Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2013 19:57

daduradam написа:
dunavfc написа:Нищо не съм чел и не мисля и да чета,удовлетворява ли те отговора ми ? За капитализмът отдавна съм си установил мнение ;)

Как може да подкрепяш нещо, с което не си запознат ми е интересно.Отговорът ти беше конкретен и ме удовлетвори ;)

За съжаление, градският си е "установил", а не е "изградил" мнение, което ме навежда на мисълта, че той изобщо не е нито установен, нито изграден в идеите си.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 сеп 2013 20:01

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:16, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 сеп 2013 22:12

daduradam написа:
dunavfc написа:Нищо не съм чел и не мисля и да чета,удовлетворява ли те отговора ми ? За капитализмът отдавна съм си установил мнение ;)

Как може да подкрепяш нещо, с което не си запознат ми е интересно.Отговорът ти беше конкретен и ме удовлетвори ;)

Има си начини,а и книгите не са единственият източник на информация,поне в 21 в.
Дребните,елементарни закачки,дали съм установил или изградил,имат ли нужда от коментар ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 сеп 2013 22:32

Нямат нужда от коментар. Те казват всичко. И те пращат директно в един отбор с Черешка. В регионалните дивизии.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 сеп 2013 22:36

Ако ме интересуваше и се засягах от хората в този форум,трябваше да съм го напуснал на 4-тото мнение ;)
Виж,ако някой капацитет в пълният смисъл на думата ме разкритикува за нещо,бих го приел с радост ;)
Може ли някой да ми обясни,кое е скандалното в това,че съм УСТАНОВИЛ,че капитализмът е най-доброто управление,измисляно от човека ?

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 сеп 2013 22:45

dunavfc написа:Виж,ако някой капацитет в пълният смисъл на думата ме разкритикува за нещо,бих го приел с радост ;)

:?
dunavfc написа:Може ли някой да ми обясни,кое е скандалното в това,че съм УСТАНОВИЛ,че капитализмът е най-доброто управление,измисляно от човека

Ти не знаеш какво е капитализъм, че да установяваш нещо за него.Можеш ли дадеш определение за капитализъм ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 сеп 2013 22:54

daduradam написа:
dunavfc написа:Виж,ако някой капацитет в пълният смисъл на думата ме разкритикува за нещо,бих го приел с радост ;)

:?
dunavfc написа:Може ли някой да ми обясни,кое е скандалното в това,че съм УСТАНОВИЛ,че капитализмът е най-доброто управление,измисляно от човека

Ти не знаеш какво е капитализъм, че да установяваш нещо за него.Можеш ли дадеш определение за капитализъм ?

Много мразя да водя такива детски разговори в които трябва да обяснявам на някого нещо елементарно,така че ще пропусна. Върви да се правиш на оригинален,някъде другаде ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 сеп 2013 23:02

Дунав, като начало може да почнеш да слагаш интервал след запетайката... И на мен някога ми направиха тази забележка, не е срамно. Много по-добре изглежда поста. А нечетенето и незнанието просто лъсва в един момент и се оказваш в небрано лозе. Питай Черешка. Тя знае. Мене, мене, текел. Упарсин. Шах и мат.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 сеп 2013 23:18

sin4ec написа:Дунав, като начало може да почнеш да слагаш интервал след запетайката... И на мен някога ми направиха тази забележка, не е срамно

И на мен ми я направиха тази забележка :mrgreen:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 23 сеп 2013 23:23

Пичове, на вас толкова скучно ви е станало, че сега на пунктуационни закачки го обърнахте. :lol:
Гледайте да не се намеся аз, че съм grammar nazi. 8-)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Архив”