Държанието на агитката на Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: Държанието на агитката на Берое

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 сеп 2013 22:22

kubik написа:
Bojko Berojko написа:
1936 написа:Тва Бироито верно се оказаха най-гнусното нещо във футбола ни. Да караш деца да държат лика на Ботев и Левски и после да скандират че ги и ... си е всичко друго но не нормално. Все едно комшията да опъне майка ти Пенка, а после да вика че не Пенка е опънал, а г**а и.
Нямат нито една собствена песен. Половината са им наши и накрая като ни окрадоха песните взеха и нас да обиждат, а доскоро ни лизаха задниците.
На вчерашната дата нямат никакво оправдание за действията си и подкрепям всеки който въдвори ред сред физиономиите им.

Буферен малоумник,що не вземеш да си го натресеш там дето слънцето не те огрява!

Объркал си адреса.няма как да знаеш все пак.
този е сопотски .отдавна е разкрит.

Отбора Сдружение Ботевъ ,няма нищо общо с Христо Ботев!!!
Тези драми са излишни,кой бил обиждан.Всички обиди са срещу феновете на ботевъ и отбора.Както феновете на ботевъ скандират обиди срещу други отбори,така и други отбори скандират срещу сдружението.

Сдруженци като пеят кур за Локо,значи другите отбори нямат право да пеят кур за Ботевъ.
За едни може за други не може.
странна работа :))))

+1
Тази фраза от подписа ти наистина ли Стоичков я е казал?Ако е така ми се издигна още повече в очите :mrgreen:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 23 сеп 2013 22:22

Avgusta 1916 написа:
rebel написа:
becks32milan написа:
rebel написа:Я как всички се нахвърлихте на Берое, все едно останалите фенове са най културните, стига лицемерие :twisted: . А някой от Пловдив да ме светне, какво общо има Христо Ботев с Пловдив?

След като Патрона на отбора ни е Христо Ботев, какво общо има според теб ? Сигурно по времето когато са кръщавали отбора на Колежа са си спомняли как са яли луканка на връх Ботев и са решили да го кръстят така.

Да де, затова питам, защо не сте го кръстили Вазов примерно.

Вазов би звучало по-добре , все пак е от Сопот.

Аз чух , че Овчаров е роден в с. Галата . Що не се прекръстите на Овчаров (Стара Загора)

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 23 сеп 2013 22:22

Raoul_Duke написа:
kubik написа:Сдруженци като пеят кур за Локо,значи другите отбори нямат право да пеят кур за Ботевъ.

Не знаех, че превозното средство е национален герой.

Вашето сдружение също не е национален герой :)

санди.74

Мнениеот санди.74 » 23 сеп 2013 22:25

Не случайно из целия свят никъде не се кръщават отбори на национални герои. Само още една държава в Европа (Албания) е с отбор кръстен на национален герой - Скендербек. И из Латинска Америка няколко Боливара. Освен тях има и няколко отбора, кръстени на митични герои, като Спартак, Аякс, Херкулес, Аполон, част от които я са съществували, я не. Вие да се срещали случайно в Англия отбор Кромуел, в Германия Бисмарк, в Италия Гарибалди, във Франция Жана ДАрк?
Трябва да се прекрати това присвояване на имена на национални герои!!!!

П.П Този който е писал тази статия http://***.eu/news201232.html е пълен КРЕТЕНОИД, дребна нещастна душица.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 23 сеп 2013 22:25

Raoul_Duke написа:
kubik написа:Сдруженци като пеят кур за Локо,значи другите отбори нямат право да пеят кур за Ботевъ.

И Сдружение БотевЪ няма нищо общо с Христо Ботев 8-)

Е значи,няма проблем кур за едните да се пее и кур за другите да се пее,третите,четвъртите и т.н. :lol:
Последна промяна от kubik на 23 сеп 2013 22:26, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 23 сеп 2013 22:26

Пернатите яко се мазнят на левскарите и търсят подкрепа в медийните си истерии. Кво ревете като жени бе жалтури? Приемете като мъже поредната загуба от Берое и си въртете френските ласки на Караибрахима. Егати лицемерните кучки сте се навъдили по форумите. Цял ден истерични писъци, а снощи толкова тихичко се изнизахте от Стара Загора. Заралии били селяни ама не се усещате вече 9 страници каква простотия се лее от видни гражданчета. Поспрете и си прочетете тъпотиите дето сте ги нащракали с мазните си клавиатури и продължавайте да обиждате.
Чета и почвам да се чудя снощи на стадиона ли съм бил или съм сънувал. То не е пропаганда не е чудо. Майните що не кажат какво правеха до като нашите вдигаха ликовете на светините. Псуваха и освиркваха. Що бе майни? Щото вие не сте се сетили ли? Нали щяхме заедно да пеем химна? Да, нашите пяха химна, а майните викаха "цигани". Ама после лицемерните кучки ходят да се снимат напред назад и пускат по 20 теми какви родолюбци са. Видните майни що не обяснят за поредното си НЕградско поведение на стадион "Берое". Предния път изпочупиха 250 седалки, този път целиха пистата с горящи факли. Ах, колко градско поведение.
Левскарите и те какво пригласят. Да викаш "селяни умрете" много ли е по-различно от КЗЛ? А бе "столичани" питам ви има ли разлика? Тези в отсрещния сектор не са ли и те българи? Що не си подкрепяте отбора ами пожелавате смърт на феновете на противниковия отбор? ЛИЦЕМЕРИ!
Последна промяна от balgarin на 23 сеп 2013 22:29, променено общо 1 път.

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 23 сеп 2013 22:26

dzhambov написа:
Raoul_Duke написа:

Вашето сдружение също не е национален герой :)

:) :) :) :) :) :)
Това щях да пиша и аз. Не знаех, че на 2 юни пазя минута мълчание в памет на "Ботев Пловдив". Добре че са такива мачове и не издържате на напрежението, та да се светвам по тези въпроси

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 23 сеп 2013 22:27

Avgusta 1916 написа:
FILIP1912 написа:Вече не се втрещявам от публиката им, защото не им е за първи път цял мач да пеят 2 кавъра на наши песни, три песни срещу нас директно копирани от съгражданите ни и много злоба в очите им. Дори когато нашите на тяхно скандиране отговориха с "к-ви" те веднага го повториха. Аз бях в ложата и след като ги слушах и гледах с какъв хъс пееха това за което е декларацията попитах остро приятелите ми от Стара Загора каква е тази простотия, а те ми отговориха "тя агитката ни е малко комплексирана и много ви мрази". Определено много се изложиха и то не за първи път.

А , интелектуалец!
Я сега ми кажи , тъй като и аз бях в ложата , кой от нашите си питал и точно така ти е отговорил , защото много ме съмнява изобщо някой да ти е обърнал внимание , да не говорим пък да ти е казал точно това.

На следващото гостуване в Стара Загора ще ти се обадим предварително за да ни чакаш в ложата и тогава ще видиш с очите си кои сме, кой ни посреща и съответно с кого си говорим по време на мача.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 23 сеп 2013 22:30

kubik написа:
Raoul_Duke написа:

И Сдружение БотевЪ няма нищо общо с Христо Ботев 8-)

Е значи,няма проблем кур за едните да се пее и кур за другите да се пее,третите,четвъртите и т.н.

То по тая логика и ФК Левски нямат нищо общо с Апостола, но ние не сме си позволявали да пеем КЗЛ, въпреки отношенията ни със сините :idea:
Има много начини, когато искаш да обидиш някой, но не и този!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 23 сеп 2013 22:32

balgarin написа:Пернатите яко се мазнят на левскарите и търсят подкрепа в медийните си истерии. Кво ревете като жени бе жалтури? Приемете като мъже поредната загуба от Берое и си въртете френските ласки на Караибрахима. Егати лицемерните кучки сте се навъдили по форумите. Цял ден истерични писъци, а снощи толкова тихичко се изнизахте от Стара Загора. Заралии били селяни ама не се усещате вече 9 страници каква простотия се лее от видни гражданчета. Поспрете и си прочетете тъпотиите дето сте ги нащракали с мазните си клавиатури и продължавайте да обиждате.
Чета и почвам да се чудя снощи на стадиона ли съм бил или съм сънувал. То не е пропаганда не е чудо. Майните що не кажат какво правеха до като нашите вдигаха ликовете на светините. Псуваха и освиркваха. Що бе майни? Щото вие не сте се сетили ли? Нали щяхме заедно да пеем химна? Да, нашите пяха химна, а майните викаха "цигани". Ама после лицемерните кучки ходят да се снимат напред назад и пускат по 20 теми какви родолюбци са. Видните майни що не обяснят за поредното си НЕградсто поведение на стадион "Берое". Предния път изпочупиха 250 седалки, този път целиха пистата с горящи факли. Ах, колко градско поведение.
Левскарите и те какво пригласят. Да викаш "селяни умрете" много ли е по-различно от КЗЛ? А бе "столичани" питам ви има ли разлика? Тези в отсрещния сектор не са ли и те българи? Що не си подкрепяте отбора ами пожелавате смърт на феновете на противниковия отбор? ЛИЦЕМЕРИ!

"бАлгарин"-о, "селяни" е нарицателно за някои ваши фенове, най-често можеш да ги различиш, когато пеят "кзл"! Явно имате някаква изкривена гънка на мозъка, която ви води към просташкото и идиотско поведение.
Разбра ли, гражданче?
[center]1914[/center]

Върни се в “Ботев”