IX кръг, Лудогорец - Нефтохимик, 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

IX кръг, Лудогорец - Нефтохимик, 4:0

Мнениеот tsonpen » 22 сеп 2013 23:43

ЛУДОГОРЕЦ: 91. Чворович, 80. Кайсара, 20. Шоко, 4. Мантула, 5. Барт, 23. Златински, 14. Бургзорг, 10. Ернандес (56' 3:0) (78' Бакалов), 7. Александров, 11. Кишада ( 6' 1:0, 18' 2:0) (70' Платини ( 88' 4:0)), 73. Ив. Стоянов (64' Абало)
Треньор: Стойчо Стоев

НЕФТОХИМИК: 86. Караманов, 4. Лефтеров, 3. Йошев, 69. Хашев, 7. Лемперов, 25. Динев, 21. К. Янев, 8. Ангелов (29' Янев), 19. Орачев, 17. Илиев, 11. Петков (69' Калоянов)
Треньор: Антон Спасов

СЪДИЯ: Калин Людмилов

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IXeOcdM92-w[/youtube]
[center]Изображение[/center]

kev1n
Контакти:

Re: IX кръг, Лудогорец - Нефтохимик, 4:0

Мнениеот kev1n » 23 сеп 2013 00:31

това си беше цял побой.. резултата не отговаря на истината /трябваше да е поевче/. крайното владение беше 74:26 сигурно.. ;х те/нафта/ рядко връзваха по повече от 2 паса.. :х

проблемите в нафтата явно са много сериозни.. дано се съвземат по-скоро.. :) пожелавам им успех за напред.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 23 сеп 2013 08:37

Слабички бяха Нефтохимик. Бях на стадиона - доволен съм.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 сеп 2013 09:45

Тъкмо в публиката много му бяха насъбрали на Платини, че се мърдосва по терена, той взе, че вкара невероятен гол. Предполагам, че ще влезе и в следващия мач да се види дали ще си използва инерцията.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 23 сеп 2013 10:33

Очаквах да загубят с двуцифрен резултат след мача за купата на България.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 23 сеп 2013 12:54

А аз очаквах пълен стадион след великата победа над ПСВ! Явно хората в Разград не ги интересува този отбор!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 сеп 2013 13:01

mozart написа:А аз очаквах пълен стадион след великата победа над ПСВ! Явно хората в Разград не ги интересува този отбор!

Нека видим с "Ботев" Пловдив какво ще е. Вчера беше ясен мача още преди да е започнал.
Нямаше кой да пусне и тема...

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 23 сеп 2013 17:53

tsonpen написа:
mozart написа:А аз очаквах пълен стадион след великата победа над ПСВ! Явно хората в Разград не ги интересува този отбор!

Нека видим с "Ботев" Пловдив какво ще е. Вчера беше ясен мача още преди да е започнал.

В нашия форум имаше тема, но ти вече не го посещаваш, както и голяма част от пишещите тук, непонятно за мен поне! Поне един модератор да имахте, обиждат ви, а никой не взема мерки!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 сеп 2013 19:33

mozart написа:
tsonpen написа:

В нашия форум имаше тема, но ти вече не го посещаваш, както и голяма част от пишещите тук, непонятно за мен поне! Поне един модератор да имахте, обиждат ви, а никой не взема мерки!

Така е, отдавна не съм идвал. Тук може би ми е по-интересно, защото има фенове на различни отбори. И за липсата на мерки си прав, и аз съм писал за това, но...

Crazy Forest
Контакти:

Мнениеот Crazy Forest » 24 сеп 2013 10:28

tsonpen написа:
mozart написа:
tsonpen написа:

Така е, отдавна не съм идвал. Тук може би ми е по-интересно, защото има фенове на различни отбори. И за липсата на мерки си прав, и аз съм писал за това, но...

вярно е че има повече различни фенове тука, но това не им пречи да влизат и в нашия форум, все пак там може да се намери много информация за мачовете, голове, картони, и др. статистика, а както например Пармалата пуска тука статистики, защо да не влезе и тук и да ги пуска и в този форум - http://forum.ludogorec.com/index.php

Върни се в “Лудогорец”