"А"група,9 кръг:Берое-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: "А"група,9 кръг:Берое-Ботев

Мнениеот W84me » 22 сеп 2013 23:32

Правилния футбол!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 сеп 2013 23:35

za nas e toj religiq написа:Като започнем от глупостта на треньора да излезе с Педро и Дяков като титуляри ! Минем през резонните 4-5 пропуска сам срещу вратаря и стигнем до поредното въздухарство на голяма част от футболистите , спокойно мога да честитя на Берое победата ! Лично аз не знам колко пъти един отбор трябва да те бие по абсолютно идентичен начин , за да решиш да вкараш някаква по различна тактика или схема на игра в следващия мач срещу тях :shock: Отделен е въпроса колко още късмета ще покрива Береое в такива мачове , домакина да излиза на собствения си стадион и да играе като гост цял мач ! Мога обаче да поздравя публиката на домакините ; силно представяне , почти не остави време да се чуе нашата агитка ( въпреки че доста от скандиранията не им правят чест) В едно изречение мога да кажа , не липса на шанс а липса на класа и самочувствие , както и на треньорски идеи за нашия отбор ! Заслужено не побеждаваме в пореден труден мач , лично аз очаквам продължение :oops: Все повече взимам да се съмнявам в треньорските умения на Стоилов ! Никаква идея , никаква промяна , никаква изненада в пореден важен мач :x

страшно безпристрастен коментар.Едно голямо Браво от мен.
За Мъри си абсолютно прав и дано само си го държите при вас за да не вземе да цъфне зимата в София.Не знам кой го набеди за класа.
А Ботев имаше своите шансове,но без Неделев колега сте един обикновен Ботев-повярвай ми.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 сеп 2013 23:35

terata написа:
CSKA 78 написа:
terata написа:
jelew73 написа:
DarkPsy написа:Как може да викате Ебахме Ботев в гъза бе утрепани селяни!

Еми прекръстете се на Тракия

Не е нужно, просто хората трябва да скандират използвайки автентичното им име - Металик :mrgreen:

Ха,"присмял се хърбел на щърбел",вие се прекръстете на Витоша тогава! :mrgreen:

Средец 78, що държиш във всяка тема да покажеш колко си прост? Нерде Витоша (име наложено насила от тогавашната власт) нерде взимането на чужд лиценз (Металик Сопот) :o

На тебе мисълта май не ти "тече" бързо,а?!!Имах предвид да не се поругават националните ни герои! ;) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 22 сеп 2013 23:37

James Beattie написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

Но това верно е малоумна простотия на хора с брутално осрана черепна кутия. Не им се сърдете: или Ботев не е техен сънародник или още не са стигнали до класа, в който се учи Родинознание за да разберат какво са направили.

Прав си. Иначе няма нищо лошо да викаш "селяни , умрете" или "турци сте" на жителите на град , при който се е водила една от най-трагичните битки за България , където 15 000 цивилни жители са изклани от турците , а 10 000 жени и деца са продадени като роби и града е изпепелен до основи , но веднага възстановен след освобождението.

Абстрахирам се от правописа ти- кажи ми моля те като целия град е изпепелен и жителите му са избити, как точно вие сте техни наследници :shock: ? Да викаш на пловдивчанин, че е селянин, е просто проява на лоши знания по история. В последния месец съм развел предостатъчно туристи из Пловдив, които в 90 % от случаите оставаха впечатлени от безкрайно многото история, бликаща от града ни. Под тепетата са родени и живяли една огромна част от българската интелигенция- нещо с което вашия град не може да се похвали. За следващия път си спестете половите актове с Ботев и определенията към жителите на втория най-голям град в България- просто е смешно ;) .

За мача: на тези за пореден път им кръводарихме малко точки. Изведнъж се оказа, че нямаме дълга скамейка! Всъщност по-притеснителното е, че едни от най-бездарните в отбора (Сърмов и Домо) взимат несъразмерни заплати. Абсолютна безидейност! Такава липса на футбол от нашя отбор не съм виждал от мача с ЦСКА на Армията... В заключение мога да кажа единственото ми положително наблюдение от мача: Дяков има висок отскок, възможно е НЯКОЙ ДЕН да вкара гол във важен мач :roll: .
Последна промяна от praistoria на 22 сеп 2013 23:39, променено общо 1 път.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 сеп 2013 23:39

CSKA 78 написа:
terata написа:
CSKA 78 написа:
terata написа:
jelew73 написа:

Еми прекръстете се на Тракия

Не е нужно, просто хората трябва да скандират използвайки автентичното им име - Металик :mrgreen:

Ха,"присмял се хърбел на щърбел",вие се прекръстете на Витоша тогава! :mrgreen:

Средец 78, що държиш във всяка тема да покажеш колко си прост? Нерде Витоша (име наложено насила от тогавашната власт) нерде взимането на чужд лиценз (Металик Сопот) :o

На тебе мисълта май не ти "тече" бързо,а?!!Имах предвид да не се поругават националните ни герои! ;) :mrgreen:

Оу милия той... ми не е ли по-лесно просто да извадите от репортоара КЗЛ?

europefan
Контакти:

Мнениеот europefan » 22 сеп 2013 23:41

Нима някой се изненадва, че Ботев не печели важен мач, извън Пловдив? Канарите са силни до табелата на града си.

П.С. Не искам да се заяждам и не търся провокации, просто не помня кога Ботев е побеждавал във важен мач като гост.
Последна промяна от europefan на 22 сеп 2013 23:58, променено общо 2 пъти.
Winter is coming!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 сеп 2013 23:42

Берое отново спука жълтия балон.Факт.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 сеп 2013 23:43

terata написа :
Оу милия той... ми не е ли по-лесно просто да извадите от репортоара КЗЛ?

Гледай сега,тази тема не е за ЦСКА и Левски, така че придържай се към темата!(освен това ,ти реши да даваш акъл на "канарите" и затова реших да ти върна малко). ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

rental
Контакти:

Мнениеот rental » 22 сеп 2013 23:55

Селските пак нагълтаха вода в Зарата. Става им навик. Селата около Пловдив пак няма да спят от яд, а главния аграр Кривия не може да признае загубата и да честити победата на Берое. Не може да си оправдае космическата заплата.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 сеп 2013 00:07

zlatan написа:
za nas e toj religiq написа:Като започнем от глупостта на треньора да излезе с Педро и Дяков като титуляри ! Минем през резонните 4-5 пропуска сам срещу вратаря и стигнем до поредното въздухарство на голяма част от футболистите , спокойно мога да честитя на Берое победата ! Лично аз не знам колко пъти един отбор трябва да те бие по абсолютно идентичен начин , за да решиш да вкараш някаква по различна тактика или схема на игра в следващия мач срещу тях :shock: Отделен е въпроса колко още късмета ще покрива Береое в такива мачове , домакина да излиза на собствения си стадион и да играе като гост цял мач ! Мога обаче да поздравя публиката на домакините ; силно представяне , почти не остави време да се чуе нашата агитка ( въпреки че доста от скандиранията не им правят чест) В едно изречение мога да кажа , не липса на шанс а липса на класа и самочувствие , както и на треньорски идеи за нашия отбор ! Заслужено не побеждаваме в пореден труден мач , лично аз очаквам продължение :oops: Все повече взимам да се съмнявам в треньорските умения на Стоилов ! Никаква идея , никаква промяна , никаква изненада в пореден важен мач :x

страшно безпристрастен коментар.Едно голямо Браво от мен.
За Мъри си абсолютно прав и дано само си го държите при вас за да не вземе да цъфне зимата в София.Не знам кой го набеди за класа.
А Ботев имаше своите шансове,но без Неделев колега сте един обикновен Ботев-повярвай ми.

Ами това видях аз днес ! Един безидеен отбор , с един безидеен треньор ( за пореден път като гост) ! То и по селата вече хората знаят как играем , и точно срещу Берое (отбора показващ за пореден път антифутбол ) да ми излизаш да го надиграваш :shock: Извинявай ама никой няма да оправдая , ако един и същи отбор го бие трети пореден път по един и същи начин ! Иначе за Неделев не си прав , имаме не слаб отбор дори и без него , проблема обаче е че треньора не знае какво да направи с него и да намери схема без Неделев :x Вандер да не е по слаб , че и резерва даже го остави при положение че ги няма Огнянов , Неделев , Цветков , че дори и Домовчийски , все хора които знаят и могат да задържат и свалят топката на земята !

Върни се в “Ботев”