Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Libermen
Контакти:

Re: Селски, ще ти припомним кои сме, продавай!

Мнениеот Libermen » 22 окт 2009 08:12

Хайде да помислим заедно какво продава Селскя.Нищо.Само име , няма играчи, стадион, школа.Ако си инвеститор би ли купил име за 3 милн. и още толкова дългове.Кой ЛУД ще направи това.Помислете.

Libermen
Контакти:

Мнениеот Libermen » 22 окт 2009 08:15

Относно италианците,мисля че сделката се бави защото немогат да съберат цялата сума.Това е

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 22 окт 2009 08:24

Libermen написа:Хайде да помислим заедно какво продава Селскя.Нищо.Само име , няма играчи, стадион, школа.Ако си инвеститор би ли купил име за 3 милн. и още толкова дългове.Кой ЛУД ще направи това.Помислете.

Това няма какво да го мислим, щото сме го мислили много пъти и много пъти е дъвкано и повтаряно.Дайте да видим тези дни, какво ще стане и ако не стане нищо да се емват или италианците или Сельо, това е.Едните, че не държат на думите си а дригия е ясно за какво.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

viktor_plovdiv65
Контакти:

Мнениеот viktor_plovdiv65 » 22 окт 2009 09:02

ЖЗИМАМ
vhpvhp написа:Големият проблем е , че отношенията между Селския и Италианците не изглеждат като нормалните отношения Продавач - Купувачи , а имат някакви неясни очертания на шуробаджанащина. Кого да натискаме ? Шурея , или баджанаците ? Казвате - по дефолт е виновен Селския :roll: За мен е така. Селският по дефолт е виновен :evil: Но хората ,които са малко по-близо да преговорите твърдят ,че този път Селяка не саботира продажбата... Дон Румене - докато няма светлина по ситуацията - какво се случва , докато не престане това информационно затъмнение над феновете , всякакви наши действия ще бъдат неефективни.Трябва да знаем какво става , за да знаем срещу кого да насочим гнева си при евентуален провал.

взимам позитивното от вас взимам негатижното от вси4ки други медии...и както казват вси4ки.... дано да греша.Вапреки 4е сам не вярвам.СЛЕД УДАР ЖЬЛТА КРЬВ ТЕ4Е...
Don Rumen написа:Това се опитвах да кажа и аз в една друга тема снощи, не трябва да оставяме митьо да се пазари, а да освобождава от присъствието си веднага любимия отбор. Да помислим и за някакви действия, ако днес не стане сделката!
Don Rumen написа:Това се опитвах да кажа и аз в една друга тема снощи, не трябва да оставяме митьо да се пазари, а да освобождава от присъствието си веднага любимия отбор. Да помислим и за някакви действия, ако днес не стане сделката!
извиняваи от4е но това ли ти бяха добрите новини от снощи/?

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 22 окт 2009 09:12

Абе хора, пишете малко по-грамотно! Все едно не сте ходили на училище.
Изображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: ще бъде ли 22 октомври празник за Ботев ?

Мнениеот vhpvhp » 22 окт 2009 09:21

BultraStyle написа:гледам календара и е 22 ри

Не гледайте календара , ами гледайте в съседната тема http://forum.gong.bg/botev/viewtopic.php?f=7&t=30443&st=0&sk=t&sd=a&start=20 Дон Румен и Либерман /хората ,които в последните дни са най-близо до извора на информация !/ какво подсказват ! :arrow: Че май нещата ПАК буксуват заради ... Урода от Брягово :evil: Ех ,защо не съм изненадан никак... Тая селска алчност трябва да му я изкараме през гъзъ ! :twisted:

nim1979
Контакти:

Мнениеот nim1979 » 22 окт 2009 10:07

СЕЛСКИЯ НЯМА КАКВО ДА СЕ МЪЧЕ, ЕДИН ГОЛЯМ КАМЪК НА ВРАТА И ДА СЕ ХВЪРЛЯ В ОРИЗАРЕ :) :) :) МНОГО ЩЕ НИ ПОМОГНЕ

fen4eto_1912
Контакти:

Мнениеот fen4eto_1912 » 22 окт 2009 10:12

Според мен италианците не трябва да се нападат още ... хората може и да се мьчат да финализират сделката ТРЯБВА НАПЬН ВЬРХУ СЕЛСКИЯ ТОВА Е и да подкрепим италианците поне за сега на този етап

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 22 окт 2009 10:15

fen4eto_1912 написа:Според мен италианците не трябва да се нападат още ... хората може и да се мьчат да финализират сделката ТРЯБВА НАПЬН ВЬРХУ СЕЛСКИЯ ТОВА Е и да подкрепим италианците поне за сега на този етап

според мен не трябва да се предприемат никакви действия, за да не може после селяка да каже "ето тези лумпени изплашиха купувачите", единственото което трябва да се направи е мощно подкрепа за отбора и това е. така като чета идеите и си мисля че все пак журналистите с тези срокове успяха да ни предизвикат, и ето отново мислим за протести

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 22 окт 2009 10:16

fen4eto_1912 написа:Според мен италианците не трябва да се нападат още ... хората може и да се мьчат да финализират сделката ТРЯБВА НАПЬН ВЬРХУ СЕЛСКИЯ ТОВА Е и да подкрепим италианците поне за сега на този етап

да, определено трябва да има натиск срещу селския защото не се и съмнявам че е завишил в пъти парите който иска за себе си...Митьо, взимай пет лева за себе си и се махай долна и мазна гадино, паразит!!! :evil:

Върни се в “Архив”