако Левски стане шампион , каво ще дрънкате ? // аз все още се надявам , че ще станем , незнам за вас.
4-Има ли човек, който за 2 месеца от тотални бездарници ще направи боеспособен отбор ?
5-Каза ли се , че има набелязани играчи , които ще се привлечат през зимата и ще струват пари ? // няма да са събрани от кол и въже
ПП: Ако Левски тръгне нагоре след зимната пауза , абсолютно никой няма да си спомни за фейсбук. За пореден пт ще кажа , че виновниците са съвсем други , а които имат поне малко мозък ще ме разберат . Такъв Левски, какъвто е в момента , няма как да го създадеш за 3 месеца . То не бяха разни търнави , разни дебърцени , сараево и т.н. Аре сетете се най-накрая кои са виновниците .
1- Без грам стотинка , каква селекция сте очаквали ? // на фона на 700 000 хилядната тоньова
2-Кога Сирака е казал , че от настоящите дървета е ставало нещо ? // даже напротив , след всеки мач повтаря , че от тия нищо не става .
3-Ако Левски стане шампион , каво ще дрънкате ? // аз все още се надявам , че ще станем , незнам за вас.
4-Има ли човек, който за 2 месеца от тотални бездарници ще направи боеспособен отбор ?
5-Каза ли се , че има набелязани играчи , които ще се привлечат през зимата и ще струват пари ? // няма да са събрани от кол и въже
ПП: Ако Левски тръгне нагоре след зимната пауза , абсолютно никой няма да си спомни за фейсбук. За пореден пт ще кажа , че виновниците са съвсем други , а които имат поне малко мозък ще ме разберат . Такъв Левски, какъвто е в момента , няма как да го създадеш за 3 месеца . То не бяха разни търнави , разни дебърцени , сараево и т.н. Аре сетете се най-накрая кои са виновниците .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Янис Зику написа:Ахахахахахахах, Зику първо, че не е човек, който би направил подобно нещо, второ, дали ще сте доволни човекът, който ви заши да е при вас? Защото ако сега подпишем с Жоао Силва ще спра да ходя по мачове.
Не си ли забелязал? На нас цялата ни политика се базира на това - ако някой вкара срещу нас, значи трябва да го купим! Примери безброй... Иначе Зику далеч не го виждам като играч, който трябва да вземем. Още в ЦСКА беше с наднормено тегло, представям си сега в каква форма е (макар че статистическите му показатели за миналия сезон не са зле). А и достатъчно пенсионери има вече в отбора - трябват ни млади играчи с хъс и амбиция да се докажат!
Брайтън бийч написа:Колеги, мисля че това не е изключено.Преди две години Зику дойде в ЦСКА ,найвече заради връзките на Гърнето с Бекали.Сега ТИТАН не са собственици на ЦСКА, и са във война с Лупи, нищо чудно да му правят "сечено" както се казва.От друга страна, имаме всички шансове да ги надцакаме за румънеца- за какво му е да ходи във фалирал клуб, където ще взима заплата веднъж на три месеца , вместо да дойде в ЛЕВСКИ, където ще взима заплата редовно, и ще се бори за шампионската титла?!
Разбирам, че си тъп на галош и се мъчиш да се захапеш с прасетата, но това последното е много контра-продуктивно като гледа човек отборчето ви и класирането.
Re: Всекидневната около Левски
Е,какво се хванахте за Наско сега,какво да каже, да, всичко е прекрасно, момчетата играят страхотен футбол и се справят много добре,какво да ги гали ли и да им се мазни, те да не са някакви госпожички че да се засягат от истината и критиката.Какво да излъже ли Наско,на вас харесва ли ви тази игра.Или ще влизат в правия път и ще играят като футболисти на Левски или да си ходят и да ритат по поляните. Напълно реална оценка на Наско.Аз съм сигурен че заиграят ли поне малко като истински футболисти и има някакви наченки на що годе качествен футбол,Сираков ще похвали играчите и ще ги защитава,но докато се държат по този начин какво очакват друго.Който не ще мира, нали знаете получава секира.
-
- Контакти:
futbolqga написа:Янис Зику написа:Ахахахахахахах, Зику първо, че не е човек, който би направил подобно нещо, второ, дали ще сте доволни човекът, който ви заши да е при вас? Защото ако сега подпишем с Жоао Силва ще спра да ходя по мачове.
Не си ли забелязал? На нас цялата ни политика се базира на това - ако някой вкара срещу нас, значи трябва да го купим! Примери безброй... Иначе Зику далеч не го виждам като играч, който трябва да вземем. Още в ЦСКА беше с наднормено тегло, представям си сега в каква форма е (макар че статистическите му показатели за миналия сезон не са зле). А и достатъчно пенсионери има вече в отбора - трябват ни млади играчи с хъс и амбиция да се докажат!
Те тея, които вкарват срещу 1914, обикновено вече са играчи на отбора.
А Зику в Левски - ще вдигне много нивото. Но той е такъв играч, че някой трябва да му създава положения, той ги реализира майсторски. Ама на Подуене няма кой да прави положенията (далеч от пристрастията ми, но наистина е така). А и нали имате "атомно" нападение - Генковци, Макриевци, разни други машини, за какво ви е някакъв си "мангал". Пък и не пие по кръчмите, та и за Борат няма работа да му крие зулумите. Абе, я направо не го вземайте, ще си докарате беля някоя...