HoUs4oOL написа:

Tуй последното моторче ,дали ще може да вземе завоя
Махна са дъртия измамник и манипулатор ..спряха да им помагат съдиите и резултатите логично са налице...12 място. Там им е мястото.
Ония ден ,имаше два ключови момента в 90 минута срещу УБ. И ако дъртака беше на пейката още ,тия моменти веднага се свиреха в тяхна полза и пак щеше да бият в 90 минута с измама .И пак всички щеше да говорят ,че съдийското отборче правило невероятни обрати и не се отказвало до последния момент . Но за моя радост ,тия съдии не се подадоха на натиска .
Първо в 90 мин мангалите вкараха гол от засада и страничния правилно отмени . Но те скочиха и искаха гол.Засадата беше тънка и ако това беше в минали години ,нямаше да се вдигне флага и щеше да се зачете гола.
След това в 92 минута ,циганина нани ,за пореден път симулира и падна в наказателното като пребито куче ,но съдията не му се върза . Циганина и останалите мангали и тяхната публика ,скочиха ,КАКТО ВИНАГИ да искат дузпа ,но на повторението ясно се видя ,че няма никакъв контакт между него и защитника. Тая дузпа също се даваше ,ако дъртия измамник беше на пейката .
Обвинявам единствено съдията ,че не даде жълт картон за симулация на циганина.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.