tevez написа:Потвърдено: Дъстли Мюлдер се завърна в първи отбор на Левски
Дано някой от ръководството даде нормално изявление за тази простотия, холандеца до сега не можеха да го накарат да играе, сега съвсем.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tevez написа:Потвърдено: Дъстли Мюлдер се завърна в първи отбор на Левски
MagicMoments написа:Жалко.Гледаше ми се Пламен Димов като десен бек.
milen.hristov написа:Тонев отрече да е вярно това. А, че са некадърници е извън всякакво съмнение
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
milen.hristov написа:MagicMoments написа:Жалко.Гледаше ми се Пламен Димов като десен бек.
Ще върши повече работа и той и Старокин вместо Мулдер. Като е толкова мъж защо сега не се обиди и не откаже да се върне в отбора. Другите трима и Карвальо му показаха как се прави, но за това трябва и да си мъж, ида има в теб поне малко уважение към клуба, да си поне малко Левскар
milen.hristov написа:MagicMoments написа:Жалко.Гледаше ми се Пламен Димов като десен бек.
Ще върши повече работа и той и Старокин вместо Мулдер. Като е толкова мъж защо сега не се обиди и не откаже да се върне в отбора. Другите трима и Карвальо му показаха как се прави, но за това трябва и да си мъж, ида има в теб поне малко уважение към клуба, да си поне малко Левскар
Потребители, разглеждащи този форум: miro_rz, shampi, tmanolov и 14 госта